33

314

преди 4 години

Какво доверие, каква сигурност на всички пълнолетни болгари им лъснаха , заплатите, ЕГН-тата, адресите в интернет тия ще ни убеждават че не била грешката в тях. Ама като лапнахте 35 милиона бяхте сигурни , нали? Ето ги видимите ви резултати. Ако не ви пазеха мутрити на НСО щяхме да ви изкараме с шутове от министерството

32

Анонимен

преди 4 години

Хора, събудете се. С данните които са изтекли всеки може да бъде ограбен. Дори да нямате нищо освен една панелка, утре може да се събудите от новите собственици. Дори да имате само някакви жалки спестявания, може да ви удари ало-мафията по хитър начин и да останете без тях. В тези данни има всичко което сте и което имате. Въпрос на време е измамите да започнат.

31

Анонимен

преди 4 години

Как може едно ЕГН да е защита срещу крадене на имоти и фирми? Ами Агенцията по вписванията да осигури по една парола на всяко лице. Тогава и нотариус няма да може да ти открадне имота.

30

къртицата

преди 4 години

В днешно време хората на седалището си нямат доверие, камо ли на компрометирания НАП

29

Наско

преди 4 години

До Аз да питамИскай не 5, 15 хиляди. Стига да ти ги дадат. Програмистите виновни, че не искат да работят за малко пали. Работи ти за без пари и се бий в гърдите. Ако не можеш да я вършиш тяхната работа, недей да гледаш в тяхната купичка. Ако можеш отивай да работиш за хиляда лева. Всеки дава съвети на другите, а себе си не може да оправи. Е затова сме на това дередже. Всичко можем, разбираме и правим, но на гърба на другите.

28

Анонимен

преди 4 години

Аз нямам доверие на горанов... И не само на него!

27

Туземни ....

преди 4 години

Да не заправите! - Пак да търчите и да гласувате за тази ***!!!

26

статут

преди 4 години

Имитация на демокрация и карикатура на диктатура.

25

ж

преди 4 години

добре че ме принудихте да си закрия фирмата. сега яжте бахура ха-ха, некадърно правителство с гастролиращи некадърни министри.

24

Оставка брееее

преди 4 години

Този ще се окаже по-мазен и от началника си!

23

Циклопа

преди 4 години

ЕЙ ГОРАНОВ, НЕ ТИ ПЛАЩАМЕ ЗАПЛАТАТА ДА ВЯРВАШ, А ДА РАБОТИШ И ТО ЗДРАВО!ЩЕ РАБОТИШ ЗА НАРОДА ТА ЩЕ СЕ ВДИГА ПУШЕК МИШКО! ЯСНО ЛИ Е?

22

Анонимен

преди 4 години

Точно за колата/превозни товаро-пътнически средства от наземни,подземни,водни до въздушни и още що има/остава се отключена/заключена,но открадната с която се прави катастрофа и убива хора или бомбен атентат с атака или атака с оръжие независимо тип,че загиват хора,но крадеца на колата и другите ПТПС се измъква като си оставя фалшиви лични документи направени му за показ по предварително измъкнати данни на лицето за което му е наредено и платено да замени независимо измъкнати по какъв начин,че от

21

Анонимен

преди 4 години

То във МАФИЯТА без доверие един към друг няма как да има обединение в общата кауза "Кражби"!А народа няма изобщо доверие на Страхуващия се от земетресения!

20

вампириte

преди 4 години

Само му погледнете физиономията ...

19

Анонимен

преди 4 години

Нагъл *** пак се е уплашил от земетресение май

18

До 9

преди 4 години

Защото овСите ги стрижат прави:))

17

Анонимен

преди 4 години

Станахте за смях пред цял свят ученици да ви влизат в пощата и компютрите и да ви сменят данните. Утре ще почнат да теглят и пари от бюджета а Борисов ще ги назначи за да тегли и той.

16

Горанов

преди 4 години

Трябва да подаде оставка. Поведението му е безотговорно. Излъга, че данните са за 3%от населението.

15

ivo

преди 4 години

До Аз да питамчакай чакай това си е чиста пазарна икономика.. никой не може да те задължи да работиш на зор за някой нали искате либерализъм после що било лошо

14

Анонимен

преди 4 години

Горане информационната сигурност иска пари или работа. ГЕРБ само крадете и точите от държавата и ето го резултата че държавата стана разграден двор. Щял сега да купува нови компютри от Майкрософт. А добро утро, щом след 10 години разруха се сетиха че им трябвали нови компютри, но то тогава по-добре и Майкрософт ако поемат НАП и държавата и вероятно ще изритат Горанов като ненужен че даже пречи на държавата и ще се справят много по-добре с тази информационна несигурност.