157

Анонимен

преди 4 години

До Виновен еПравила на "Хакерите" в нета - СЛЕДИ НЕ СЕ ОСТАВАТ. Винаги може да се възползва от информацията и може да е даде в неправилни ръце за изнудване.Нашия не е виновен, защото същия е разбил МОН и после работи за "държавата" в киберсигурност.Този КОЙТО ГО СОЧИ С ПРЪСТ НЕГО Е ВИНОВНИЯ И ПРЕКРИВАТ ДРУГИ НЕЩА "НАШИ ХОРА"!!

156

Анонимен

преди 4 години

До ВиновенНа теб да не ти е конкурент или личен враг ? Така както бързо го хванаха не мислиш ли че и на теб може да ти се случи утре ?

155

Анонимен

преди 4 години

До Виновен еТи от Герб ли си ? Така ви изнася на вас ! Но всички виждаме ,че сте некадърни ,ако не бяхте вие щяхте да сте наясно че може и един ученик да пробие системата ,защо го допуснахте да се случи и данните на цяла България да са наяве ? Това го правите вече години а така бързо хванахте "виновия "....дали пък да ви вярваме ?

154

Виновен

преди 4 години

Всички такива специалисти са крадци на данни .Според законите в ЕС трябва да докаже че не е бил той .Всички уликки са събрани че е засечен да бърника сървара на НАП .Нека умре в затвора без интернет и телефон .Хакера му го нахакаха в дивия .

153

Виновен е

преди 4 години

Аз не мисла че НСБОП са некадърници както ги искарва шефа на няква частна фирма .Според мен много ясно се вижда че изкарват няква престъпна фирма с престъпницина светло . Това е все едно ключар да отвори вратите на банката и да пусне вътревсеки каквото си иска да взима .Ама ключаря бил учен и можел да отключва всичко ...Като е учен да каже за колко пари го е направил и на кого продаде данните на 5 милиона фирми и невиннии хора . Пет милиона имена и егенета с адреси е рекорд .

152

Анонимен

преди 4 години

До ReptileХей слуга ли си или лично заинтересован и зависим за злобата не говори ,защото злобата е напълно заслужена ,дори е малка,нашите "държавници" са случили на наведен народ ,защото ако бяхме будни до сега да сме ги изритали заради некадърността им ,заради срама ни днес да казваме пред света ,че сме българи ,заради ЛАКОМИЯТА им довела България до дъното !

151

Анонимен

преди 4 години

До ReptileТи или си наивник или си слугинаж ! Ако имат толкова безспорни доказателства ,че той е виновникът ,защо цяла нощ са го притискали да си признае ,че той е виновникът ? Да не стане като на делото против Цветан Василев има безспорен свидетел ,който после се отказа че е вярно всичко което е казал защото е извлечено по насилствен начин !

150

Reptile

преди 4 години

Спукахте се от ядове, че го хванаха за 24 часа... много злоба в народеца, много нещо!Всъщност е аматьор и системата се е справила отлично, като точно е логнала достъпа(при това НЕ регаламентиран). Колко да е ***, че да тегли от явно IP, без маскировка?! И пак не е лесно, пак ша го гепят. Ако е имал нещо да казва, да го е направил а, не да точи данни от година. Това е платена поръчка на БСП - ТОЧКА.Дано да си признае, ама надали, чичаците от ДС ще му пратят 'чистач' веднага.

149

мери

преди 4 години

Сега вече е ясно никой не бива да показва слабостите на Гербрите защото ще го сготвят като това дете имало глупоста с младоста и чистотата си да им покаже че са некадърни в Господарите и сеа си измиват ръцете с него

148

Анонимен

преди 4 години

Гледах тази сутрин шефа на това момче ,което каза че е наистина удобният заподозрян да си измият властите ръцете. Това момче е лоялен и уважаван млад мъж на работното си място и ако е искал да направи подобно нещо той е разполагал с много по мащабни международни данни ,и ако е искал да се прочуе или финансово да се възползва е могъл много пъти да го направи. Сега властта иска да потуши напрежението и да спре излагацията си пред Европа със сигурност обвиненията ще отпаднат .

147

Анонимен

преди 4 години

Кристиян Бойков е удобният заподозрян. С един куршум убиха 2 заека българските властимащи. От една страна оневиниха Русия, а от друга смегчиха справедливите искания за оставка на Горанов. В крайна сметка може да се стигне до нова порция данни в мрежата което ще направи на пух и прах версията на българските служби за виновността на Бойков. Има и друг вариант правителството да е влезнало в сговор с истинските хакери да си траят срещу съответните отстъпки от страна на българските власти.

146

Бен10

преди 4 години

Пичове тоя само на мен ли ми прилича на 30 годишен?? Смис тоя как ще е 99 набор, кво се случва

145

Анонимен

преди 4 години

До nikiНяма и да го търсят! Те са си хванали изкупителната жертва и не им пука! Нали вида какво се случи с кметицата на Младост, София - обвиниха я, спретнаха и дело и я осъдиха на 20 г. Нещо доказателства, а? Ами няма, няма и да има! Но пречи на управляващата пасмина да получава подкупи! И тук е така!

144

niki

преди 4 години

Този файл не доказва нищо. Може нарочно да е сложен да изпрати ченгетата в неправилната посока, а истинския хакер ще го хванат знаете ли кога?

143

Анонимен

преди 4 години

Лакърдии в стил Слави Трифонов.

142

До 154 NotLibre-то

преди 4 години

Нямам достатъчно място в коментара, за да ти докажа, че става въпрос за Libre Office. Съдържанието на файла сочи към %appdata% и LibreOffice папката, лок файла е на Libre Office. Ако беше разтърсил малко повече новините, щеше да установиш, че почти всички медии са упоменали информацията. А ако имаше техническите възможности да разгледаш файловете, щеше сам да установиш че става въпрос за lock file на Libre.

141

Млад меринджей

преди 4 години

Какво пък да кажем за фирмите, които наемат 18-20 годишни пишлемета и ги представят на клиентите си за супер-таланти, мозъци, вълшебници и ай-ти спициълисти.В случая юрист-консултантката ?! на фирмата издирва този "млад талант" от репортаж по телевизията и му предлагат работа, сега обвиняват конкуренцията, че едва ли не хакнала бледия юноша.Един курс при Наков или две години опит "фул стак" не те прави специалист.Къде са старшите в тази фирма, няма ги, защото работят по белият свят за пари.

140

Владислав

преди 4 години

В архива има лок файл с юзър Kpuccc на LibreOffice.Само че това какво доказва чисто от правна гледна точка?След има, щом са достигнали до него.По-скоро доказателствата ще са в иззетите компютри от "хакера".айде стига с тия прехвалени млади специалисти, вълшебници и мозъци.ако беше станал овчар поне нямаше да е в затвора

139

до 150 либрето

преди 4 години

lock файлове не се използват само от либре, а от много приложения. Дори firefox използва lock. Git и VS също използват lock. Не се прай!

138

Владислав

преди 4 години

След като са го хванали явно нито образованието нито "хакерските" му спокосбности не са кой знае колко добри.