55

хм

преди 4 години

Имам, да, и за разлика от много *** съм чел закона, а даже и го помня.

54

До хм

преди 4 години

Ти шофьорска книжка имаш ли?

53

хм

преди 4 години

Ако не се регулира със знаци, това означава, че важи правилото за предимство на дясностоящия, тоест както и да се въртиш в кръговото, навлизащите са ти отдясно и са с предимство. При нас е регулирано със знаци, показващи, че в кръговото си с предимство, а навлизащите са без.

52

Искам да попитам

преди 4 години

Това гръцко правило който влиза в кръга е с предимство пред този който вече е вътре в кръга много странно!.Значи ли че трябва да спреш и да пропуснеш този който влиза в кръга?Страна работа,интересни неща пишете.

51

аjovev

преди 4 години

В Гърция преди Кавала през някакво селце си карам аз с ограничението 50, и точно на самата камера ме изпреварват гърците. Е нали са им строги законите, защо не спазват.

50

Анонимен

преди 4 години

И да знаете че в тъпаристан Не! значи Да!Противно на целия останал свят където Но! Нейн! че даже и Нет означава отрицание.

49

Анонимен

преди 4 години

Цялата работа е в спазването на закона, както и прилагането му.У нас и двете не се спазват и няма кой да ти държи сметка.Познавам доста джигити, ако не ми бяха познати сигурно щях да им налетя на бой.Но тяхното обяснение е че няма кой да ги накаже...

48

dedo

преди 4 години

В тъпанаристан всичко е с ъза нагоре. По цял свят влезлият в кръговото е с предимство иначе не виждам как ще излезе от него. В тъпанаристан на някои кръгови има знак за главен път по едната линия и знак за "дай предимство" в другата линия..... тъпанарщина.

47

Бобчо

преди 4 години

И на магистрала ограничението е 130. Пуснете си произволна магистрала на гугле street view да видите знаците. Имат също и първокласни пътища с ограничение 100км.

46

Бобчо

преди 4 години

Търновските кръгови наистина са най-*** възможни. Там се влиза с вратите настрани, ама без да искаш. Виражите са смятани от някой с основно образование.

45

Негър скиор

преди 4 години

и грък шофьор НЯМА!

44

Спеца

преди 4 години

Сериозно, колеги, какво лошо съм казал с това: Няма по гнусни кръгови от тези във Велико Търново на главния път София - Варна. Потоците на едното кръгово са четири. На другото три. В пиковете часове е кошмар. Ние сме свикнали, но другите се омайват. Платната са три. Всеки "бърза". Трябва да се дава път и да се изчакват вече влезлите на кръговото колеги. Оглеждаш се не на "четири", а на "четиридесет", ако не искаш ПТП. p.s. Аз съм Спец по съвсем други неща, но все пак имам солиден опит.

43

УМЕН

преди 4 години

Не хрисимо агънце, а хрисима овца е майката на тоя Владимир Тодоров. От нея човекът е наследил овчедушието, малкото мозък и мазохистичния си светоглед.

42

стар и прав

преди 4 години

В България ако влизащия в кръгово е с предимство и никой не излиза ще бъде най голямото задръстване, затова по стария закон с предимство е този в кръговото.

41

Анонимен

преди 4 години

Ако автомобилите в кръговото имаха предимство, както си мислят хората непознаващи правилата за движение, нямаше да слагат знаци за предимство и за влизащите в кръговото и за автомобилите в кръговото, които дават предимство на автомобилите в кръговото.

40

Кръговото

преди 4 години

Кръговото на Руски паметник или на паметника Левски в СофияНавсякъде има знаци даващи предимство на ППС в кръговото и указващи на навлизащите ППС, че нямат предимство. Това заблуждава, че във всяко кръгово е така, но не е. Ако няма знаци е обратното - правилото на дясностоящия.

39

Анонимен

преди 4 години

Гърците са сто пъти по-зле от нас в България не се лъжете, тази година вкараха уж нови закони, ама за тях, докато при нас и на запад са си старички. Питайте тези които живеят постоянно в Гърция и в частност големите градове, не се лъжете по приказките на някакъв си който живее по границата и обикаля селата от дъж на вятър

38

Анонимен

преди 4 години

Младите шофьори не знаят правилата и понеже в България на всяко кръгово сложиха знаци, си заблуждават, че и без знаците са с предимство, когато са в кръговото. По-старите шофьори имат още опита от преди години, когато кръговите се задръстваха, защото ги нямаше тези знаци и пак по същата логика, че сега всяко кръгово е със знаци, сега със знаците си мислят, че правилата са променени и в кръговото са с предимство, а правилата не са променени, просто наслагаха знаци.

37

Спеца

преди 4 години

Нещо реално и практично. Не носете туби с бензин или дизел в Гърция. Май закон и за тегличите приеха, но не съм на 100% сигурен. Но за тубите с гориво съм сигурен. Мой приятел пострада с доста сериозна глоба - заради туби.

36

Да си знаете

преди 4 години

В Гърция сърбите не ги глобяват. Просто така