72

Анонимен

преди 4 години

Това безобразие е заложено в Закона за защита на животните от милите ни дупетати. Според този закон вземат кучето, кастрират го, обезпаразитяват, ваксинират, маркират и ... пускат обратно отдето са го взели.Понеже хората ще започнат тихомълком да премахват кучетата, същият закон дава големи правомощия на кучезащитниците. Към тях няма никакви изисквания, но те са направо овластени да надзирават работата на кучкарниците и поведението на гражданите към животните.А зад всичко това стоят едни пари.

71

ф

преди 4 години

казват, че бума на стафилококови инфекции по градовете идва от засъхналите и после раздухани от вятъра кучешки ***

70

Анонимен

преди 4 години

Бездомно е само на думи. Някои "добри" хора се грижат за него върху чужда собственост и сега се крият като мишки за да не носят отговорност

69

Анонимен

преди 4 години

Кучетата трябва да се приберат и ако до две седмици никой не ги осинови да се приспят. Другото е лицемерие -да ги пуснем на свобода , но да не отговаряме за поведението им , да не им осигурим храна ,медицински грижи и пр.

68

айде стига вече

преди 4 години

Мястото на бездомните кучета не е по улиците! Те са опасни! А като видя някоя "любителка на животните" да ги храни иде ми да й шибна един - защото това е супер безотговорно. Така кучето се навърта около хората и като някой не го нахрани, го хапе. Разберете, кучетата не са по-важни от хората, а за децата - нямам думи. Дотолкова ли се изкривихме като общество, че всеки ден има нахапани деца? Алоооо, общините!В София също е пълно с пoмияри. Нямам думи.

67

Анонимен

преди 4 години

Висчки кучкари с некастрирани жицотни, трябва да се регистрират като развъдници и да плащат съответните данъци.

66

Кучелюб

преди 4 години

Ланатирането върщи чудеса с клетите кученца....

65

Анонимен

преди 4 години

До ccКо речи?

64

Алекс

преди 4 години

Кучелюбците от Младост с къщичките къде са сега? Да кажат, колко са милинки кученцата и как не хапят децата, а си играйкат.

63

Анонимен

преди 4 години

Това не са бездомни, а са общински кучета.Даже вече имаше прецеденти, в които осъдиха община заради ухапан от бездомни кучета.

62

cc

преди 4 години

1000 lv globa za fizi4esko lice.ok. a ako ku4eto e uli4no kvo prim.Da se globqva mestniqt kmet daje da se sadi.da si gi pribirat v ku4karnici.samo vav Vinica Varnensko ima 20 bezdomni ku4eta koito sa ogromni po rast

61

дА

преди 4 години

Aз смятам, че кметът на града трябва да си подаде оставката и да бъде съден от нашата престъпна прокуратура. Проблем, който е решен в другите държави преди 50 години, ние го дъвчем от 30 и не можем да го решим. Кучето в екарисажа, кучкозащитниците глобени и платили на родителите на детето лечението и това е. За фандъчка се отнася същото. И съветвам всички пострадали от кучешки терор да съдят община и собственици и тогава ще има ред.

60

Георги

преди 4 години

Куче нахапало дете...Проблем няма. Лошо е ако кучето "миличкото, сладичкото, беззащитничкото горкото" пострада. А децата не са ли беззащитни? Докога в тази територия ще се защитават само кучета и ци....ни? Аман и от правозащитници. Сега те и общината да дадат обезщетение на хората. А как се обезщетява страха???

59

дон кихот

преди 4 години

До Местото на кучетоВърни се на село

58

Местото на кучето

преди 4 години

До Още веднъжМестото на кучето НЕ Е В ГРАДА !!!омръзна ми да газя кучешки изпръжнения по парковете и тротоарите !!!омръзна ми да слушам кучешки лай в апартамента блока ми !!!омръзна ми да ме лазят бълхи и кърлежи в парковете !!!еко-психопатите да си гледат животните на село - градът не е място за "домашни любимци" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

57

Още веднъж

преди 4 години

доказателство колко далеч от реалността са господата от парламента - с измененията в закона и увеличаването на глобите те бият по съвестните граждани и замазват проблема. Агресивното куче, както и агресивния човек се създават в среда на незаинтересованост, така че проблема е в кучетата които се движат на глутници - домашни, отглеждани за боеве или улични, а не в тези които се движат редом до стопаните си.

56

Ванката

преди 4 години

До кога ще занимавате обществото с тези ***, живи ни изяждат по улиците а тъпанарите кучкари се правят на много хуманни,щом човешкия живот за тях не струва нищо тогава защо трябва на нас да ни пука за тези ***, много лесно държавата може да се справи с тях но това е поредната лапачница на пари и затова организациите си траят,под ножа и толкова.........

55

ЕКО-ФАШИСТКИТЕ

преди 4 години

Сороски "природозащитници" трябва да бъдат съдени за тези нападения !!!до кога шепа психопати за които животните са по-важни от хората ще ни тероризират !!!???

54

Кина

преди 4 години

До байчо С каквото посегнеш, това ще и получиш. В България има поговорка: "Който нож вади, нож го застига." И след време ще четем как хора се натровили с това, или онова от предложените вещества, или се простреляли без да щат. Времето на първо-сигналното поведение отмина. Да предвиждаме последствията така, че да няма пострадали деца и животни е задачата ни.

53

Cc

преди 4 години

Масово жалби и дела в съда, това е работа на общината, като вземат да ги осъждат системно ще намерят начин, само да се пише във фейса няма смисъл