96

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Пример: българи се жертват в чужда война (руско-турската) и който победи се пише освободител."Малоемен ли си бе? Ако беше спечелила турция, днес може би нямаше да има и милион останали българи...

95

Анонимен

преди 4 години

Цялата тая антипропаганда е, за да няма борбени хора, искащи промяна. Когато идва комунизма, се пееха революционни песни, свобода от опресията на капитализма, ала бала ... След години спряха всички песни, а после биеха, ако някой ги пееше. Защо? Защото никяо власт не иска бордбен и свободолюбив народ...

94

Анонимен

преди 4 години

Само да знаехте, колко лесно се управлява раята, като и създадеш фалшиви герои и фалшива история. Пример: българи се жертват в чужда война (руско-турската) и който победи се пише освободител. И после раята се кланя, нищо че освободителят забравя да си тръгне и трябва да минат десетилетия докато бъде изритан, ако изобщо успееш да го изриташ.

93

човек

преди 4 години

До: 82 (До човек)Ми няма да те убедя. Защото не вярвам на това което сме учили от учебниците.Имам едно от най-старите издания на Записките, преди 1944 г. Всъщност е от края на 19-ти век и съответно е нецензурирано.

92

Анонимен

преди 4 години

"един народ или една нация, без дискриминация и без привилегии за когото и да било. Най-тъпата система...

91

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен " Мечтата ми е да стана милиардер, да раздам нужните подкупи и да построя 500 метра статуя на левски, която оказва среден пръст на турция.... НААААА! :_" Много просташки коментар.... Нямам думи.... Хубаво е да се издигнат паметници на Васил Левски и да го тачим като народен герой, но не и към паметниците в негова чест да има това, което си описал в коментара си.

90

ЗАБРАВЕТЕ ИСТОРИЯТА

преди 4 години

ЛЕВСКИ Е ОБЕСЕН ПО ДЕПЕША ОТ ГРАФ ИГНАТИЕВ ЗА ДА СТЪПИ РУСКИЯ БОТУШ В БЪЛГАРИЯ.НА РУСИЯ НЕ СА И ТРЯБВА ЛИ ПО--ВЕЛИКИ БЪЛГАРИ ОТ ЦАРЯ "ОСВОБОДИТЕЛ"!!!РУСИЯ, НЕ ОСВОБОЖДАВА---САМО РАЗДЕЛЯ БЪЛГАРИЯ НА ДВЕ ЧАСТИ, ПО ИСКАНЕ НА ГРАФ ШУВАЛОВ ПОСЛАННИК В ЛОНДОН!!!!

89

Анонимен

преди 4 години

До Да, така еТогава всички наши убийци са светци??????????

88

след като убива

преди 4 години

Престъпник ли е или борец за свобода?

87

Да, така е

преди 4 години

За нас Васил Левски е светец.Би трябвало и малцинствените ни етноси да го възприемат така, защото той твърдо е държал за равни права на всички етноси, които образуват един народ или една нация,без дискриминация и без привилегии за когото и да било.Можем само да мечтаем това да се осъществи и на дело, а не само на думи.

86

Попътна битка

преди 4 години

До ВелизарийРусия ни освободи преследвайки друга цел - КонстантинополЛевски е бил интернационалист по отношение на населението било то турско или наше!По отношение на Русия има за какво да сме им благодарни, даже сме си платили......

85

забравете историята

преди 4 години

ТЯ НИ ЛЪЖЕ!!!!!!

84

факт

преди 4 години

До ИстинатаУбиец на българи лично и по негово нареждане в мирно време! Рекетьор!

83

верующ по дух

преди 4 години

До Анонименпо делата ще го познаете! Колко турци и колко българи е изклал?

82

Истината

преди 4 години

Най-големият светец за българите всъщност е един престъпник, който убива българин за да не го издаде за кражбата, която е направил. Това е и причината да бъде обесен, а не защото е бил борец са свобода или всякакви други пропагандни глупости пробутани от русия.

81

до 92 и 94

преди 4 години

До Анонименеватгелист не означава еретик а признаване само на един Бог,Отец и Светия Дух!!!

80

Велизарий

преди 4 години

Българи, престанете да се карате на рожденият ден на Апостола на свободота за Русия! Тя ни освободи от турско робство, макар и с друга цел- превземане на Константинопол и балканите! Васил Левски го е знаел и затова създава организацията на комитети за всеобща Българска революция! Предава го Димитър Общи, не поп Кръстю. Сам описва как го спасява един беден турчин и не го предава! И казал " Аз се боря за чиста и свята държава България, в която Всички народи ще бъдеме равни байньо"

79

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 92Тогава ти си еретик!

78

Анонимен

преди 4 години

До амиАма ти си про.ст. Всеки бял народ си има своите светци,покровители, герои, макар, че са различни. Относно народен/ национален герой НЕ винаги означава , че този човек е престъпник! Левски НЕ е престъпник!Еднакво противно е и грехота е както идолизирането на Левски, така и сатанизирането на Левски и отхвърлянето на неговата саможертва за България! Левски е също като нас, със своите грехове и недостатъци, но само тъ.па.ци гледат към това, но не и към делото му!

77

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 72Сори, ама аз съм ОГ хриситянин и н е признавам светции, светини, култ към иконо и мъртавци. Да се молиш на умрели, е най-всша форма на грях, вклювашст идолопоклоничество и некромания.