117

Анонимен

преди 4 години

Александър Попов стига си писал глупости за момчето ... Клошар бил ... взима 5 пъти повече от тебе.

116

Анонимен

преди 4 години

119 А и какаово да ме гони? Как се пишеха апове за Нокия преди 15 години? Оооо дааа .... С Java ME, защото лесно се портваха към моторола телефони и не трябваше, да ти пука толкова за какъв силикон кара машинката.

115

Анонимен

преди 4 години

До ЗуюТя Па една държава ... може да се засрами малко...И ти тая дупка ли защитаваш?

114

Анонимен

преди 4 години

Брат ти казваш че Симбиан е добра ОС е нека станал хакер и всички ос са базирани на нея! Какво и е базираното на нея? iOS с Cocoa и Objective C идващи от Next? Нищо че беше базирана на същата BSD архитектура, както MAC OS или OS X at the time?А и като човек каже OS всеки нормален разбира десктопски такива първо, после мобилните. сега кажи, че и Windows Mobile е крадена ... Защото имаше легасо мизерии от 94-а в нея.

113

Зую

преди 4 години

Поредният чалгар...добрите хакери не ги ловят...и не прецакват държавата си като я унижават пред враговете.

112

Анонимен

преди 4 години

до 118Не знам какви кошмари те гонят и какви Java ME, но когато си дърпаш горната лента на умния андроид, не забравяй от къде е крадната. Не забравяй й, че симбиан беше базиран в Европа, а днешния андроид в САЩ, как да се развие баце, всичко трябва да минава през краварските щати, през краварските сървари, даже сега като пишеш знаят какво пишеш. Не хресвам ХуйВея, но ще ми бъде много гот, ако си допишат новата ОС и пратят краварите в зимен сън.

111

odpo

преди 4 години

Позор за България. А момчето преди години ги направи за смях, сега ще е изкупителна жертва за тяхното невежество!

110

Анонимен

преди 4 години

До 122И защо в Замунда, като може, са сиал по 1000 лева за Инди на човек ?

109

Анонимен

преди 4 години

И какво - ясни са му законите и знае, че няма да е осъден. Това е перфектна реклама.

108

Няма да плащам

преди 4 години

Няма да плащам нищо , ако изтеглят кредит или някакъв подобен борч по мое име , ще унищожа държавата ! Ще стана поредния самозатворил се вкъщи с ловна пушка , гърмящ командоси ...

107

Анонимен

преди 4 години

Истината е че такиви шматароци работят за държавата, че всеки втори малко по-грамотен на компютърен език би ги направил сами да си говорят, а този ако беше голям хакер, досега информацията която е свалил нелегално да пресъства под формата на торрент в Замунда, Арена или ако ще в Thepiratebay. Другата истна, че този младок не е никакъв хакер, а Боко и сие са се хванали за малките топки.

106

Анонимен

преди 4 години

Може и да нямам 11ти клас (защото прекъснах тогава, за да гоня кариера в беше да), но знам че да правиш програми на Java ME за Симбиан беше нещото, от което кошмарите са правени.

105

Анонимен

преди 4 години

това че файлът се казва Крисс. не е никакво доказателство и аз мога да създам такъв файл без да се казвам така, особено ако имам достъп до неговия компютър.

104

Анонимен

преди 4 години

В.Горанов министърът ни не е декларирал пред Сметната палата месечен доход от 490 хиляди лева...какъв примерен финансов министър си имаме. Преди забравяме да декларира имот от кума, сега - пари които жена му получава като консултант на Домусчиев. Самият Горанов също е консултант на Домусчиев. ЯВно много разбират от футбол той и жена му.При това - половин милион ВСЕКИ МЕСЕЦ? . А Консултанските договори са тип граждански договори и обикновено се плаща сумата на шест месеца.

103

Анонимен

преди 4 години

до 109За онова време по-читава ОС от Симбиан нямаше и днешните са разработени въз основа на нея. То си толкова неук, че няма на къде, а от устата ти пълзят само змии .Вземи се образовай малко, че си много *** .

102

Анонимен

преди 4 години

До 111Забравял, че за да работи всичко това е нужно, първо да се приложи, след това, да няма папагали по веригата, който са си вързали андроида за компа, за да свалят пиратски МР3ки на работа ... и паролата да им в рождената дата, ама наобратно.

101

Анонимен

преди 4 години

107 - хайде да не се сравняваме с Германия. там има правосъдие, разузнаване, контраразнаване, закон за защита на свидетелите. Какво от това има България? Нищо!Ако те хване разузнаването с едни "железни" доказателства знаеш че едни 15 години не ти мърдат. Тогава за теб е по-добре да станеш агент на разузнаването и да работиш с тях. А в България? Първо ДАНС и ГДБОП са некадърни, няма гаранция че ако си с тях няма да те предадат, второ съда е подкупен и лесно ще се отървеш.

100

Анонимен

преди 4 години

До 101На базата на какви знания, "смяташ така?

99

младежът

преди 4 години

Освен криптирани данни с предимно АES 256, което не се краква за секунди нито начина на споделяне на ключа - предимно има и мулти фактор автентикация. Та разбиричаите моля да обяснят.

98

Анонимен

преди 4 години

А защо трябва да вярваме, че младежът е хакера? Всеки който разбира от IT - технологии е нясно, че един хаква, а друг манипулира данните!