88

Зозо

преди 4 години

Голям праз. Какво им е например на Хърватите като са 4 милиона? За 1300 години българите винаги са били горе-долу 3-4 милиона. Само в концлагера НРБ при стрелба на границата станаха повече.Важното е, че всеки ден оръжието ЕГН мори дъртите *** :)))))))))))))))))))))

87

Анонимен

преди 4 години

АБЕ ТАЯ НОВИНА ВЕЧЕ ПРЕЗ ДЕН ЛИ ВИ ЗАДЪЛЖАВАТ ДА Я ПУСКАТЕ? ЗАЦИКЛЯТЕ ВЕЧЕ!

86

Жаклин

преди 4 години

Маите също са изчезнали, но са оставили грандиозни постройки като знак за цивилизацията им. А от българите какво ще остане ? Руини ?

85

Мапов

преди 4 години

Аман! Стига ни лашкахте между славното ни минало и страшното ни бъдеще.Нито едното е вярно,нито другото някой знае какво ще бъде.Нали сме най древните,най великите,най силните,най умните,най красивите...Как така ще изчезнем.Неможе да лишим света от българския гений...ами той ще се затрие...неможе така.Гледайте настоящето...живеем като прасета в *** природа,уродливи човешки отношения,кучкарник,нужник,липса на култура на живеене....грозна картинка.

84

...

преди 4 години

Пичове от направи го за БГ! Не се прави така! Деца се правят или като индианците! Но тогава то това е зоологическа градина за *** или когато дадеш или сигурност или работа и доходи или поне някаква надежда за едно по-добро бъдеще за тия деца на родителите им! Всичко останало е алибализми! То било лесно да го направиш за БГ да лесно е и след това го пускаш да се оправя това дете също както правят "братята" роми! След това получаваш едно ново идиотче което трябва някой да го храни! Та така!

83

Анонимен

преди 4 години

За два дена втора статия колко е зле положението. Утре или до дни ще пишат отново за инициативата на "Направи го сега". Явно като не могат икономически да стимулират населението /то само ще почне да се размножава/. Пробват с заплахи. Освен това след 100 години я камилата я камиларя. Те и комунистите щяха да са вечни ама ... . И да изчезнем какво от това. Това е естествен цикъл в природата и няма нищо страшно и вечно.

82

Анонимен

преди 4 години

До Тази държаваТочно така-най-високата смъртност в света е в България ,но това идеално устройства управляващите.Ако имахме продължителност на живота като в Япония,тогава щеше държавата да се срине .

81

Анонимен

преди 4 години

Не само пенсионерите *** като мухи но и доста млади хора.То хубаво че някои хора си мислят, че ще имат повече пари, като намалее населението.Обаче къв е смисъла ако 60% са пенсионери, не виждам файда от цялата работа.

80

Анонимен

преди 4 години

До Тази държаваХич не *** като мухи обаче.

79

Анонимен

преди 4 години

И какво от това? Има предостатъчно хора, света е пренаселен, не му е нужен баш нашия гениален ген.

78

ванката

преди 4 години

тези данни са зададени от евреите управляващи америка като таргет на местната ни власт която не е тази необразована *** която гледаме по тв и които се менят на сини червени жълти а всички са кафяви!!! а се крие умело вече 29г от очите на народа

77

Тази държава

преди 4 години

България и за мелкото дето се раждат не може да се погрижи, а ако пенсионерите не мряха като мухи пенсионната система отдавна да е фалирала, така че ВСИЧКО Е ТОЧНО. Иначе освен таван за пенсиите ще трябва и таван за възрастта да въвеждат, а така здравната система се грижи за баланса.

76

Make

преди 4 години

Нормално.И да изчеснат българите няма да е голяма загуба за човечеството.Важното е сега да имаме смислен и достоен живот.Стига ни препращате в следващия век. Сега е времето да се борим за добър живот,а не да страдаме за неизвестно бъдеще.

75

Анонимен

преди 4 години

В края на века България няма да я има, а ако я има, ще има 10-20 хиляди българи, около милион турци и 40-50 милиона едни други, дето започват да раждат на по 11-12 години ираждат по 10-15 деца.Сега в България сме под 4 милиона, а останалите три милиона дето ги водят за граждани на България са завинаги напуснали България.

74

popa ot razgrad

преди 4 години

колкото по-малко, толкова по-добре...доходите ще се разпределят между по-малко хора = просперитет....

73

Анонимен

преди 4 години

Глупости! Застаряваща ше е Германия и Британия, защото сегашните емигранти там ще се пенсионират с минималки. Тук, сегашните и следващите пенции ще са измрели, нови няма да има нужда, защото младото поколение се осигурява в чужбина, ромообразните ще са изфейкали към по-социални пасбища, вкл. и в родната Индия, емигранти няма да има, защото освен климат требат и паре. Остават чиновниците и милиционерите, даскалите и всякакви социалки, които ще праскат на кредити, докато има кой да дава.

72

Анонимен

преди 4 години

Много оптимистична прогноз! Ако, върви както последните 30 години - 2100-тна година за България няма да има!

71

Анонимен

преди 4 години

Ако има истинско преброяване ще се види, че сме много по-малко от 7 милиона. Дори и официалните преброявания на 10 години у нас не отразяват голяма част от емигрантите, а ги броят за жители. Проблемът е страховит, защото от югоизток ни грози истинско преселение, но българинът така предпочита да живее - без мисъл за бъдещето, за деца и внуци. Все в пъпа си гледа.

70

пецата

преди 4 години

Жалко е ,но природата е измислила механизъм , по силния, здрав и приспособим организъм оцелява и завладява територията , по слабия бяга или умира, щом тъмните се плодят добре нямат проблеми с раждаемост , физически и психически са издържливи, а белите жени не могат да раждат , пият,пушат наркоманизират се , белите мъже ги е страх да отстояват територията си с физическа сила , то това води само до естествени процеси които са се формирали милиони години от времената когато сме били маймуни

69

Анонимен

преди 4 години

с далавери стават мильонери , сладка работа ,инженери дипломата взели , няма работа ,човека взе парите , каза чакай малко ,хвана самолета , дръжте му ... петите ,и довечера да не забравите да си купите поредното билетче за търкане ,