99

Хакермен

преди 4 години

Ако искаш комфорт, икономия, добро ускорение или резултат на писта истината е в подобаващ автомобил със съвременен автомат. Ако може и с двойно най-добре. Те тава е... ;)

98

Хакермен

преди 4 години

... ръчката. Съвременните автомати превключват за части от секундата, по-бързи са и отдавна са станали и по-икономични. Реално на повечето от нас карането е 80% в град или на магистрала и 50% от това каране е в засилен трафик. Колко от вас, наистина изпитват удоволствие от ръчкането при тръгни-спри-тръгни-спри, на магистрала или сравнително нормално шофиране по двулентов път? Факт е, че при равни други условия най-добрата ръчка вече не може да се мери с далеч не най-добрия съвременен автомат.

97

Хакермен

преди 4 години

Тука явно е пълно с WRC и F1 рейсъри, дрифтъри и GT шампиони. Ако някой от вас е карал нещо по-ново от нов внос от 2007-2010г. от сев. Италия дето баба ви я е карала само събота до аптеката и си е забравила бастуна би трябвало да знае следното. В днешно време при новите автомобили ръчката е при ниските класове или малки спорни коли със задно, които е най-кеф да се карат на планински път или писта - GT86, Mazda Miata, BMW M2 и т.н. Във всяко друго отношение съвременния автомат превързхожда...

96

Анонимен

преди 4 години

WRC автоматик има ли.?Просто питам от любопитство.

95

Анонимен

преди 4 години

Така така, чичо Сам така е казъл.Следва внос на автомобили от САЩ с автоматични скорости. Робите трябва да пълнат хазната

94

след 20 години

преди 4 години

беге *** ще са горди собственици на 25 годишни автоматици а европейците няма да кават НИЩО, защото колите сами ще се карат. Тогава джурналята в Днеска ще питат - ще кажем ли сбогом на кормилото?

93

Анонимен

преди 4 години

За всички ceляни дето не са карали автоматик да повторя пак:ВСИЧКИ АВТОМАТИЦИ ИМАТ И РЪЧЕН РЕЖИМ НА ПРЕВКЛЮЧВАНЕ НА СКОРОСТИТЕ. Та кеф ти на автомат кеф ти на ръчно превключване.

92

Старо куче

преди 4 години

Ако живея в хамерика, само "ръчка" ще карам. Няма да могат да ми я откраднат тъпите аборигени!

91

Инж.

преди 4 години

До 34Пиле, моля провери в нета дали състезателните автомобили (от всеки тип) иматABS ( система, подпомагаща спирането). И после си задай въпроса "Защо?".

90

Анонимен

преди 4 години

Да кажем ли сбогом на безумните новини?

89

Кифладжията

преди 4 години

На мен ми е забавно как си хвалят автоматите- имали с-*** за спускане по стръмни наклони, ала-бала и т.н.Еми и аз имам система за спускане, бе! Включвам бавните, ръгам на 1ва или 2ра и се спускам. Голяма философия, няма що!

88

BA6BABAIT

преди 4 години

автомобила е отживелица вижте kinet точка club

87

виц

преди 4 години

До 82 Ти от вицове не вдяваш, пък си тръгнал да се изказваш от далеч по сложни въпроси... Прочее, аз лично не съм се и возил на Бентли, ама вица е такъв..

86

5G

преди 4 години

Първо трябва да преживеете зомби-апокалипсиса, тогава ще му мислите за края на ръчната ск. кутия, пътуване до Марс и тям подобни фантастики.

85

sss

преди 4 години

До АнонименКак се спира като ти откажат спирачките на автоматик Ами с ръчната, както ще спреш и с ръчни скорости. Освен това електрическата ръчна е и аварийна спирачка ако задържиш бутона - по не моята кола, но мисля че е на всички това. Честно казано предпочитам автомата ми на градско, но на път със завои извън града по добро от ръчката няма - поне за мен де

84

До 75

преди 4 години

Как се спира при отказ на спирачките при автоматик ... А как се спира ако през юли на път към морето попаднеш на заледен участък?!? Въпроса ти е почти абсурден! Иначе ако все пак се случи, ти казвам, буташ лоста на ръчен режим или използвайки перата зад волана или лоста, сваляш предавките ... Лесно е! :)

83

Mdaa..

преди 4 години

Те да помогнат на дядо Петко от долно нанагорнище с пенсията си от 230 лв да си купи електричка.. младите ще се оправим някак си, я с лизинг я с кредит , я с обир на банка и ще си купим мотокар но те.. как да сменят ладата с тесла ? Няма как. Така че първо трябва са европеизираме пенсиите ..

82

Анонимен

преди 4 години

До 82хайде да си имаме уважението. Само колата не може да те направи турбо гъзар. Трябва да скочиш до съседна Турция и да си купиш тениски за по 2,50 лева и после да казваш на хората, че са оригинални

81

Анонимен

преди 4 години

До вице ти па ся... ако караш автоматик си баровец ли ?ми ако имаш и ел. джамове в автоматика ставаш турбо гъзар ли ?

80

Анонимен

преди 4 години

Аз отдавна казах сбогом на ръчката, независимо колко добре боравих с нея. И за нищо на света не бих заменил автоматика. Автомата е по-прецизен, надежден, икономичен и щадящ колата. Кефа ми е пълен! В съвременните коли единствено ми идват в повече множеството светещи монитори и дори замяната на механичните бутони с дигитални. Предполагам ще отмине тази мода и ще се върнем към аналоговите механични бутони и скоростомери ...надявам се де!