194

Анонимен

преди 4 години

Да предложат като за начало нормални заплати от 10-15 хиляди лева и ще има кандидати.

193

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 219И аз това се чудя, За конкурс публикуват данните на хората в нета, а за НАП стана голям проблем, че ще им се видят заплатите и печалбите на фирмите или по-точно колко данъци са скрили.

192

!!!

преди 4 години

Държавата правела конкурси за ИТ специалисти, но нямало кандидат за тези заплати!Те какво очакват, да има кандидати за 600-700 лева заплата ли? И двойно да предложат пак няма да има кандидати за 1200-1400 лева заплата.

191

Анонимен

преди 4 години

Напишете си трите имена в Гугъл и веднага ще излезнат резултати къде сте се явявали на конкурс, дали сте се провалил. Аз като напиша моите имена и ми излизат не само документи с това, къде съм кандидатствал и резултати, ами ми излиза и колко пъти съм късан на кормуване :) Има и данни за това в кои университети съм завършил...Жалка държава сме си и това е!

190

Анонимен

преди 4 години

До хаКонкурси с предварително известен победител и само си губиш времето и пари, за да се явиш. Накрая за назидание ти публикуват и личните данни с имената на сайта на МС, че си се провалил. Това не знам дали го има в някоя друга държава, че трябва да ни публикуват имената на участниците в конкурса.

189

ха

преди 4 години

Айде бе аз като се явих да не би да ме взеха? Само ме разиграваха, а вече си имаха техен човек, който беше пълен лаик.

188

Анонимен

преди 4 години

Стига с това IT. Сега е модерно всеки да учи някакво IT и да разбира от всичко - криптовалути и прочие... Ами лекари? Имаме нужда от качествени хирурзи - на когото не са му окалпазанявали ръката хирурзи, на него му се учи IT !...Имаме компютри в джобовете, а операциите са от каменната ера - без нормални упойки с хирурзи, които се бъзикат с теб, че те боли, защото не си ходил в казарма !...Учете IT... Пък учители и хирурзи не са необходими, защото ние като тяло и съзнание не струваме нищо !

187

Анонимен

преди 4 години

Някой знае ли къде са тия данни за да проверя дохода на комшията

186

БОЙКО

преди 4 години

НАДЯВАЙТЕ СЕ ДА НАЕМЕТЕ НЯКОЙ ЗА 1000ЛВ. СМЕШНИЦИ

185

маданейча

преди 4 години

У тоа сайД се търкат коментари, които издигат хипотезата, че се води масирана рекламна кампания, в полза на целесъобразността, да се гласува внушителен бюджет за кибер-сигурност, за усвояването на който бюджет, вече има готови бенефициенти :))))))))))))) ... няма по-сладко нещо от бюджетните пари ... нооогото бюджетни пари, уверявам ви :)))) .... оффф, чак лигите ми потекоха ... :)))

184

Анонимен

преди 4 години

Програмистите в България едва ли са повече от 6000 човека, най-много до 10000. Има много ИТ специалисти, които не са програмисти. Не се бъркайте!

183

Анонимен

преди 4 години

Как да стане като ГЕРБ калинки като Габриел, Борисов, Захариева, Горанов и други некадърни са захапали кокала и точат лакомо заплати и поръчки вместо да пуснат кокала и като не разбират от ИТ да се махнат и тогава умни ИТ като Бойков ще може да седнат на техните места. Никога няма да стане.

182

леля Пена

преди 4 години

Ами вземете още от частните и да видим кой ще ви храни,кой ще ви плаща 40-дневните отпуски и т.н. привилегии,драги държавници! Какво изкарвате скъпи държавни служители?Само потрбявате срещу неработещи институции,съдебна сиситема и т.н.

181

учуден ГЕРБерунгел

преди 4 години

Като спрат да крадат. Как още ще има пари за каквото и да било.Какво се чудят - как ще живеят без грабежи ли?

180

Анонимен

преди 4 години

Значи,се чудите,а?Тогава да ви кажа:слезте от скъпите джипове,ограничете си харчовете,намалете надутата администрация,намалете безплодните си воаяжи в чужбина,намалете си вашите заплати,спрете кражбите и корупцията и ще има за ИТ специалисти.

179

До 192

преди 4 години

Смятай ги де. Във вистеон са такива програмисти, че не бих си взел БМВ. Виждал съм ги, пушат с пейсейф и скейла цигари по цял ден във форта. Програмистите не са 50к. По данни на Плевналиев, всички в ИТ сектора са под 60к. Това са и скръмове, и QA, и PM, и DB и т.н. Провери.

178

Анонимен

преди 4 години

Браво на Нова ТВ, показаха линка и паролата за архива. Вече са публично достъпни.Оставка!

177

Кен

преди 4 години

До До 189"Баце, специалист за 2-3 бона е някой мързелив лайк. 5-10 по- може"Лайк, лаик. Невежеството е повсеместно !

176

Иван

преди 4 години

това просто не е вярно. Явяват се , но хора които нямат никаква идея от IT или са полуграмотни...

175

Програматор

преди 4 години

Ако искате да правите по 10к, светлин няма да ви помогне. Иска да пишете 5-10 години много код и да четете постоянно. Да доказвате на невежи какви са политически коректно и да се примирите накрая с тях. Такъв е живота. Като искате станете. Може да идете и при Светльо и ще ви научат за 2-3 да мажете спагети с голяма лопата. Все тая.