168

анонимен

преди 4 години

Толкова съм сигурна, че тези туристи са се държали арогантно. Изобщо не се съмнявам.Защо решават ,че ние сме им роби .Кое ги кара да мислят така.Като си турист не значи да се вееш както си искаш

167

Георги Иванов

преди 4 години

Да заповядат пак. Аз ще отида да ги ритам лично. Но тоя път ще разберат какво значи качествено ритане до напикаване. Може и във въздуха да седят около половин минута. Безтегловност и безсъзнание, претоварване 12G за 30 сек. Ще станат първите еврейски космонавтки.

166

Исус от Назарет

преди 4 години

Блажени са Наританите защото ще си намажат трътките със зехтин. Ще полаят още няколко дни по медиите и след това ще млъкнат. Библейска истина е че не трябва да лаеш срещу Спасителят си.

165

Анонимен

преди 4 години

Бойко заобиколен си от такива простаци като хотелиера,няма как да се справиш,много са.......язък!

164

Анонимен

преди 4 години

БЪЛГАРИЯ Е ХУБАВА СТРАНА,НО С ЗЛО И АЛЧНО УПРАВЛЕНИЕ.ГОРКИЯ НАРОД!

163

соломон

преди 4 години

Ама този хотелиер още ли не е обвинен в холокост ??

162

шматка

преди 4 години

ХехеКазах ви аз че ще го осъдят да плати 100лв глоба:)Е сбърках.Даже и толкова не му взеха.Бг съд кво да правиш.Ако тези го съдят в чужбина не ми се мисли за хотелиерчето.Ще вкарат и ОМРАЗА КЪМ ЕВРЕЙТЕ и отиде че се не видя защото на този свят най голямото престъпление е да мразиш юдеите.

161

Pilot

преди 4 години

Едно време на полет на Балкан , една от стюардесите продава парфюм на евреин и когато тя му връща рестото той и казва, че и е дал 100 , а не 50 долара ! Момичето само дето не се разплака, беше на 20г, как не им беше жал ! А всички евреи до него гракнаха, че е дал 100. След този случай, при продажби момичетата са 2 . Сами си отговорете на въпроса що за хора са тези и защо никой не ги жела .

160

Жоро

преди 4 години

До Анонимен 176 ***-проличат ми на нормални хора дошли по заблуда(измислени реклами) в мутренска държава от 3-я свят.За пръв и последен път.Дано осъдят тъпата българска ***.

159

На Кобрата

преди 4 години

За целувка му искаха 300000 долара, а за ритник направо не ми се мисли.

158

Ти да видиш..

преди 4 години

*** тоя е един ритач , мани , мани.Претрепа се като куче , за кеф на израелките.Дори не ги е докоснал.

157

Анонимен

преди 4 години

Идват три опърпани еврейки на курорт, с кредит, по техните думи. Първият ден две от тях вдигат луд скандал, а третата снима. Последният ден от курорта вадят записа и започват да искат пари.На вас това на какво ви прилича?

156

Анонимен

преди 4 години

Съжалявам, че не успя да я ритне! Няколко пъти! Щях да му пратя 100 лв. да й плати "щетите". То евтининото си е евтино.

155

Анонимен

преди 4 години

Да ги осъдят, бе..!!!ТОЯ Е ЗА ЗАТВОР ЩОМ РИТА ЖЕНА!!!ХЕМ ПРОЗъ....ХЕМ И НЕКАДЪРЕН!!!!

154

Каро

преди 4 години

Туристките от Израел решени - ще съдят хотелиера...==========Мммм, не е възможно! Задавих се от изненада! Евреин пари да иска от съдилища.... това се казва безпрецедентен феномен!!

153

Алберт Айнщайн

преди 4 години

Ето ги, не са прави, но продължават да го доказват. Лае ли, лае песогглавецът. Ритници за вас, ритници и неуспешни австрийски художници. Да ви лекуват с изкуство.

152

Анонимен

преди 4 години

До Алберт АйнщайнИ никъде никой по света, който рита жена, било то с причина или не, не си тръгва ей така без да бъде осъден яката, така че наистина е излишна дискусията. ;)

151

Анонимен

преди 4 години

Ама вие си продължавате да защитавате упражняването на физическо насилие над жени и това е... жал ми е за майка ви, сигурно и нея с шутовете ще подкарате ако спре да ви изнася. Но пък тя ви е възпитала така и ви е показала, че е ок да се ритат жени, така че може би си го е заслужила. Карма.

150

Анонимен

преди 4 години

До ДО ЕВРЕИТЕМда бе, често причината е че си погледнал някого лошо, паркирал си на някой 'личното' място пред блока, уж си загледал на някой грозната жена в чалготеката, облечен си в дрехи, които някой не харесва, все супер валидни поводи на село, където трябва и да си стоиш на всяка цена.

149

вместо коментар

преди 4 години

Те евреите са създали едни групички от по 6човека за такива случаи. Мисля, че им казваха федони. Майка им жална на хотелиерчетата, ако ги осъдят в Израел. Земята ще им си види тясна.