13

Бау

преди 4 години

Имало е обиди и от двете страни, сигурен съм. Политика е трябвало да си замълчи и да я остави да се сърди. Започнеш ли да се обясняваш, си вредиш на бизнеса/институцията.

12

Анонимен

преди 4 години

Замисляли ли са хората какво коства на една жена да се грижи за дете с увреждане. Дали може да изглежда като принцеса или плеймейтка. Ако е имало груби думи към жената, това е жалко. Няма ненаказано зло.

11

Анонимен

преди 4 години

Не бих занимавал никого с проблемите си.

10

Gorskio

преди 4 години

10. Ако детето ти изтегли късата клечка и се роди с увреждания дали ще продължиш м.алоумната си теза или ще запееш друга песен?

9

Анонимен

преди 4 години

Честно казано писнало ми е от тия хора с увреждания. Ние сме им длъжни за всичко. И да им пращаме лечения които струват колкото са се издържат стотици здрави хора. Природата е лотария. Някой тегли късата клечка и се ражда в Бангладеш. Някой тегли дългата клечка а се ражда в центъра на Париж. Някой се ражда здрав някой се ражда болен. Не можем да приютим всички африканци и индийци в Европа и не сме длъжни на всеки който е имал лош късмет.

8

Анонимен

преди 4 години

Непрофесионална журналистика. Не разбрахме какво общо имат децата и с казуса. Не разбрахме тя дали има право да прекъсне заседанието на общинския съвет. Това, че то е отворено за наблюдатели, не значи че може да се прекъсна с лични проблеми които не са по темата. Не разбрахме дали жената е била достатъчно прилично облечена за съответното заседание. Журналистите освен да напишат едно скандално заглавие да привлича кликове нищо друго не могат.

7

Анонимен

преди 4 години

Не виждам връзката с децата с увреждания? Защо изобщо се споменава това, за да предизвикат съжаление ли?

6

Обидената кралица

преди 4 години

Кметът на общината назначава комисия от специални лица които разглеждат молбите и документите за получаване на общинско жилище.Тази дама би трябвало да се поинтересува кои са членовете на тази комисия и да адресира молба лично до всеки от тях.Някакъв контакт с кметът назначил комисията също би бил от полза а също и консултация с адвокат.Въпрос към общинските съветници на заседание "Аз защо не получавам общински апартамент?" вероятно е предизвикал отговорът че "Тук не раздаваме жилища" Логично,а?

5

Анонимен

преди 4 години

И забранено ли е да и направи забележка за облеклото? Облеклото изразява отношение към нея самата, но и към другите хора.

4

Избраник

преди 4 години

Все някой е гласувал за тоя, дали от сметка, дали от глупост, но хора са го избрали за общински съветник. А пък останалите общинари - хвани едина, че удари другия, явно не са му се скарали, а са гледали сеир.

3

Анонимен

преди 4 години

Eдин нормален ден в едан измислена държава.

2

Анонимен

преди 4 години

Общинските съветници трябва да помагат на гражданите, а не да ги обиждат

1

Арменеца Гаро

преди 4 години

Карбов - един от тези, които предадоха патриотизма и го осребриха.Кажи му политик и не го обиждай повече.