23

Анонимен

преди 4 години

Много се радвам, че 14 от падъка, обучавали се цял живот да вършат високотехнологични диверсии срещу Човечеството, вече не подлежат на възстановяване. Сега бактериите бавно, но уверено ги декомпозират.

22

Анонимен

преди 4 години

Да не стане пак някоя "вражеска" АЕЦ да изпищи, че радиационния фон неизвестно защо се повишава.

21

Курск 2

преди 4 години

До вчера беше пожар в техни водиОбаче искаха разрешение от Норвегия за спасителна операция Днес вече я ядрена аварияЛъжат та се късат както си им е обичай

20

За 20

преди 4 години

Ако кремльовците кажат , че няма опасност значи е точно обратното!Това правило винаги работи при тях.

19

Анонимен

преди 4 години

Нас не ни интересува дали установката подлежи на възстановяване и реактора е годен за нова употреба, а дали има изтичане на радиация в морето !

18

Анонимен

преди 4 години

Ще ви издам една тайна.Ако всичко беше наред, темата вече щеше да е затворена. Сега се почва: Свръхсекретният глъбоководен апарат е ядрен. Реакторът на уникалната руска подводница все още работи, но всичко е под контрол. Шойгу уверява, че нищо лошо не може да се случи. Путин заповяда да му докладват на всеки половин час. Реакторът е почти изключен, прави се всичко възможно. До три часа реакторът ще е напълно заглушен. До половин час... И накрая шуррр... земи тия 3 тона отрови..

17

Брали са меден кабел

преди 4 години

Обаче чичо САМ ги е треснал с подводен лазерМдаа

16

Колко радиация

преди 4 години

Изтече в океана в въпросът?Или Алкашите пак ще лъжат както лежаха за Чернобил?

15

до 15

преди 4 години

Иран, СК, Русия всички си готвят по едно атомче и ще го засадят в задния ти евроатлантически двор, а ти си повтаряй мантрите и вярвай, че марсианците ще ти помогнат. Къде е рижавата перука да се изкаже по въпроса що мълчи като ..

14

Дух

преди 4 години

Какъв бил апаратът и какъв не бил, не е интересно. Важното, което трябва да се осъзнае, че 14 висши офицери са действали като войници, без да жалят живота си, за да спасят този апарат, защото знаят, че само страхът от руското оръжие, държи вълците далече от Родината им. Не виждам как бандитските наемнически армии, могат да победят такава сила.

13

до 11

преди 4 години

До АнонименДа бе!И марсианците също са виновни!Недей да пишеш глупости че си смешен!

12

Асан Ганеф

преди 4 години

И Боко крие за теча на радиация в Козлодуй вчера.Уж аварийно спиране на реактор само, но ние знаем истината!!!!!!Европа е заплашена от ядрен апокалипсис!!!!Путин е виновен!!!!!!!!!П.П След 30 години се очаква филмa "Козлодуй" по HBO

11

Анонимен

преди 4 години

Кой знае още колко такива руски кюмбета са изгорели в световния океан,обаче няма информация.

10

Анонимен

преди 4 години

Империята на злото е САЩ. Нормалните хора са принудени да си правят топ-секретни атомни оръжия за да се защитят от агресора-терорист САЩ. Кравар разбира само от атомно оръжие нормелни бомби не помагат срещу краварската агресия и шизофрения. Тия жертви са на съвестта на САЩ Както и аварията в Чернобил също е на тяхната съвест. СССР трябваше да произвежда тогава много ток и да го продава на Европа ако Европа имаше достатъчно ядрени централи никога нямаше да се наложи да строят Чернобил.

9

Сата НАТО

преди 4 години

Империята на Злото затова е Империя на Злото - за да се занимава с диверсии срещу човечеството. Открай време е било така - определена група хора се изражда в терористичен тумор. Както сега е руската нация.

8

Анонимен

преди 4 години

33г. след Чернобил, нулева промяна в ушанките - лъжи до края на света. Живота на крепостния селянин все още не струва нищо.

7

Анонимен

преди 4 години

Русофилите се пробудиха и праскат минуси за страх....хахахаха!

6

Пак сгазиха лука

преди 4 години

Кой знае колко радиация е изтекла.....

5

Анонимен

преди 4 години

С ядрен ще е, ами с *** ли? То се знаеше отпреди.

4

Сата НАТО

преди 4 години

Империята на Злото трябва да се унищожи! Благодаря на Бога, че очисти света от още 14 руски от падъка, след онези 16 в самолета в Сирия.