17

Анонимен

преди 4 години

Според мене полицията е трябвало да му помогне да се самоубие и да напишат в доклада, че е скочил сам

16

Анонимен

преди 4 години

Гадът е убил детето на приятелката си .това са фактите. След това симолира уж желание за самоубийство ,за да се оттърве от присъда.

15

Анонимен

преди 4 години

Завършени психопати, такава диагноза постави немски доктор на турците...И как се казва тоя доктор? Щото в интернет такъв случай нещо няма.

14

избирател

преди 4 години

Психопат бил,казвате?!Див петел ,дет викаме у НАШЕ СЕЛО!!!Добре де,дивак бил до момента на хвърлянето на детенцето,а след това...?!След това на ГОЛЕМИЯ МЪЖАГА не му стигнала лудостта да метне и себе си.....Ей психолозите!!!Ай показаха Ви по ТВ-то,скритите се,МОЛЯ!!!

13

Ееее

преди 4 години

Ама нали искахте демокрация.....При демокрацията е така. Виждате и в меката на демокрацията САЩ тези неща са ежедневие. Там деморкацията даже е толкова развита че лудите имат и автомати и редовно отстрелват големи групи хора.

12

Анонимен

преди 4 години

Mи жена му и умната и красивата какво прави с човек който е с 10-15 присъди предимно за побойща? Очевидно такъв си го харесва.Страшният терминатор-бие,коли полудява..Е има и някои дребни подробности че като избухне може да метне малкият наркоман през моста а и майчицата му да отнесе бухалка в тиквата но нали е голям мъжага алфа даже преди алфа. Изобщо в Бг жените имат едно суицидно поведение- колкото по-див селянин е някои толкова повече го харесват и ги привлича.Генетична грешка ?

11

Анонимен

преди 4 години

Наркоман какво повече да коментираме!

10

Невена

преди 4 години

Психопат, ***,..... резултатът е един невинен живот отнет,а ние спасяваме убиеца, има нещо генерално сбъркано в обществото ни...

9

Анонимен

преди 4 години

Много бързо взел решение да хвърли детето, но да се самоубие не можал 3 часа да реши !Това е най обикновен тарикат с каквито напоследък се е напълнило

8

Анонимен

преди 4 години

Това пък където 3 часа се опитвал да се самоубие ме възмути най много и тъпите Полицай го пазили през цялото време

7

Анонимен

преди 4 години

Майсторите на покриви които ме обраха като ми искаха 11 пъти повече от предварително обявената сума също се направиха на психопати и като знам, че няма кои да ме защити от такива им дадох парите! Ако и аз бях психопат и ги набиех или убиех отивах в затвора и какво излиза по добре да си нямаш работа с непознати.

6

Анонимен

преди 4 години

Какъв психопат бе лигльо някакъв които едно време милицията щеше да го превъзпита с бой преди да метне детето ама днес всеки се прави на психопат защото полицаите нямат право да бият.

5

Анонимен

преди 4 години

обаче е жив и здрав, благодарение на полициятасега след като го спасиха ще го превъзпитават ли, какво ще правят?или ще го хрантутят доживотвинаги може да го обявят за невменяем и да спрат да го хрантутятдоста варианти има пред него, но виж горкото детенце варианти няма

4

Анонимен

преди 4 години

Завършени психопати, такава диагноза постави немски доктор на турците

3

Милена

преди 4 години

Няма нужда от училища, а да се спазват законите. Нашите прабаби и прадядовци са отгледали морални, работни и обичащи децата си хора. Благодарение на тях България е имала морални мъже и жени, хора с образования, хора които се трудят неуморно, семейства с повече от две деца, никое сираче не е оставено само. Никой от тези прабаби и прадядовци не е ходил на учлище за родители. И това е инстинкт, защото никое животно не ходи на такива училища.И религията трябва да помогне.

2

АнонимеН

преди 4 години

СЪВСЕМ ОТКРИТО Е ЗАЯВИЛ НА ДОШЛИТЕ ПОЛИЦАЙ ,ЧЕ ГО Е МЕТНАЛ,ЗАЩОТО С ТОВА ЗАПЛАШИЛ ЖЕНА СИ , ЧЕ ЩЕ СТОРИ АКО НЕ СЕ ВЪРНЕ!!ЗАВЪРШЕН ПСИХОПАТ!

1

Becker

преди 4 години

Куцо, кьораво, сакато, от кол и въже, всеки създава и отглежда деца. Училище за родители кога?