48

ку ку

преди 4 години

Мисля, че да, бг е прав, защото гледам как дъщеря ми се трепе с две деца като грешен дявол, плаща заеми и големи данъци, не е взела нито стотинка за децата, търчене като луда за градини и какво ли не, постоянно реване на работодателите за отсъствия от работа, никакви привилегии или поне някакви облекчения, а само безмерна бюрокрация и натиск отвсякъде, като че ли има не две, а двадесет деца?

47

Политик

преди 4 години

Аз съм оптимист - ще изгоним българите по-рано.

46

Анонимен

преди 4 години

Стига лъжи.Още през 2020 г ще сме 6,5 милиона,а до края на века тук ще има не повече от 2 милиона души.Повече от половината ц...г..и.

45

Анонимен

преди 4 години

Няма да се затрием. Ще сме по целия свят. Емигранти.Гонят ни ама ние упорито седим и оцеляваме.

44

Мутрочерноморие

преди 4 години

В БГ ще останат само мутрите прали пари на властта 30 г. и отрочетата им,които от позлатените си частни асансьори и вавилонски кули, гордо ще съзерцават прилива на мутробетонираното черноморие и отлива на българите от родината.Дет са вика: " Цялото море в л***на, а те в бяло".

43

Начо

преди 4 години

Нищо тревожно няма.по малко население,по качествен живот

42

Анонимен

преди 4 години

Преди 30 г. сме били близо 9 , а сега 6 ... я сметнете след още 30 колко ще сме ... 1 500 000 въглища и 1 500 000 пенсионера - към 2050 , жалко ... тоя скапан манталитет ще ни затрие , не партиите , не ес , не рашка , не сашка ... ние сме си виновни .

41

оптимист

преди 4 години

това е силно оптимистична прогноза - това ще стане след около 10 години, а не чак 2100

40

провинция

преди 4 години

И небеснокафяви.Ха Ха Ха

39

ДА, Бг - 4000000

преди 4 години

Толкова са нужни, защото ще се насели с внос, бежанци от климатичния ад, който предстои. Не е случайна политиката на неглежиране на българина като етнос. Защото той е собственик, а с такива ще имат проблеми. Бай ***'гал няма нищо, държи на мизерия, може да слугува при нужда, къде, къде е по-подходящ за евентуалните узурпатори на земята ни. А лакеите им, бг политици заботят усурдно за тази кауза.

38

Анонимен

преди 4 години

Супер. Най-после това глупаво племе ще си отиде.

37

Анонимен

преди 4 години

Затова пък по количество промили в кръвта сме доста високо в класацията.

36

БГ

преди 4 години

ОПРАВЕТЕ СИ ЗАГЛАВИЕТО , НЕ Е 2100 А 2010

35

Анонимен

преди 4 години

Какви са тия фейкове ! То сега е под 4 милиона те до 2100 година

34

Анонимен

преди 4 години

По-малко чалгари по-добре, но пък арабо-африканските инженери се удвояват на 20-30 години.

33

анонимен

преди 4 години

Далечните прогнози често са грешни, освен това слушах един ром, който каза, че те няма да работят в никакъв случай за българските пенсии, тъй като те почти не вземали пенсии, дори и инвалидните им били преувеличени, освен това на българските чорбаджии нямало да работят, и затова щели да се измъкнат от тук по всякакъв начин, така че, нищо не се знае за по-нататък.....

32

Анонимен

преди 4 години

Това е вицът на годината. Люксембург не бил богат защото е финансов рай за крадени пари от къде ли не вкл. и България, понеже хората били много работливи и въобще велики. ;)

31

Джил

преди 4 години

Голяма комедия ще е ако все още има някой, който вярва,че в момента сме 7 млн.

30

Анонимен

преди 4 години

България и Европа 2100 година населението 1 милиард основно тъмни. Кой ли ще им плаща соц?

29

BabaWanga

преди 4 години

Тикволандия 2100г - няколкото останали по-големи градове са оградени с военни укрепления и кпп-та, останалото е гето.На 1158 конгрес на герп за лошото положение се обвинява бсп.