12

йойо

преди 4 години

все едно един престъпник да ограби човек и да искат да вкарат всички такива в затвора :D

11

До ѝо&

преди 4 години

Не знам дали ГЕРБ губи, но след като БСП се вкопчиха в партийната субсидия като удавник, те пък ако знаеш колко гласове изгубиха и то от твърдия си електорат.

10

Анонимен

преди 4 години

Извинявай, но домашните кучета нямат нищо общо с бездомните. И само да ти кажа кучетата не нападат ей така хората, те усещат кога един човек е гаден или ги дразни. И твоят коментар просто е излишен. Това може да го каже само един човек, който няма домашен любимец.

9

йойо

преди 4 години

иначе агресивните кучета се хващат, не виждам какъв е проблема

8

йойо

преди 4 години

герб вече направо си рита електоратните гласове: пичове, *** закони за наморници не оправят нищо, но ще изядат много гласове. герб губи

7

ТУРЧИНЬ

преди 4 години

Абе сещам се за едно решение! Ама нали кучетата са по важни от електоралния данъкоплатец в ***.

6

Гледайте

преди 4 години

сега, как съществата които нямат деца ще започнат да ръсят поредните си безумия. Как видите ли, животинчето било провокирано, и как хапели само лошите хора. Особено един дето ги гледа в очите и си вижда роднините!

5

Анонимен

преди 4 години

Значи когато на някой му изнася гледа Западна Еврпа и говори за бели държави! Ами там кучета по улиците са избити едновременно с това са въведени драконовски мерки на собственици на кучета. Тук представителка на кучезащитна организация прави съдебна експертиза на куче разкъсало и убило малко дете! Наказват шофьор прегазил пуснато без надзор голямо куче в населено място. И то след като безотговорния му собственик орева всички медии и писа на ББ!!!!

4

Ха ха ха,

преди 4 години

Сега кмета да купи намордници за бездомните и да им ги сложи,все пак законите трябва да се спазват....

3

анонимен

преди 4 години

Кой ще сложи намордници на безстопанствените кучета, питам? В нормалните държави, по улиците няма кучета и котки! Новият закон за домашните кучета върши работа наполовина и проблемът, както се вижда, остава нерешен! Ще продължават да ни ръфат!

2

Хахаха

преди 4 години

Ами чаветата да не закачат кучито :)

1

Анонимен

преди 4 години

Как ми писна вече от тези кучета! Да избият всички бездомни и да се приключва! А домашните - на метър повод, ако не - глоба 1000лв, при рецидив - отнемане на кучето.