148

Анонимен

преди 4 години

А бе в България на никой не му дреме , ето защо са в това положение. Бият ги, каквото и да ги правят- те си мълчат. Ама иначе умници- тия били евреи. А бе, паленковци, нали и вие се отнасяте един с друг по същия начин . Жалко за умните хора, които малко останаха в бг, повечето се изнесоха .

147

ДО ЕВРЕИТЕ

преди 4 години

До сега мача беше във ваша полза. Сега с тези напъни да материализирате и осребрите случилото се сте на път да промените резултата. Никой никого не рета без причина. По този повод има една българска поговорка която гласи: ДА БЕ МИРНО СЕДЯЛО , НЕ БИ ЧУДО ВИДЯЛО.

146

Алберт Айнщайн

преди 4 години

Ето аз написах светата истина за еврейската наглост и едно анонимно нагло еврейче взе да умува и гнусно наглеейки да обяснява как това не е вярно с което окончателно убеди и невярващите в моята теория и я потвърди тотално. Заслужава Нобел и предимно шутове в дзууурлата, разбира се.

145

Анонимен

преди 4 години

Айнщайн, в белия свят по принцип никой не си рита гостите.А у нас това може да стане и без причина. Затова е видно и какви са резултатите - празни хотели и още по-празни ще стават.Пък вие си пишете по сто поста против туристите. Пука им на шапката, утре ни те, нито друг ще ви дойде.

144

Анонимен

преди 4 години

Те ще го съдят и всичко да е по мед и масло. Туризмът е рискова икономика и не е за всеки.

143

Анонимен

преди 4 години

Мразя евреите безплатно и на ишлеме.

142

Анонимен

преди 4 години

Ритане, ритане и само ритане за гърбавите носове с лошата хигиена.

141

asdf

преди 4 години

Тази е типичен пример за ***, защо си мислите, че ни пука.

140

АНЕНЕРБЕ

преди 4 години

ВМЕСТО ДА ПРИКЛЮЧИ СЛУЧАЯТ Е НА ПЪТ ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В ОБЯВЯВАНЕ НА ВОЙНА НА ИЗРАЕЛ НА НЕЩАСТНИЯТ СГРОМОЛЯСЪЛ СЕ В "БИТКАТА" ХОТЕЛИЕР. ТИПИЧНО ПО ЕВРЕЙСКИ НЕЩАТА ИЗЛЕЗНАХА ИЗВЪН КОНТРОЛ И В КРАЙНА СМЕТКА СТИГНАХА ДО ЕДНИ ПАРИ. А е възможно този хотелиер да е и от ХИЗБУЛА. МОЖЕ ДА НЕ Е НО СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ СЛЕД СЛУЧИЛОТО СЕ ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ В ТЕХЕН ПОЧИТАТЕЛ. И ДАМО ТОЙ ЛИ?!!!Пресолихте манджата с това ваше поведение на БОГОИЗБРАНИ, а ние на ГОИ!!ВНИМАВАЙТЕ! Само ние не ви мразим ЗАСЕГА!

139

Waffen SS

преди 4 години

До Do Waffen///Аз,когато стъпя на знанията си ще съм като Еверест пред него.И когато се обръщате към мен нека да е на "ВИ",все пак не съм ритал топка в прахуляка на край-селската, ливада на родното ви място.

138

Do Waffen

преди 4 години

Тоя 1.70 ако стъпи на портфела си със сигурност ти ще приличаш на лилипут до него сес се амебо хехе

137

Waffen SS

преди 4 години

Този дребен плъх хотелиера ,дали има и 1,70,защото когато му гледах интервюто с Цеца Алексиева то тя се извисява до него като Айфеловата кула.Приляга му да рита жени,жалък и смешен

136

Анонимен

преди 4 години

Съдете го тоя неандерталец и разкажете в Израел какви са нашите хотелиери по Слънчака. Колкото по-бързо фалират такива ***, толкова по-добре за всички!

135

Анонимен

преди 4 години

до Waffen SSОсвен че крадеш никнийма ми който ползвах много преди тебе, пишеш в момента страшни глупости. Не използвай този никнейм не подхожда на страхливото ти сърце. Ти на защитник ли се яваваш на тази ***.

134

Киро Кюмюря

преди 4 години

Аз не видях ритане, а опит за такова... Всъщност патkире са искали да бъдат настанени по-рано от обявения час 14:00... Меcтя!

133

я гледай...

преди 4 години

Човека има хотел. А тези двете какви ВИП особи са ,че да искат да ги настанят незабавно.

132

Бучински

преди 4 години

Тегаво, нещо не ми се вярва, че някой който си изкарва парите с туризъм, щте скочи да бие гостите си.Може би госпожата е попрекалила, или я е ударила жегата. И аз спя по хотели, ама никой не ме рита. Нещо, теорията и не се връзва.

131

Български Будист

преди 4 години

Аз предлагам да я дадем тая еврейка на жълтата ми нискочела женица. Тя ще я сготви с кромид и ориз както готвии змии - вкусотия!

130

Waffen SS

преди 4 години

Преди малко гледах,тази занимателна случка с туристките от Израел.Много е комична и бих казал гротеско-жалка.Предполагам,че туристките са проявили някаква прекомерна настойчивост,но да направиш опит да ритнеш жена?.Това е отвратително,така като се държи с тези жени този шут,той така се държи и в къщи.Горката му съпруга..

129

Радио Веселина

преди 4 години

Нашият слушател И.Т. от хотел Бест Ин поздравява гостите от пустинята с песента на Синан Сакич "Ритам на екс" Наздраве на компанията с пожелание за все така меки и приятни за шутове трътки!