12

до Рене Вилке

преди 4 години

Абе ш'е те ревитализират тебе брадатите майки, само трай...

11

Бау

преди 4 години

Българина си мисли, че понеже е бял го искат и уважават по целият свят ... Имам лоша новина. Навсякъде ни смятат неандерталци или крадци, нещо подобно на Северна Корея... Така, че като видя някой голям расист наричащ черните "маймуни" ми става доста смешно :D

10

От Берлин

преди 4 години

Тъй като работех три години там, мога само да потвърдя някои факти...Градът е западнал, и имаше много на социални помощи. Фалираха няколко предприятия за соларни панели, и стана по-зле... Появиха се от,, поканените " гости, и нормалният немски гражданин, трябваше да работи още повече, а ония да пушат трева и въртят ножове по парковете, вместо да ходят на курсове... Еми, как да се радват местните!?!

9

Анонимен

преди 4 години

Предсказанието, че в Европа ще властва исляма май ще се сбъдне след 10 години. Меркел сложи началото на края.

8

Анонимен

преди 4 години

Това е в бившата ГДР, нито "бежанците" изгарят от желание да отидат там, нито местните са така толерантни, както са сънародниците им от по-богатата западна част на Германия. Всъщност по-добре приети са някои едновремешни мигранти по онези социалистически програми за културен обмен. Но тези новите е ясно, че едва ли са добре дошли в тази част на Германия.

7

Анонимен

преди 4 години

Меркел извърши престъпление срещу Германия и Европа.

6

Анонимен

преди 4 години

Всичко започна след Арабската революция на Запада. Вече имали фейсбук и им се отворили очите. Искали демокрация.

5

Анонимен

преди 4 години

Сами срутиха Берлинската стена и се осъдиха на мизерия и чужденци.

4

Анонимен

преди 4 години

"Всичко това се променя през 2015 г., когато Ангела Меркел заяви паметното "Ние ще се справим" и отвори границите на страната за хиляди мигранти."Всичко това се променя през 2015 г., когато Ангела Меркел заяви паметното "Вие ще ми сърбате попарата".

3

Русия

преди 4 години

"ревитализират" СМРАД пак пропагандира възвишени чуждици спуснати от Козяк.

2

привет от Германия

преди 4 години

Абе напоследък взех да си мисля ,че е по-добре да има повече сирийски с хиджаб отколкото германки и германци организиращи гей паради ! На последния гей парад нарочно отидах да наблйдавам отстрани , какво да ви кажа , гнусна работа и всичките германци ,нама нито един сириец, турчин и пр. !

1

Анонимен

преди 4 години

"Без мигрантите няма да можем да ревитализираме Франкфурт", обяснява пред Вашингтон пост 35-годишният кмет левичар Рене Вилке. Според него 1400-те новодошли са успели да ревитализират града."Немците работят, а "бежанците" източват социалната система и консумират това е ревитализацията. Така може да се продължи докато тези, които допринасят за системата са достатъчно за да носят на гърба си източващите системата без да допринасят.