39

Анонимен

преди 4 години

Когато се прибирам в задръстванията ми се иска да имам автоматик. Спри тръгни тва не е работа.

38

до 25ти

преди 4 години

айде да видим аз ли ще сваля по бързо с кикдауна една предавка или ти докато натиснеш съединителя докато прецениш на коя предавка си та да вкараш една по надолу.аде бе

37

Архангел Псувнаил

преди 4 години

А нашите американски "партньори" от Нато за два милиарда лева ни пробутаха катафалки ф16 с ръчни скорости.

36

Анонимен

преди 4 години

Българина ся... да не е *** че да кара автоматик??? Той се обижда само като чуе думата автоматик. Се едно си го напсувал на майка.

35

Анонимен

преди 4 години

Стига глупости. Минаваме на автоматик. Ние вече сме на автоматик. И ако си представяте непрекъснато тирове да изкачат пред вас, потърсете консултация със специалист.

34

Михаел Ш.

преди 4 години

Ако автоматиците бяха по-добри щяха да ги въведат първо във Формула 1 и рали шампионата. Пилотите караме с ръчки.

33

Анонимен

преди 4 години

Уффф, аз съм писал много неща против американците, но тук сте писали пълни глупости за тях. Първо, в техните жилищни квартали има райони със знак Стоп почти на 150-200 метра; което с автоматична кутия е много по-добре. Карал съм на заледен участък и мога да ви кажа, че авотматични скорости + новите системи анти-скиддин са много по ефективни от ръчнното превключване. И последно, сега всички японски средни модели не са с класически кутиии, а със CVT но това е друуууга много дълга тема за дискусия

32

бай Спиро

преди 4 години

Разказвам на децата си, как навремето съм карал камион ГАЗ-53. Ръчна скоростна кутия без синхронизатори. Двойно ябрииране, междинна газ ... до откачане. Мускулна треска съм хващал на левия крак от помпене на съединител. Сега карам относително висок клас автомобил с АСК. Абе с две думи бяла работа. Всичко с времето си и Да на РСК и се вижда края, не е далеч и този на ДВГ.

31

До 26

преди 4 години

Уф, пак експерти по технологии. Автоматици има и за 1000 лв. Изобщо не е престижно да се кара автоматик - гроздето кисело, на баба ти шортите!Най-богатите хора които познавам (и в Англия и в Германия) карат коли с ръчни скорости, заради удоволствието от ръчкането. Правят си колите по поръчка....механичната скоростна кутия ти дава много повече контрол по колата, удоволствие ти да си вземаш решението кога на каква предавка да караш.

30

Анонимен

преди 4 години

до БауЗащитава качественото народа.Я кажи как мерцедесите преди 35 години не се чупеха и им правеха основен ремонт чак на 20 години, а сега на 10- тата година и окапват? Много е просто- правят ги некачествени за да се чупят по- бързо за да има продаваемост на нови.Всичко е фалшиво вече коли, жилища, музика, филми, и МОРАЛ!

29

Бау

преди 4 години

Народа защитава старото, защото това може да си позволи. Годините си минават обаче, нещата стават по-удобни и по-умни.

28

Анонимен

преди 4 години

до 23 Аре да те питам с количка автоматик от 90-100 коня как ще изфорсираш при кикдаун двигателя, ако насреща ти има кола а в твоята сте 5 човека.Пътници сте при свети Петър.

27

Анонимен

преди 4 години

Тук мнение дават много хора, които изобщо не са сядали на нов автоматик, или добра електрическа кола. Имал съм удоволствието да карам Тесла модел С, както и сравнително нов автомат на мерцедес - много по удобно и приятно от каквито и да е ръчки.

26

до 22

преди 4 години

Всеки си има предпочитания, които заслужават уважение. Например има хора, които предпочитат да перът на ръка, въпреки наличието на всякакви перални. Щом те кефи да ръчкаш скорости, при наличието на АСК с 8 - 9 предавки + поне три режима на кормуване, ок. Но май проблема е, че не можеш да си позволиш нещо повече от Голф 2. ...Гроздето е кисело казала лисицата, като не могла да го стигне...

25

Анонимен

преди 4 години

до 24 Ти тази функция можеш да си я завреш отзад. Няма как да набере автомата по-добре от механичната, защото при кикдауна на автомата му трябва да мисли секунда преди да влезе в по-долна предавка! А 1 секунда може ти коства живота, пaлячо!

24

Бау

преди 4 години

Трафика става все по-голям. Задръстванията също. Автоматичната е удобна.

23

до 21

преди 4 години

ти май освен лада и москвич май не си карал.случайно да си чувал за функцията кикдаун при автомата.

22

бг

преди 4 години

От скоро карам служебна електричка. Предимно градско. От начало бях скептичен, но сега съм убеден в преимуществата и. Безшумна, много бързо набира и въобще е доста приятна за градско. Не е за подценяване факта, че паркирането в зона е безплатно.

21

Анонимен

преди 4 години

Не съм баба германка или американски бизон, за да карам автоматик - мани тая работа, компютър ще ми сменя предавките. Само ръчка!

20

Анонимен

преди 4 години

"Колите с двигател с вътрешно горене трябва да умрат!"