52

Анонимен

преди 4 години

Добре дошли, но са много малко. Поне още 10 хиляди за този град.

51

Голем

преди 4 години

Да са им честити!

50

Анонимен

преди 4 години

Големи глупости еййй. НПО центъра пак е пресолил манджата с долнопробна соц. пропаганда!!!

49

Kris

преди 4 години

Do bilgaria nad vsicko ,a be glupender y mi kaji s kakvo moje da se pohvali bg ce da e nad vsicko prost ganyovec ,v voeni sili 0 ,ikonomika 0 ,kultura por vsyakakva kritika.Da izbroyavam li oshte ***.

48

гражданин

преди 4 години

Меркел пусна имитранти по заповед на ционистите на които това е част от плана за разруха на Европа.парите са прибрани пак при тях.

47

пак аз

преди 4 години

*** да се разбира ПРЕПАРАТ ЗА ИЗМИВАНЕ НА РЪЦЕ, забравих че се цензурира saпун

46

Присмехулник

преди 4 години

сър еврокомисарка се е заела с цензурата на мненията, като да сме при режима на ким!!! :-)))

45

Анонимен

преди 4 години

Така става, когато ги докарват насила , казват им тръгвайте за Европа или смърт и хората изоставят родната си земя за да дойдат в държави с коренно различни традиции.И аз помня какъв шок беше да дойда в Испания и вецето на гарата да е чисто, със *** , хартия и добре осветено.

44

Присмехулник

преди 4 години

за германия се грижат от еврейското дойче педовеле.. ние се грижим за бедните балкани, прегазени от ордите на меркелските скакалци...но признайте си, преди да триете: кога ще е готово берлинското летище? малко прди зелените да забранят полетите ли??? :-)))

43

zoro

преди 4 години

Всичко се връща...Навремето ги горяха в крематории,не арийците,и бяха поставили на колене Европа-сега ще делят залъка с жертвите си..Испания,Италия,Германия,Чили..Колелото се върти..Земята е общ дом на хората,политици бъркат кашата.Мир и любов ще победят.

42

Анонимен

преди 4 години

Аз и един път не ходя на църква ***, но когато резляците станат повече като процент, и тези които не ходят на църква трябва да ходят на джамия, защото те искат шериат. Но ти явно вече си свикнал да им миришеш краката в джамията и няма да ти пречи. Ето заради такива, които за една баклава се навеждат, Европа ще изчезне. Маймуните ще изсекат всичко, както правят в Африка и Близкия Изток, тогава рязаното ти внуче ще прави минети на гарата за 1 буркан вода.

41

-|-

преди 4 години

... 35-годишният кмет левичар Рене Вилке ...Пак сте писали като първолаци. Дали човекът е левичар (лявата му ръка е доминираща, а не дясната му) или не, е различно от това дали е симпатизира на партия (die Linke) от немската левица или не.

40

Анонимен

преди 4 години

В този град имаше завод за интегрални схеми. Сега имате банани и тоалетна хартия, нали?Плюскаш и бършеш! Лайф!

39

Анонимен

преди 4 години

Вноса на ислямисти не е мултикултурализъм. Тяхната религия има една цел да прочисти света от другите религии. Политиката, да ги докараш при себе си и да ги храниш докато се размножават и постепенно заменят твоята религия,а след определен момент направо почват да грабят, изнасилват и убиват християни (пример България), е някаква масова шизоврения с невиждан мащаб. Изглежда само Италия и Унгария ще останат, явно другите народи са самоубийци.

38

Анонимен

преди 4 години

Никога нр си бул мислил че в германия можело да има расисти АХАХАХАХАХАХАХА. Че те германците са го измислили това нещо бе мушмурок.

37

бл.134 в Зап. парк

преди 4 години

Аллах е велик .И скоро ще тази стараи фригидна следвоенна Гемания ще се промени .Приемете всички исляма - Аллах ви иска Ердоган ви обича и кани всички на евтино море

36

Анонимен

преди 4 години

Навсякъде, където е имало соц, е зле. Даже и в Източна Германия. Това си го припомнете отново, когато тръгнете да гласувате за БСП-то! Това, че сме били 9 млн, а след 1989 избягаха 1-2 млн за няколко месеца след отварянето на границите, трябва да ви говори много. Избягаха и то предимно кадърните, защото с години бяха събирали соц разочарование.

35

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

преди 4 години

**** на западняци какво мислят за нас българите - аз съм си в България и ми е през оная работа за мнението на еврох'омосексуалистите от Европа !!!теглихме ''случайно'' куршума на един от тия псевдоемигранти и отдавна имат едно на ум !!!!няма да се ''справим'' с емигрантите ли..!!другия път куршума може да се окаже,че не е ''рикуширал'' ...в мост случайно :))))))))))))мигранти да се радват,че полицаите ни само ги бият по границата

34

Анонимен

преди 4 години

Този град е на гьза на Германия, дори поляците минават транзит през него. Горките нови германци... по-лошо място би било някъде в Сибир предполагам. Ще се научат и те, че безплатен отяд НЯМА.

33

Анонимен

преди 4 години

За последните 10 години населението на Румъния е намаляло с 3,4 % , а на България с 7 % . Най зле сме .