13

Анонимен

преди 4 години

Някои хора още не разбраха, че не е достатъчно нещо да работи. Трябват тестове, вкл. такива за инф. сигурност, от специализирани екипи. Ама нали да е по-евтинко.... ей пък и спестихме пари на данъкоплатеца....!

12

Анонимен

преди 4 години

Ако утре чистачка се окаже внедрен хакер, ще каже че няма доверие и на чистачките. Доверието към всичко което герб правят е колкото доверие в 12 пръсника си при разтройство, знаеш че рано или късно ще изтърве, ще се на се реш!

11

Аз да питам

преди 4 години

Аз да питам защо програмистите не искат да работят в държавните институции?Малко им били парите и в частният сектор изкравали повече.Ама държавата явно има нужда да и се помогне а те отказват.Лекарите и учителите как работят на ниски заплати?Всеки зне да иска многото пари.Програмистите трябва или да им се вдигнат данаците или да работят за държавата.Щото и аз мога да искам 5 хиляди заплата нали?Ама са много разглезения тия програмисти.

10

ОТ ГОРЕ ДО ДОЛУ

преди 4 години

" СЛЕД ДЪЖД - КАЧУЛКА ? ! ? "ЗАЩО ДО СЕГА СИ Е МЪЛЧАЛ ???ГЛЕДАЛ Е СЕИР - ИЛИ СЕГА СЕ СЕТИ ЧЕ " ГО Е ЗНАЕЛ"ОТГОРЕ ДО ДОЛУ ВСИЧКИТЕ *** НАЧЕЛО С ВОЖДА

9

Анонимен

преди 4 години

Имам само един въпрос.Този защо още не е в затвора????

8

Анонимен

преди 4 години

и аз имам доверие в нап и бате бойко имам доверие всичко ми е ок и незвам за кво само се оплаквате

7

Анонимен

преди 4 години

Кога ще попиташ проф. Константинов защо получава пари? Този грип ви е удобен по избори, но трябва да влезе на топло! Но първо да плати и глобата по защита на личните данни!

6

за съд сте бре

преди 4 години

Базата данни на Националната агенция за приходите, която изтече в интернет, се споделя свободно в хакерски уебсайтове.Това докладва онлайн изданието Zero Daily News, позовавайки се на свои източници от разузнавателни общности.Базата данни съдържа 57 папки, а общият й обем възлиза на 10,7GB. Тя вкючва лични и финансови данни, включително персонална идентификационна информация, данъчна информация, чиито източници са НАП и други правителствени организации. Оставка най-малко, след което съд и т.н

5

Активист на БКП

преди 4 години

А чичо ти Кирил Ананиев какво мисли по въпроса ???

4

8888

преди 4 години

Държавата се тресе от този скандал, а тя (Галка) в отпуск!!!!

3

Шопо

преди 4 години

Е ,как,бе ??? Мишката Константинов е велик специалист !? Ще го изгорите или ще артиса ?

2

цитат

преди 4 години

В чия трудова характеристика пише, че е отговорен за сигурността на тези данни. А ако никъде не го пише, защо? А ако го пише, и какво от това?

1

Анонимен

преди 4 години

Ако не ставаха земетресения щеше да си живее в собственият си апартамент, ама ...