177

Замислен

преди 4 години

"изземването на техниката му с данните поставя на колене дружеството" ... това наистина е вярно, но съм убеден и че вече калкулирате загубите. Умножавате по 10, завеждате насрещни дела. В България е малко "на кантар", но в европейско съдилище ще си получите парите от държавата заедно със зловещи лихви! Ако си изиграете картите добре, ще станете наистина богата фирма! Като печалба от тото ви е юристи!

176

Фактите

преди 4 години

Безкрайно удобен човек избран да опере пешкира. Хем държавата да покаже как за 2-3 дни решава проблема, хем да се хвърли гъст прах в очите на широката и неразбираща публика, че нанесените вреди не само, че са големи, ами могат да предизвикат лавинообразен ефект на доминото. Истината е винаги проста и лесно разбираема - държавата и нейните институции не се грижат, или не са способни да се грижат за опазване личните данни на гражданите и фирмите. Последващите изводи всеки може да направи сам.

175

Анонимен

преди 4 години

Нашите престъпници изглежда са най-тъпите. Един с пищов се гръмна в лявото слепоочие с дясната ръка. При това със заглушител. Друг с ловна пушка се застреля в гърба. Този пич очаквам да се самоубие, като погълне 25 компютърни мишки, барабар с кабелите.Само от мвр-то са умни и с подходящо образУвание. Минимум виШУ.Ако не ми се плачеше, щях да се пукна от смях.

174

Дръндер

преди 4 години

Леле, колко тролчета на ГЕРБ има туууук! Я се заврете от където изникнахте. Ясно е, че човекът е невинен а полицията просто хвана първият срещнат.

173

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 181Бас ловя, че си адски ***! Полицията е длъжна да даде доказателствата на защитата за да може тя да се подготви по подходящ начин. А останалото, което наговори са пълни глупости също!

172

Gruio

преди 4 години

lock файла не е пряко доказателство, но е стабилна улика - пребраузват офиса на фирмата и домашните му щайги, и ако намерят комп с такова име - ровят вътре. Ясно като бял ден.Проблем ще е, ако е фирмен - дали пък фирмата не работи по този начин - хаква те, и после ти предлага "защита"?

171

Анонимен

преди 4 години

Какъв Кристиян бря, Путин е виновен.

170

Анонимен

преди 4 години

Малее що не се пробва да влезне в Американската служба за данъци .Защото ще получи 15 доживотни присъди в строг режим .Ама там имат и смъртно наказание ако е причинил вреди на хората го трепят директно.Пускат му малко ток в процесора да му са свари кратунката грозна очилата .

169

Анонимен

преди 4 години

Тука въпроса е за кое разузнаване работи този престъпник ?А не дали е бил само той или цялата му фирма барабар със шефа му .Не вярвам да е бил сам и да не е продал данитте на милиони хора .Тази фирма явно работи за някой голям чужденец .

168

Анонимен

преди 4 години

Полицията има доказателства и не е нужно да ги дава на адвоката му .Бас ловя за една бира че е продал даните на 5 милиона хора и фирми .Станал е милионер за един месец .По едно евро на фирма смятайте сами .

167

Анонимен

преди 4 години

този ли е той, на 20 години женен за българка?... абсолютно е удобния виновен

166

Лисан

преди 4 години

Посра ният Боко отново се опитва да се измъкне с евтини селски номера. Истината е, че неговото управление напълно заличи остатъците от българската държава, няма пилот в самолета. Кой е виновен за това? Българският народ, понеже не е на улицата със сопите.

165

изнервен

преди 4 години

До трън. Писнало ни е от конспиратори като теб. Невинно викаш, а това че сам си призна всичко, няма значение. Сигурно са го измъчвали с нагорещен ръжен, а?

164

Анонимен

преди 4 години

НСБОП са професионалисти и няма нищо случайно в залавянето на престъпници .Престъпниците в интернет са много но колко педофили и геймъри са ги тикнали в затворадето се правят на невинни само полицията знае .Имаме Желязна полиция и слаба Прокуратура .Вярвам на полицията винаги там случайни бандити и невинни престъпници няма .Едно време как биеха само искам и сега да бият здраво да му остане за спомен кубинкав главата от полицая .

163

Tрън

преди 4 години

Момчето е невинно и разбира се, натопено. Управляващите ни имат съвсем за глупави, като тях самите.

162

Анонимен

преди 4 години

До Виновен еДжулиан Асандж е "ВИНОВЕН" да говори истината със секретни документи на ЦРУ!

161

Виновен е

преди 4 години

Нека изгние в затвора щото ако го вида из Пловдвъ ще му резна кратуната еи така загусто . Да покажа на системата че не всичко е интернет а тука живеят хора с реалниегенета и реални инструменти за премахване на глави .

160

asdf

преди 4 години

Току що направиха, така че никой нормален да не иска да работи с тях.

159

Анонимен

преди 4 години

До Виновен еТи знаеш ли какво е IP и можеш ли да го проследиш. 24 часа е невъзможно да намерят източника на IP-то но може някой си да отговаря на "профила" пред вас да замазаваме очите и да си "трайкате" и без държава няма в Мутреландия!

158

Анонимен

преди 4 години

Този като го гледам как ги разбира нещата, едва ли ще се остави да го хванат за по-малко от 24 часа "специалистите" от ГДБОП!