108

Живеещ на морето

преди 4 години

Бай *** си остава *** и това е.Чета коментарите и не доумявам защо такова ни е мисленето.Всеки може да си избере какви туристи да посещават хотела му,значи искаме да опънем парата а после при най малкото дане можем да ги понасяме и започват псувните и шамарите....Това е масово явление по българското черноморие.Надути цени плюс ругатни кражби шамари =на празно черноморие.

107

Анонимен

преди 4 години

Какви ритници, бе? Човекът се подхлъзна.

106

Анонимен

преди 4 години

Муспи, ***, първо се научи да пишеш ,а след това демонстрирай малоулоумието си.

105

муспи

преди 4 години

Евреите във всичко лъжат. Инцидента е разигран за да не се забележи че са откраднали пепелници, прибори за хранене, даже чаршафи и след като са биле сполучливо доставени в изсраел, сега подготвят нова версия. Биле насилствено закарани в офиса на хотелиера, където биле обработени с газ и подложени на медицински опити за подмяна на пола. След това еврейките поискали да ядат, както е било по контракт, а им предложили свинско и то чумаво! Така каза адвоката Моше Шапиро.

104

Истината

преди 4 години

Вдигнали са луд скандал,че искат да се настаняват много преди чек-ина.По принцип е трябвало да се обади на полицията,да ги разкарат и ако продължават да наглеят-арест!Ще ги настанят веднагаТакава е процедурата.Тези се мислят за богоизбрани и могат да правят каквото си искат,със сигурност са обиждали човека.

103

Тръмп

преди 4 години

Хотелът е Бест Уестърн.Американска верига хотели.

102

Анонимен

преди 4 години

Тук не е Палестина куччко, номерата ви не вървят. Оплаквай се където искаш и стотинка няма да видиш. Хотелиера вече те е забравил. А ти си прекарай почивката в пускане на жалби до оня дето духха бухахахаха

101

Анонимен

преди 4 години

какво като е еврейка, отишла е в Бьлгария да изхарчи малко пари с семейството си и накрая излиза че не са добре дошли в трььстиката!

100

Анонимен

преди 4 години

Ам те нашите хотелиери се отнасят по сьщия начин и кьм нас Бьлгарите, в Бьлгария и на арменския поп да се оплачеш никой нема да ти помогне, тьй че най хубоо закривай ***!

99

Барух

преди 4 години

Юдейката е сбъркала държавата.Можеше да се оплаче на арменския поп,а сега ще загуби време и пари и в крайна сметка ще получи едно голямо нищо.

98

до анонимен

преди 4 години

Поведението на хотелиера е меко казано... тъпо!!!!!Който не се сблъсквал, и не е виждал какво представлява израелски турист моля да не коментира.------------Всеки хотелиер сам може да избере с какви туристически агенции и от кои държави да работи!Ако не харесваш руснаци, евреи, араби, англичани или ирландци просто не работи с техните туристически агенции.Но, тогава недей да ревеш, че бизнеса не върви!

97

Анонимен

преди 4 години

Дим има само в главата ти , неща стнико.

96

Мен

преди 4 години

По добре с ритници, отколкото под формата на дим, нали?

95

Анонимен

преди 4 години

Не, много по -тъ п си, може би колкото тоя хотелиер, който си мисли, че може безнаказано да рита жени, но сега ще му се стъжни.

94

Анонимен

преди 4 години

Не повече от теб, Тъпьо.

93

Анонимен

преди 4 години

Милю, само аз ли забелязвам колко си тъ п

92

милю

преди 4 години

Само аз ли забелязвам специфичния за някои етнoсти блестящ оттенък в очите, мазен и сополив като искат нещо?

91

Анонимен

преди 4 години

Който не се сблъсквал, и не е виждал какво представлява израелски турист моля да не коментира. Първо няма такова понятие израелски турист няма. И второ, хотелиера за да стигне до тази крайна мярка значи има много основателна причина. Тези дори и не мога да ги нарека хора, им се втълпява че едва ли не са богове и че всичко им е разрешено, и могат да правят каквото си поискат.

90

хммм

преди 4 години

Няма да изказвам мнението си защото ще ми изтрият коментара от този еврейския сайт. Само ще кажа че с тия чистоплътните мигранти които влизат в Европа некъпани от по един месец в Европа има недостиг нa сaпун.

89

хммм

преди 4 години

Няма да изказвам мнението си защото ще ми изтрият коментара от този еврейския сайт. Само ще кажа че с тия чистоплътните мигранти които влизат в Европа некъпани от по един месец в Европа има недостиг ***.