52

Кина

преди 4 години

Залавят само кротките ... за другите нито кураж имат, нито могат да ги заловят. И естественият отговор на бездомниците от кучешкия вид е агресия хахаха, а често и самите деца се държат като кучета. Що за хора има на едно място можете да прецените по съжителстващите с тях животни. По тази причина има и агресивни птици, котки, змии, а има и такива, които съжителстват мирно с хората.

51

Анонимен

преди 4 години

А знае ли се дали кучето не е било предизвикано по някакъв начин, пък било и непреднамерено?! Разбира се, че няма как да се знае. Кучетата не могат да говорят.

50

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 40Преди години пред входа на блока видях един плъх спокойно да си стои и една от двете котки до него вместо да го ръфа, да го ближеше по гърба. Та сменете плочата. Само на село съм виждал котка с мишка в муцунката. А една кукувица постоянно чупеше стъклата на прозорците на мазетата, за да могат котките да влизат на топло. И цялото околобоково пространство е осеяно с пласмасови опаковки в които другите кукувици дават храна на котките. Рядко диво племе сме.

49

До 44 solar power

преди 4 години

Предложение ти ми напомня на фимчето тримата ***.Накратко предложение ти е *** и плъховете да бъдат господстващия вид на улицата а не кучета и котки.В Лондон примерно са лисици, но при нас няма шанс да стане така. Разбира това не означава че не трябва да се контролира популацията на кучетата и котките, напротив задължително е. Иначе се стига до решението на тримата ***.

48

Бай Х..

преди 4 години

До байчоНе е това начина!

47

байчо

преди 4 години

До Анонимен от ПазарджикА мъже имате ли? Пушки? Антифриз? Зелена мухоморка в гората? Възможностите са много...

46

asdf

преди 4 години

Това като в оня виц:" Писали писмо от Трън до Бате Бойко: - Бате Бойко прати 'ора 'оти има мно'о улични кучета из'апаха Ни..Бате Бойко връща отгоовор: - Ще пратя хора да ги кастрират...Отговорът на трънчани към Бате Бойко:- Ама они ни 'апат, бе не ни......... (сещате се)"Та и тука така.

45

Анонимен

преди 4 години

Всички бездомни кучета на повод и с намордник ВЕДНАГА!

44

Анониме

преди 4 години

До Solar PowerС всичко съм съгласен, но не мога да се съглася с това, че кучета трябва да се разхождат само с повод/каишка.

43

Solar Power

преди 4 години

Мартина: Не трябва да има кучета по улиците. Тези които ги обичат трябва да ги приберат на топло а не да им хвърлят къшей хляб. Всички трябва да се кастрират на 100%. Всеки който си закупи куче задължително документ(паспорт). Ако изостави животното глоба 1000-2000 лева минимум. Разходка на куче само на повод задължително. Ако се изкенза стопанина събира акото. Ако кучето му по някакъв начин нарани някого стопанина носи 100% отговорност. Същото трябва да се случи и с котките.

42

Анонимен

преди 4 години

И тъй в Пазарджик е пълно с бездомни и агресивни кучета

41

Анонимен

преди 4 години

Когато се вземе решение да се отглежда дворна котка, важното е живущите да полагат известни грижи - обезпаразитяване, ваксини, кастрация. Така котката не е 100% бездомна, а принадлежи към етажната собственост.

40

Анонимен

преди 4 години

До ИмеПопулацията на котките задължително трябва да се поддържа в разумни граници. Не е хубаво да има бездомни животни, но котките наистина прогонват плъховете и мишките.Тук, в центъра на София в не един двор на голяма жилищна сграда нарочно си завъждат и хранят по една или две котки и така се отървават от плъхове.Само от нас зависи по колко котки да има в междублоковите пространства и да ги храним умерено, а не до такава степен, че да ги мързи да гонят гризачи.

39

Преди няколко ден

преди 4 години

агресивно бездомно куче беше подгонило жена недалеч от Централните софийски гробища. Заради ремонта сега не може да се стигне дотам с обществен транспорт и жената е била принудена да извърви пеша разстоянието между две спирки. От кучето я отървали други двама пешеходци, които били мъже и успели да го прогонят с крясъци.Като се има предвид, че в делнични дни възрастните жени са най-честите посетители на гробовете на свои близки, направете си заключение какъв е проблемът.

38

Име

преди 4 години

В София вече почти няма бездомни кучета, избиха ги, прибраха ги, осиновяват ги. Сега има повече котки, които скоро също ще избият. Тогава ще дойдат плъховете, а след плъховете - ***. Честито на хомо сапиенс, който "балансира" хранителната верига, ама иначе си хвърля свинщината през прозореца.

37

Тялото

преди 4 години

Преди основно селяните изхвърляха кучета, сега и гражданите го правят редовно като стана модерно да имаш куче и се подценява каква отговорност е. Всяко едно бездомно куче е било домашно. Виждам ги и аз в парка, *** за по-малко от година и идва все нови и нови.В Холандия всички кучета идват от развъдници и ако си го изхвърлиш на улицата и го намерят, ходиш в затвор за година. Бездномни там няма.

36

До Мартина

преди 4 години

За човек, който очевидно няма деца, нещо много взе да се изказваш против тях. В полза на кучетата. Усещаш ли какво не е наред при теб?

35

До Мартина от 32

преди 4 години

Съвсем възпитано ти отговорих. А ти не можеш да се похвалиш със същото. Съжалявам те.

34

българин

преди 4 години

До 19Щом кучето е бездомно , се осъжда и глобява ОБЩИНАТА !!!!!!!!! Като получат стотина акта по 1000-2000 лв , ще се замислят дали да не вземат мерки за бездомните кучета !

33

Мартина

преди 4 години

До 32Тази злоба, която крещи от коментарът ви, ще се пренесе и на вашите деца. Да, децата не са виновни - те са огледало народителите си.