23

Анонимен

преди 4 години

И при нас има дошли мързеливци, които не искат да се връщат в Индия.

22

Анонимен

преди 4 години

тези дето са в Турция си отиват в Сирия на всички празници - байрам-и после пак се връщат в Турция

21

Анонимен

преди 4 години

Като премахнаха кадаафи и саддам, народа върна ли се в Египет и Ирак? Лъжат, за да оправдаят нападенията.

20

Анонимен

преди 4 години

САЩ превърнаха Германия и Сирия на бардаци. Докато САЩ съществува няма да има мир по света.

19

Петров

преди 4 години

Да си ги вземе кениеца Бонго Обама в Кения, да стоят там докато Асад е на власт, нали Бонго Обама пбеща че ще го "смачка" за година.

18

Щерев

преди 4 години

Точно Асад е символ на сигурност и демокрация в Сирия. Видяхме ги джелятите как врязаха глави с моторни резачки.

17

Анонимен

преди 4 години

Абе стига глупости сте писали Сирия е разрушена, Асад ли я разpуши. Те няма къде да идат. Германия да им даде Бавария да си направят там държава сега. Докато НАТО съществува бежанците ще седат в Германия

16

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5ако почна да задавам въпроси от подобен сорт ще попитам какво правят там пък осем милиона турци? От такива въпроси полза няма. тоест Европа си има достатъчно емигранти. Просто няма нужда от повече,защото вече няма къде да ги свре. това е положението. За другото просто няма да има място да говорим.

15

това е

преди 4 години

Тези който пречат на завръщането на мира и бежанците в Сирия са САЩ,те са анексирали Сирииска територия и пазят там терористите в лагери,а населението в тези райони бедства.

14

До 5

преди 4 години

Как само 4 млн. ? Дай полет на фантазията си, 14 милиона поне....

13

Българин

преди 4 години

Е да ама аз познавам сирийци, които с радост се върнаха в Сирия след като американските окупатори започнаха да изнасят себе си и подвластните им "бунтовници". Така че Сирия се връща малко по малко към нормалното, въпреки опитите на САЩ на разбият поредната държава.

12

Анонимен

преди 4 години

Сирийските мигранти са малък процент. Пакистанци, афганци, иракчани, кюрди, турци. А от Африка?Подготвят общественото мнение за предстоящи събития.И нищо общо с реалния проблем.А специално Германия, как и дали успя да се раздели с гастербайтерите, които още Аденауер покани. Ами не, дори и бонуса от 10к дойче марк не помогна.Но Бизнеса е преди всичко. Ех дойче, ех влле. Около истината, ама не цялата истина.

11

факт

преди 4 години

Това е фейк нюз,след като Русия и Иран помогнаха за избиването на повечето терористи и освобождаването на много градове и села бежанците се завръщат в Сирия.

10

Анонимен

преди 4 години

Хитреците продължават да се възползват от създалата се ситуация. Така наречените "бежанци" които не са нищо повече от икономически имигранти и опортюнисти изобщо не се вълнуват кой е на власт в Сирия.

9

Анонимен

преди 4 години

Ако не беше Асад, щяха да се оправдават с друг, който е на власт в момента, стига да е сигурно, че ще управлява няколко години. Достатъчно време за готованците да киснат на хранилката на Европа, надявайки се че някой бавноразвиващ либерал ще ги направи граждани на съюза.

8

Анонимен

преди 4 години

не е възможно ли? О напротив, само че манталитетът на тези хора им пречи да направят живота си по смислен и по - добър. те не са свикнали да се опълчват, да се бунтуват, научени са цял живот да търпят орисията си, под заплахата от смърт и унижения, която им вменява религията.Западът не е решение, защото вече се пренасели и вместо да помогне просто ще се продъни заедно с тях. някой вместо да мяучи и да се прави на съпричастен нека им го изясни и да им помогне наистина сами да се оправят

7

Гост+

преди 4 години

Асад, разбира се, е герой, който не избяга, а спаси Сирия от терористите. На някои "нечистоплътни" хич не им се искаше това да е така.

6

дедо Ташунко

преди 4 години

Истината е, че в Германия нахлу неконтролириемо много ....... Асад не го знам що за човек е, но САЩ го изкарват виновен за всичко, защото е съюзник на Вовата.

5

Анонимен

преди 4 години

За тшя бежанци от Сирия е ясно. Но какво търсят 4 ммилиона руснаци в Германия Те ще се връщат ли. Защото въобще не се интегрират. Живеят си с помощи.

4

Анонимен

преди 4 години

По-добре на социал при Ангела доживот.