32

Анонимен

преди 4 години

Населението на Полша се увеличава , само в бантустана България на местният вожд хората бягат масово .

31

Анонимен

преди 4 години

От цялата работа извода е, че откъдето е минал социализма, нищо не никне след това. Ей го и в Германия се обезлюдило и нямали кинти и викат преди било по добре. Промити мозъци с ниски способности да се реализират при капитализма, все чакат на готово. Пък ние искаме тука да се оправят нещата където цялата държава е така. Затова и се обезлюдяваме, както и Румънците, Поляците и т.н.

30

Анонимен

преди 4 години

Меркел деца няма, защо би правила Германия по-добро място за живеене? Тя пусна ***, утре ще хвърли топа, другите да се оправят. Масово т. нар. европейски лидери са ялови без деца, защо им е Европа да е добро място за живеене, да си поживеят те добре, и това е. На Макрон бабата, пардон, жената, купува сервиз за 500К евро, какво му пука на него за проблемите на обикновените франсета?

29

Анонимен

преди 4 години

Не ми се мисли,да му мислят,фри-цове-те

28

пецата

преди 4 години

Целта с мигрантите не е тази очевидната която идва на ум първа , за да се използват за работна ръка, та германия може да има неизчерпаема евтина работна ръка от източния блок, идеята е да има хищници , така хората се стягат и не деградират, живота им беше станал прекалено лесен и започнаха да се извращават

27

Един коментар

преди 4 години

Някой може би е решил един от седемте проблема на хилядолетието ... С простотията си ще направите такава глупост дето ще ви се иска да не сте се раждали. Григории Перлман реши първият проблем. Вижте кой е нулевият проблем? Мама ви проста ...

26

ПРОПАГАНДА

преди 4 години

Гьобелс ряпа да яде.Ега ти и пропагандата.И ние живеем в Германия и ние виждаме как е. Не е хубаво.Страшно е особенно в раьоните където са бежанците и най вече Ливанци,сирийци и Афганистанците.Между другото снощи арестуваха ЛИванци подготвящи атентати в Германия а и клановете които тормозят хората във градовете са на Ливанци и араби. Има много инфо в нета.вИЕ КОЛКОТО СИ ИСКАТЕ СИ ПИШЕТЕ КАК ЩЕ ПОМАГАТ НИЕ НЕ ВИ ВЯРВАМЕ

25

Некой

преди 4 години

"Никога не съм мислел, че в Германия ще има расисти - хора, които не харесват бежанци", казва той. Явно афганчето не е запознато много много с модерната история на Европа.

24

ТреПерКел е ИзПеркел

преди 4 години

Уилкомен!

23

мак

преди 4 години

Какво могат да работят скъпите гости? Показателен е примерът с танцовата зала и с хазяина, който готви жилище за тях. И как градовете губят стария си облик. Според мен болшинство от хората от самото начало са против приемането, всеки си има виждания, какво представляват и страхове, но диктува меркел и тези с мечета. Местните никой не ги пита.

22

Анонимен

преди 4 години

Комунистите умират за бежанци на които обещават социал срещу глас....??? Бежанците нямат право да гласуват.

21

БАЧКАТОР

преди 4 години

Значи никой не е длъжен да харесва и да приема някого насила. Германците също не са длъжни да обичат чужденците насила. Това е!

20

Бау

преди 4 години

Предполагам ако не съм расист съм платен ... Даже не говорих за бежанци, но това е друга тема. Ти ме разкри! Ти си един велик бял човек. Най-вероято много успял и богат. :D

19

Анонимен

преди 4 години

Във Франкфурт на Одер не живеели чужденци? Още километри преди него се получава SMS с Добре дошли в Полша. Университетът им е общ немско-полски и пълен със всякакви други чужденци, а баш китайските закусвални и дюнерите никой не ще да ги маха, защото иначе няма къде другаде да се яде в такива заспали градове. Проблемът им точно с бежанците е именно за конкуренцията за социала.

18

привет от Германия

преди 4 години

Слава Богу бежанците ще спасят Германия и ще се раждат деца! На последния гей парад като видях колко много германци са с обратна резба , направо се отчаях та чак германците ми станаха противни и антипатични хора! Благодарение на турците и другите бежанци в Германия по улиците ще се чуват детски гласове и детски смях , а какво по-хубаво от това да има младо и здраво поколение ! На последния гей парад нарочно отидох да видя колко хора ще участват и какви са те ! Прекалено много германци са обратни

17

До бау

преди 4 години

Хайде сега се направи на Гошу, Пешу, Гледна точка, напиши още двайсетина коментара, за да си изпълниш нормата за днес, грантаджийче!

16

Бау

преди 4 години

До 18Става ми смешно от това, че сме пълни дънни риби според света и въпреки това може да сме расисти ... Тези "маймуни" са милионери, голяма част от тях ... Пък нека са черни.

15

Анонимен

преди 4 години

До БауЩом ти е смешно, гледай да не ти стане скоро тъжно...

14

Евроатланикс

преди 4 години

Евроатлантическите ценности трябва да се спазват

13

Анонимен

преди 4 години

Градът имаше много проблеми.Бежанците добавиха още. Най-смисленото нещо в цялата статия.Навсякъде в ЕС цари черен расизъм срещу обикновените хора.