15

Анонимен

преди 4 години

За кръговото и в България и в Гърция е едно и също - ако има знак Стоп или Път без предимство за влизащите в кръговото, с предимство са тези в кръговото, ако няма знаци, предимството е на дясностоящия, т.е. на този, който влиза в кръговото. Човекът нещо се е объркал. Може би там има много нерегулирани със знаци кръгови кръстовища.

14

Анонимен

преди 4 години

От доста време ходим със семейството на море в Гърция и за разлика от автора не съм на същото мнение.Да по стрикниса, но не са чак както го изкарват в новината

13

dsdas

преди 4 години

*** Василева, жено проста, преди да дезинформираш обществото, с потенциално опасна информация, хвани отвори ЗДВП....

12

Анонимен

преди 4 години

Цитат: Основната причина за това е неизбежността на наказанието в Гърция ...."*Това е същността на спазването на правилата - контрол и неизбежност на наказанието при нарушение. В България вдигат наказанията, но контрол няма.

11

House M.D.

преди 4 години

Какъв е словоредът в първото изречение?

10

Ивчито

преди 4 години

Изобщо не е вярно. Два пъти гръцки полицаи са ми искали по 100 евра и съм плащал, Ко да прая, Бех пил 3 бири, там било разрешено само по една казаха

9

Анонимен

преди 4 години

Около 20 % истина в разказите на "очевидеца". В цял свят правилата за движение по пътищата са еднакви. Различни са само наказанията за нарушения.

8

Анонимен

преди 4 години

Това за кръговите е абсолютна глупост. От години пътувам и цяла Гърция, единственото кръгово, в което влизащите са с предимство, е в Атина, площад Караискаки. Навсякъде си има знаци и си се спазва стандартно правило - тези, които са вътре в гръговото са с предимство.

7

Анонимен

преди 4 години

И ся кво - да уволним нашите мильовци и да си внесем полицаи от Гърция ли?

6

БГ МУТРАК ХОТЕЛИЕР

преди 4 години

Каква Гърция , бе ? Да не съм чул повече Гърция и Турция !!! Само БЪЛГАРСКОТО МУТРОМОРИЕ И БЕТОНОМОРИЕ !!! ... При нас е ... "страхотно" ! ... НА принципа сме - като таксиджиите на Нова година - "ДЕН ГОДИНА - ХРАНИ!..." ... Имаме страхотни "прИмоции" - хавлия и чадър забит в пясъка - "САМО" 150 ЛЕВА !!! ... Кафе- 5 лева , минерална вода - 10 лева , пица - 100 лева , едно парче от пицата - 20 лева !!! ... Бъдете "НАЦИОНАЛИСТИ" и елате да Ви вземем кинтите , а в замяна - едно голямо .... НИЩО !!!

5

Елипсовидно кръгово

преди 4 години

Ако няма други знаци, влизащите в кръгово са с предимство по правилото на дясностоящия. Как вземате книжки не знам!

4

Анонимен

преди 4 години

По голяма глупост не бях чувал, "Там камерите са по друг начин. Застава един полицай, където не се вижда, той е далече от колата, прави снимки с камерата и примерно след 500 метра е полицейската кола и ги събира, може да са 10 коли да ги събере наведнъж, където ги е снимала камерата, и може да чакат един час да им напишат акта, разказва Точев.

3

ВИзантиец

преди 4 години

Глупости

2

НИЩО ЛОШО!

преди 4 години

Направо е похвално, а не лошо, това, за което разправя статията!Ни виждам защо не се прилага и в България или пък виждам - трябва да се събират едни пари, за наши и ваши, под масата...

1

аз казах Газ

преди 4 години

пълни глупости и там си караме яко и нямаме проблеми , само плашат балиците .