43

Анонимен

преди 4 години

До47. Никога не съм бил нито в САЩ нито в СССР или РФ. Но това което виждам , че в ЕС се пълни от Изтока. Кой търси трайно да заживее , кой търси облаги от соц. Грижи. Но такива от САЩ няма. Ако идва ог САЩ мисли да прави бизнес и ако не тръгне за година две бяга.

42

11

преди 4 години

До Анонимен 42Алооооууу, къв СССР, ква руска федерация, бе овчар? Тука става дума за Сирия, бе трoл сплескан!

41

Анонимен

преди 4 години

до 42..А да не би в Америка американофилче жалко./Там нещата да са "по читави" от РФ? Я се скрий бе ***!!!!

40

X

преди 4 години

Поне да беше обяснено защо и за кого !Башар е християнин и за това бежанците *** не го харесват и не искат да се връщат. Както и да е, те вече са получили постоянно пребиваване в страните където са сега.

39

Анонимен

преди 4 години

До41. Това са учили. И с тия професии в Сирия ще са добре , ако има мир без социализъм. Но не знаят , че соца. Си стой. Стой си и Асад. Стоят си и Военните бази на Путин. И това значи няма сигурност.

38

Анонимен

преди 4 години

Абе тия като Асад е на власт и е проблем за тях,защо не са избягали преди да започнат да ги избиват,кога имаше мир ...май,май нещо послъгват

37

Анонимен

преди 4 години

До40. Най големи роби са в РФедерация. Виж какво е обществото в Москва. След СССР нищо не се е подобрило. Проблема с психиката на тоя народ се влошава представа как ще са в блезките 10- 20години. Единствената и цел е да напускат федерацията. Станат ли пенсионери с торба пари.

36

Страхил

преди 4 години

Интересно защо статията дава пример със зъболекар и археолог. Те не са представителна извадка. Те са 1: 10000. Ами останалите 9998 главорези ? За тях нещо ?

35

Анонимен

преди 4 години

Сирия е само едно от предмостията,за разбиването на "европа" и превръщането и в ислямо-еврейска колония!Всичко останало е лъжи за наивното туземно население на "европата"!В случая евреите използват ислямския башибозук,за да докарат европейското стадо до такова състояние,при което да бъде съвсем лесно превърнато в роби от "елитните" еврейски завоеватели!А вие продължавайте да ревете за "нещастните" евреи и се прекланяте пред тяхната религия "холокост"!Челите Талмуда знаят значението на "холокоста

34

Жоро

преди 4 години

Тая статистика я писал водещия на ВИДИМО И НЕВИДИМО ПО БГ ОН ЕЪР. Просто питам защото той е платен да обслужва сороски интереси.80739

33

българин

преди 4 години

Абе българино.Каква е тая мания у теб за чуждопоклоничество? "Те" живеели добре! "Там" били други "нещата" на запад? И колко са други? Я си представи че си във всеки окръг на България.И около теб са само българи. Където и да седнеш.Ще си пиеш ракийката спокойно и ще дишаш НАШ БЪЛГАРСКИ СИ ВЪЗДУХ!!! Тук и той е от значение даже! Все си мисля че гурбетството.Е за хора алчни и непостоянни! Даже и неизградени характери.Живи и здрави ! След 20 дни сме на морето в Обзор! Наш курорт.Български ! -:)

32

да бе

преди 4 години

А като убиха Кадафи Либия процъфтя нали?Ирак също след убийството на Садам Хюсеин стана мирна и процъфтяваща държава и всичко живо иска да се върне и живее там.Много елементарно скроена пропаганда, но то вече всичко е елементарно.

31

Berlin

преди 4 години

Незнам от къде е копирана Сатията така се работи тука но Бежанците в Германия които са най-много в цяла Европа около 1 500 000 в германски Медии са вече регистрирани озаконени че дори с право да следват в германски Университет всеки един Университетски сайт има специална информация за Бежанци

30

Анонимен

преди 4 години

Чиста пропаганда.Смешници.Асад е виновен.Не са ли виновни тези които запалиха войната.45 години играехте под свирката на СССР, сега на USA.

29

Анонимен

преди 4 години

В Бьлгария няма война, вьпреки това Бьлгарите не им се мисли да се врьщат в мутренската кочинка! Тьй че, за сирийците и сирийките вобще и дума да не става да оставят хранилката и да се приберат у домача.

28

Анонимен

преди 4 години

Що бе?Да вземат да отидат тогава в супердемокрацията Ирак,тънеща в икономически просперитет,след убийството на Саддам!Близо са и тъкмо ще бъдат пример за интегриране в иракската демокрация,още повече,че и двете държави изповядват човеколюбивия Ислям!Какво има да правят при *** християни?!

27

Чефо

преди 4 години

Трогателно замислената статия не може да замени думата справедливост и да ни накарат да намразим държавници , които пазят ресурсите на родината си!Мненията на никому неизвестни хора, не дава основание на сащ и великобритания, да заграбват ресурси, там където ги има! Сирийците първо трябва да разберат, колко малко са тези държавници като Асад, които си слагат главата в торбата и рискуват страшно много, заедно със семейството си!Не е лесно да се опълчиш на чакалите от сащ, великобритания...

26

Анонимен

преди 4 години

до 29..разсъждаваш като американофил..."Кадърните" остават..Посредствените обратно? Я млъкни бе човек! Думата "бежанец" Трябва да е обидна за всеки който се намира на чуждо место и държава!!!!!!!Тези хора "бежанци" Губят връзката си с род и родина! Никога не бих отишъл в друга държава За да вземам повече пари!

25

Munchen_DE

преди 4 години

Едно мое мнение за Германия. Прочетох статията с интерес. Мисля, че такива хора, които са се интегрирали изцяло, научили са езика, завършили са висше, трябва да имат шанс за реализация и за оставане в страната. Сирия все още е във война и хората от там наистина са бежанци.НО НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ, ВЛЕЗНАЛИ НЕЗАКОННО И СА ОТ СИГУРНИ СТРАНИ, дошли да се възползват от социалната система на страната не са добре дошли, не само в Германия, а в Европа изобщо и трябва да си ходят !

24

българин

преди 4 години

Хайде хайде стига глупости! Не Асад ги "прогони" от Сирия! Нещо заиграват май че! Не им се връща щото ги чака много работа в руйните ? ! Асад няма да е вечен,Има избори и ще го сменят ако решат! Тук май други се заиграват с тях! Да се радват че Русия изгони и унищожи Идил.И ще имат къде да се върнат.Асад им е най малкият проблем!!!-:)