37

а

преди 4 години

Има една песен на Рамщайн - Шпринг (скачай), доста актуална тука.

36

Анонимен

преди 4 години

Каква НПО доктрина?!

35

Анонимен

преди 4 години

Бащата също така може да подронва авторитета на майката, жената която самия той е избрал за партньорка в секса или изобщо в живота. Възпитаването в такава среда, ще се съгласите, се усложнява.

34

Анонимен

преди 4 години

Децата се възпитават от майките, но за взаимоотношенията между половете гледат какво прави и баща им.

33

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 37Ти сериозно ли??? Децата се възпитават от двамата родители. Това, което може да ти го даде бащата няма как да го получиш от майката и обратното. Причините за наречените от теб "отклонения'' могат да са много. Тормозът например не е задължително да идва от семейството. Самотните майки на момчета например често имат пролеми с възпитанието не защото са лоши майки а поради липса на твърда мъжка ръка. Когато в едно семейство има дисбаланс той се отразява на детето.

32

Анонимен

преди 4 години

За мен е още по-интересно как майката си е вдигнала чукалата, минала е в нелегалност за 2 седмици и е оставила детето на грижите на психопата, който я бие, и който дори не е баща на въпросното дете.

31

Анонимен

преди 4 години

"Според него всички живеят затворено и си казват "по-добре да не се бъркаме"!?Не, казваме си, че няма смисъл да звъниш където и да е, а и сами да се намесим, ще ни изкарат виновни накрая. Жунгла, всеки сам се оправя на Територията

30

Анонимен

преди 4 години

Светлин Азманов, който е социален работник във Фондация "Асоциация Анимус" -Това като го видях и веднага ми стана ясно-ПРОПАГАНДИЧКА. НПО-тата здраво настъпват.

29

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 31Ти първо виж за какво се протестира и след това пиши неадекватни коментари. Има закон за закрила на детето, който сам по себе се е достатъчен, но не се прилага. Същите хора на ,които не им пука за децата ще получат право да определят живота на семейства. И като знаем как работят... е няма как да им повярвам. Още повече, че се делегират права на разни външни неправителствени организации с неясни цели и мотиви. Опитват се да прехвърлят функцията на държавата на ..не е ясно на кой

28

Анонимен

преди 4 години

Я СЕГА ДА ЧУЕМ ПРОТИВНИЦИТЕ НА СТРАТЕГИЯТА ЗА ДЕТЕТО- ШИЗОФРЕНИЦИТЕ, КАКВО ЩЕ КАЖАТ- АКО СЪСЕДИТЕ БЯХА АЛАРМИРАЛИ СОЦИАЛНИТЕ ДАЛИ ДЕТЕТО НЯМАШЕ ДА БЪДЕ ЖИВО. ТЕ ТИЯ ДЕТО КРЕЩЯТ ЧЕ В ЕВРОПА ЯДАТ ХОРА, СЕГА ТЕ ИМАТ ЛИ ВИНА...

27

Анонимен

преди 4 години

До baysandoИма разлика. Повярвай ми, има много нормални, който убиват за пари.

26

Анонимен

преди 4 години

По хубуу беши гат родителите си имаха децата . им казваха ко ша стани.Убави семпли времена когаот нещата бяха по прости и сичкуту беше по добре

25

Съвет

преди 4 години

Ако полицаите са пляскали с ръце и скандирали : Скачай ! Скачай ! сега всичко щеше да е приключило. Справедливо и евтино.

24

turmion katillot

преди 4 години

До До 12 АнонименИ кой плаща масрафа? Тия дето са разведени бели мъже които са пред фалит заради простотията на държавата. Говориш глупости

23

Анонимен

преди 4 години

Навънка пред хората културни, възпитани, интелигентни, уважавани....В къщи сред близките си - безскрупулни ***, само псувни, ругатни, унижения, . Много такива ги има.

22

Мария

преди 4 години

До АнонименДааа, Пропаганда!!! И Никой не е виновен! Да, случват се такива неща в България (деца се убиват!), но не, няма да приемем Женевската конвенция! Това ако не е популизъм, здраве му кажи!!!

21

Анонимен

преди 4 години

Пак ми намирисва на пропаганда! Един трагичен случай и се започва с опитите да пробутат истанбулската конвенция!Значи, ние имаме служби по закрила, те не си вършат работата къде от вързани ръце, къде от нежелание, ама трябва да приемем конвенцията. И как тая конвенция щеше да предотврати тоя случай?! И не, няма да приемем никакви конвенции! Който иска "финландски модел" да ходи там! Ние сме Българи и си имаме наши ценности! Вековни при това!

20

Анонимен

преди 4 години

До МиленаВъпросът е какви баби и дядовци са отгледали мъжа и жената в този случай. Има и много други случаи.

19

baysando

преди 4 години

Mnoго удобно да е психопат. То и тези които изнасилват или убиват за пари принципно също няма как да са напълно наред, нормалните хора не го правят, ми дайте да ги оневиним всички и да им дадем хапчета да се лекуват горките хора. Да планираш убийство на дете, щото си бил много ядосан.........в някои държави отива на инжекция.

18

Алисия

преди 4 години

Не раэбирам поведението на майката - спасение эа себе си е била потърсила, оставяйки детето си в ръцете на наркоман психопат!!! Според мен тя трябва да отговаря эа поведението си наравно с бащата убиец!!! Максимална присъда беэ право на обжалване и на двамата!!!!