63

Анонимен

преди 4 години

бежанците от сирия не бягат от асад а от войната , а войната я започнаха евреите със техните демокрации , демокрацията не съществува никъде по света , където има демокрация е капитализъм , а капитализма е ограбване на ресурси на дадена държава, нека някой да ми посочи коя държава е демократична защото аз не знам такава

62

Анонимен

преди 4 години

Братска Русия ги чака с нетърпение.Путин им дава веднага гражданство, апартаменти и пожизнена пенсия.

61

Анонимен

преди 4 години

Добре, де. Да приемем, че сирийците не искат да се връщат при Асад. Ама сирийските "бежанци" са една малка част от общото количество скакалци, налазили европа. Другите от Ирак, Афганистан, Либия и т.н. , защо не се връщат? Там няма Асад, там има американска демокрация, докарана и наложена от "коалицията".Опорките ви не удържат, драги ми, хибридчици. Просто трябва да премете, че губите и тоя път, а не да триете коментари и да слагате минуси.

60

Откакто насритаха

преди 4 години

Идилците в Сирия няма вече бежанци оттам.Борянчето да си оправи опорната точка

59

Jas

преди 4 години

Абе то хубаво пишете за тези от тях, сса. 5 броя на 10.000 бежанци, които наистина са се интегрирали, научили езика, учат или работят. Но изобщо вече не пишете за останалите 99%, които са криминално проявени, и след 5г. не са способни едно изречение на немски да кажат, занимават се с наркотици и са все по-набожни (Меркел строи малко джамии), обаче се радват на мораториум за екстрадиране. Горките, в Германия крадат, изнасилват и колят, ама било нехуманно да ги върнат обратно...

58

Анонимен

преди 4 години

Когато Сирия се демократизира като Либия(или Афганистан) в момента, могат спокойно да се върнат.

57

Анонимен

преди 4 години

Ако "бежанците" по един или друг начин са свързани със сoрoсoидитe, пиндостанците, Идил и джихадистите, обратният им път към Сирия е невъзможен, докато Асад е на власт!

56

Анонимен

преди 4 години

Как да се върне, като до вчера е рязал глави и изнасилвал и убивал момиченца!

55

Дойче Дезинформеле

преди 4 години

Доста сороссоиддна статия. Да не е на Дойче Дезинформеле? Само оправдания виждам в нея, ако не е ИД, ще е Башар Асад, ако не е той ще е филанкишията, и въобще на калпавия космонавт космосът му пречи, а пишман патриотът и кандидатсоциал хрантутникът си измисля какви ли не причини за да не се върне в родината си. Соросссоидна наглост му се вика на туй.

54

Анонимен

преди 4 години

Какво значи невъзможно? При Асад това беше най-богатата държава в региона.. да се връщат и да работят там, в Европа никой не иска лентяи!

53

Един от Дивия Запад

преди 4 години

Аз не вдявам, що бежанците от Сирия не идат в съседни държави, каквато е и дефиницията за бежанци, а станаха мигранти и направиха поход към западна европа?!?Може да са били направлявани и да им е помогнато, както беше с мигрантите в Сащ.Да илюстрирам.... ако бягаш от мечка и престанеш да я виждаш спираш, а не бягаш до Германия от мечката.

52

Кари

преди 4 години

Башар има подкрепата на Путин и Иран, затова - сами се сетете кои го мразят! Сорос-морос и компания!

51

Кари

преди 4 години

Археолози, стоматолози, имплантолози, юристи и ядрени инженери! Ето това донесе на Германия бежанската криза! Браво, и дай боже всекиму! Дано, Бойко да успее да убеди Бундесканцлеринката да ни препрати в България поне 100 -150 хиляди от тези безценни кадри!

50

Анонимен

преди 4 години

Схемата с бежанците е много проста (няма значение откъде идват). Германия ги приема и им осигурява помощи/жилища на гърба на данъкоплатците си. Тези които отдават жилища за бежанци (на супер цени) си получават наема от държавата, връщат ресто на който трябва. Споменах само малка брънка от схемата...

49

kukla

преди 4 години

Пропагандата по време но комунизма бледнее с тая днешната демократична пропаганда. Не Асад им пречи, ами умират от желание да лежат по цял ден в Германия и глупавите германци да им прислужват. Като бягат от Асад защо не избягат в някоя съседна страна. Там са също мюсюлмани, културата е еднаква, езикът е еднакъв, а е и по-близо до родината им. Ама на Асад им бил виновен. Да са спокойни германците че правителството им се грижи за тях.

48

Анонимен

преди 4 години

Най ми е смешно като почнат да пишат как отделни индивиди не харесват я Путин, я Донбас, я Асад. Олга от Донецк продеала цветя , но избягала от сепаратистите, Аамед от Сирия пък го е страх от Асад...Тинтири Минтири:-)

47

Анонимен

преди 4 години

Естествено че няма да иска да се връща.В Сирия е мизерия и беднотия.В Германия нищо не работи всичко му е безплатно.Напълно възможно е местните власти в Сирия да го търсят щото е избягал от затвора.Той не харесвал Асад.Ми кои харесва, ония бандитите от "ИД"?Както и да е надявам се че ще си стои в Германия и няма да идва в БГ.

46

Хюго Бос

преди 4 години

Кой не иска да се върне в Сирия на Асад? Ами джихадистко- талибанската ***. Смятайте какви убийци е прибрала западна европа.

45

Анонимен

преди 4 години

Войната в Сирия започна за сваляне на режима на Асад, Ислямска държава се включи във войната на Запада срещу Асад. Но не успя да го свали. Включи се Русия и Запада бързо се присъедини отново към победителя. Това е историята на Сирийската гражданско-религиозна война.

44

Анонимен

преди 4 години

Не мислели да се връщат? Германия вече им била дом?Рано или късно на германците ще им писне, ще дойде някой начело, може да не се казва Хитлер, но все тая...Тогава тези ще излетят от Германия към Сирия като хиперзвукови ракети, а който се забави ще съжалява много.Тая пропагандна статийка изобщо не отчита мнението на немците за тази напаст, която вече счита родината им за свой дом.