43

Анонимен

преди 4 години

ох какъв обрат само... все едно досега незнаехме а сега разбираме, че са крили от нас и чак сега става ясно, че подводницата е ядренна!!! не случайно точно сега излезе новината за утечка на радиация от потъналата съветска подводница след като норвежки апарат сряза корпуса и ... не спряха.. дори руските медии продължават да плюят по руссия -още от края на 80те

42

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 40Нещастници са руснаците. За нищо не стават---Хкрементче размазано, руснаците имат много различни типове подводници, а не само 4, като янките и много от тях държат световни рекорди по различни показатели - скорост, дълбочина на потапяне, ниски шумове!"Лошарик" е изследователска подводница, която работи на дълбочина 6 КИЛОМЕТРА!Някой друг да има сабмарин, която да се гмурка на повече от 300 м? Вземи да прочетеш американски източници, ама не знаеш езика!

41

Оху

преди 4 години

Щом е подводен, с него ще добиват планктон за спасяване от глад на изнемощялото руско население

40

Анонимен

преди 4 години

С този апарат ще летят до Марс.

39

Iordan Ivanov geolog

преди 4 години

От 1985 година започнах специфични проучвания з арискове за ядрени обекти.По време на проучванията се наложи да допроучваме проблеми с други цивилизации. Колеги срочно да допроучат информация от ALD * HISTORICAL MATERIALS * ALD - Материали по историяald-bg.narod.ru/biblioteka/hr1.htmАНОНИМНА ВИЗАНТИЙСКА ХРОНИКА 1. Извлечение от Великия хронограф. Превода е по изданието на П. Шрайнер

38

Анонимен

преди 4 години

Повреденият от огъня дълбоководен апарат подлежи на възстановяване...Страхотна технология - ляга, спи и се възстановява, като мен. А ние все още ремонтираме!Или на авторката и липсват познания по български, за да обясни!Ниво на български между 4-ти и 6- клас - с други думи журналисти на днесбегето!

37

Анонимен

преди 4 години

Нещастници са руснаците. За нищо не стават.

36

Анонимен

преди 4 години

До Брали са меден кабелАми може и така да е, от него всичко може да се очаква. Те кулите сами си срутиха и излъгаха, че са от Ал Кайда, в Холивуд кацнаха на Луната и т.н Така че всичко е възможно...

35

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 33Е как им го доказа Хитлер? Със свалените си бойни знамена и съветското знаме на Райхстага ли?

34

xlc

преди 4 години

До 33Пише се ''газ'', умнико!Много неграмотници се упражняват тука. Хем пишат глупости, хем пишат с грешки.

33

Анонимен

преди 4 години

"На снимката много умислени двамата бе.Явно положението е сериозно!"---------------Положението е повече от сериозно.Загубени за Отечеството са 14 безценни живота.PS: за твоето мизантропско битие ще е достатъчно и 1/14.

32

ТОВА са социалисти-

преди 4 години

комунисти;1.Путин и Шойгу на няколко дни по КАПКА информация дават: КАК да им вярваш?2.Шойгу "РАПОРТУВА", че АПАРАТЪТ е ЗАПАЗЕН!! МНОГОКРАТНО се повтаря, че ядреният апарат е изолиран, запазен, от ЗАГИНАЛИТЕ високообразовани хора.Но за тях - НИЩО.Всичките ТРЕВОГИ са за ЯДРЕНАТА АПАРАТУРА.Като Ч!ернобил, кой знае КОГА??? ще излезе истината, че е имало и ядрено разпадане. Как така има пожар, а никакви последствия за ядрената част? А са задушени хората..Путин и Шойгу умуват сега...как и кога..

31

бай ганю

преди 4 години

жалко за изгубения човешки живот но реално на ръководството едва ли му дреме важното е да се наблегне на - те умряха за родината(в мирно време) за да се притъпят критиките,там индивида едва ли има значение и всичко е за родината,сега родината ще замести тези бащи и съпрузи не че някой очаква да се разкрият подробностите от мисията някога и защо е имало такова високо концентриране на толкова важни офицери в тази мисия

30

Анонимен

преди 4 години

Пак направиха беля. Защо се занимават с неща, които не могат. Аман вече. Да продават петрол и гас и да правят икономика. Тая военшина, не е за тях. Още Хитлер и го доказа.

29

Анонимен

преди 4 години

На снимката много умислени двамата бе.Явно положението е сериозно!

28

Анонимен

преди 4 години

Щом е пламнала подводницата значи е някой поредна руска самоделка.Заварена с електрожен в някой соц.цех!

27

Влади

преди 4 години

Хубава работа, ама руска! Таман се похвалят с ново, вълшебно оръжие и то гръмне в ръцете им. Или самальот падне на авиоизложение, или танк не ще да потегли от Красная площадь.А това, че са изгорели като плъхове в затворения отсек не е самоотвержен героизъм - такива са правилата на подводниците(особено руските) : поразения отсек се задрайва отвън, а хората вътре се оставят на себе си. Или се справят с аварията , или загиват!

26

Анонимен

преди 4 години

.Ако имаше сериозна авария вече щяхте да сте измрели, успокойте се вече и излизайте изпод полите на жените си.Слава на героите загинали за Родината.П.П Замислете се колко от вас ще умрат за да спасят стратегически важен обект за България?

25

Анонимен

преди 4 години

ЕС спешно се нуждае от памперсиииии - много памперсииии. Путин е построил 30 нови завода за памперсиииииии. Запасете се, че ще ви трябват много памперсиииии, купувайте рубли цената на руските памперсииии ще е само в рубли. А едно кафе в Бавария ще струва 5 рубли.

24

Купувайте Йод!

преди 4 години

Алкашите лъжат винаги и за всичко!