7

Анонимен

преди 4 години

По-скоро си играят с нервите на народа. Лекарите се оправяте вие на сухо не оставате ,но този жалък народ е в ужас ако се разболее.....

6

Факт

преди 4 години

Май засега това е единственият смислен анализ на безумията предлагани от правителството на ГЕРБ, за които на практика не сме информирани, освен, че ще има и частни фондове, а същността не е, че ще ги има, а как ще се работи с тях, за какво ще плащаме с нашите осигуровки и т.н., а това се променя с идеите на ГЕРБ, разбира се не в наша полза.

5

Анонимен

преди 4 години

Na toja fisionomiata mu e mn nepriatna iskufal gerber predi bkp jivkovis kato vsi4ki dr gerberi bkp

4

аз

преди 4 години

Докато не стане всеки да си има индивидуална партида с вноските за здраве и от там да си плаща лечението няма как да има оправия.Все ще има някой недоволен-лекари ,пациенти,държава.Но тогава няма как да се краде от здравните вноски и тези които не са внасяли няма как да ползват тези услуги освен срещу заплащане.Това мисля е единствено правилно решение ,но то не изнася на някой.

3

Факт

преди 4 години

Докторите(поне 90%) са *** и убийци.Това са едни *** точещи здравната каса.Въобще не ги е еня за пациентите-изписват куп ненужни препарати,престой в болница и хирургически интервенции.За трепане са.Който стои далеч от родната медицина ще живее по-дълго!

2

Анонимен

преди 4 години

Тия щом скочиха, значи Ананиев е на прав път. Неможело лекарите сами да се договаряме, защо?? Да се договарят едни администратори от БЛС, които си гледат само техния интерес. Реформите били закъснели а добро утро, ама всеки който иска да направи реформа и го спирате защото не ви е изгодно. Системата не работи, трябва остра реформа, да много хора ще пострадат, но иначе ще става все по зле.

1

Анонимен

преди 4 години

Истинският хакер пак се е обадил в мрежата и е обещал да им разкаже играта.