108

Анонимен

преди 4 години

Брей, след 200 години ще сме гробището на Европа!

107

Анонимен

преди 4 години

Сред Българите е спасителя на човечеството и понеже немогат да го открият ще изтребят всички за да спасят царството на сатаната

106

Анонимен

преди 4 години

Напъваите се и раждаите бе булгарите требе дори и в ада да се адаптираме

105

А, стига, бе...

преди 4 години

СТИГА СТЕ НИ ЗАНИМАВАЛИ С ТАЗИ ГЛУПОСТ, БЕ.....!!КОЛКОТО СМЕ, ТОЛКОВА.....! В ПРИРОДАТА ВАКУМ НЯМА---ЩЕ ДОЙДАТ ДРУГИ, ПО ЖИЛАВИ И ПО-КОРАВИ ЗА ЖИВОТА В ПОСТ- СОЦА НА НАШАТА *** ОТ РУСКАТА РОБИЯ!

104

Циник

преди 4 години

Африканци... И араби... Вече са се заели да компенсират "дефицита" в Европа... Даже ги издържаме - докато се развъждат.

103

Анонимен

преди 4 години

Чак през 2100 ?!?Хахах. Големи оптимисти. По-скоро ще е .

102

Я па я..!

преди 4 години

До Анонимен 121 Това че населението на Земята расте е много лошо. Тава предполага нова световна война.

101

Така е ...

преди 4 години

До Жаклин 108 Няма страшно. От българите ще останат паметниците за възхвала на братята руси.

100

Не е важно

преди 4 години

Важното е, че ще сме американска губерни и РазБойко още ще е премицар-овчар

99

2100

преди 4 години

4 млн население - 1 млн българи, 3 млн турци, *** и араби. 120 броя - модернизирани безпилотни Ф16, нито един кораб

98

Софиянеца

преди 4 години

Поне сме свободни да пътуваме!

97

Анонимен

преди 4 години

Голям праз,че намаляваме - с нас или без нас населението на земята расте. Това, че разбираш ли след 100 години няма да ни има не е основание да правя дете, което да осъдя да живее в тази мутренско-шуробадженашка *** в която ми се налага на мен да живея.

96

До ИСТОРИЧАР

преди 4 години

Добре го каза.Не при демокрацията, а още по времето на т. нар. развит социализъм намаляват темповете на раждаемостта и постепенно броят на починалите става по-голям от броя на родените през съответната година.Защо става така? Това често се коментира тук. През 70-те години вече е пораснало поколението, което има други критерии и не ще да се размножавав 1- или 2-стаен, който дели с още две поколения роднини, при условие, че 90% от младите не могат дори себе си да издържат с мизерните си заплати

95

Нали така повелиха

преди 4 години

Ран-Ът, да сме 4 милиона. А дали след 80 години това население ще е предимно застаряващо си зависи само от нас.Ако решим и доста повече от 4 милиона можем да сме, но се изискват усилия. По-лесно е да се отиде направо в по-добре уредена страна и да се опиташ там да си създадеш стабилен статус и да си родиш и отгледаш децата там.Но като се има предвид с какви темпове се размножават гостите на Меркел и колко твърдо държат на дивашките си традиции, не се знае дали емигрантите ни няма да се върнат.

94

ФанетиМаЗаКуро

преди 4 години

Я пък не искам да бъдем като Холандия с 400 души на кв. километър или като Хонконг с 22000!50 човека на кв километър е супер. Важното е да пазим държавата си чиста и подредена!И да не допускаме *** и руснаци да се настаняват у нас!

93

До Анонимен 116

преди 4 години

Хората пазят територията, най-малкото с това, че са заели площите за живот и психологически показват на емигрантите, че няма място за тях. Ако населението е малко, прииждащите създават собствено гнездо, започват да спазват собствените си традиции и да се развъждат и ти ставаш чужденец. Това в България се случва вече, като разни етнически групи настъпват от юг на север или в анклави. За сега са си "наши", но спокойно утре могат да са китайци, индийци или нигерийци, с висок популационен натиск

92

Анонимен

преди 4 години

E to kato vsi4ko kato se avtomatizira i se robotizira e bezsmisleno da ima6 golqmo naselenie. Nqma da ima rabota za neuka rabotna ryka tyi kato tazi rabota shte se vyrshi ot roboti i mashini.Problemi shte imat dyrjavite s golqmo naselenie , a ne tezi s malko.

91

Стратег

преди 4 години

До 2100 г., няма да я има България, така, че тази статистика като прогноза за това време не важи. Ротшилд е предвидил затриването на Дунавска България до 2030 г. Значи прогнозите трябва да са дотогава. Дотогава ще пробутват Бахур Бахар да ни управлява. Той си върши идеално работата по Геноцида.

90

Шеки

преди 4 години

Населението е толкова колкото е икономиката. Нашата икономика е толкова зле че 2 милиона население ще е идеално. Ние сме нация от предатели и най-големите предатели са на адрес Бояна, Банкя и Драгалевци.

89

Анонимен

преди 4 години

за какво ти е да живееш в дуржава, която се подиграва с достойнството ти?