73

Анонимен

преди 4 години

До До 63Всички тарикати искат общинско жилище ,с ъс съпруга ми работехме без почивка на няколко места и си купихме .А и в учериждение не се ходи като на плаж

72

бай Ставри

преди 4 години

До До 73То Бургаз, си е Перник на морето.

71

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКогато управниците не искат да решат даден проблем, създават комисия!

70

Анонимен

преди 4 години

В Крим ромовете влизат ли по *** и прекъсват ли заседанията на общинския съвет на Севастопол?

69

Анонимен

преди 4 години

Хубав град, ама не случил на управнициДа.И на мафия.Руски Г-зо лиз ци...

68

Анонимен

преди 4 години

Преди няколко годинки в тая Варна трима охранители убиха от бой безобиден човечец с увреждания, защото влизал зле облечен в мола. Явно там ако не ходиш изтупан, рискуваш.Хубав град, ама не случил на управници.

67

Анонимен

преди 4 години

Да обиждаш човек за външния му вид е толкова низко и жалко, че просто мога да се отвратя. Тъжното е и че коментиращите *** намират за ок някой да те обижда за това как изглеждаш, когато ти се опитваш да се пребориш за дом за децата ти. И когато държавата ти е казала, че имаш такова право. Ако им е нарушила реда, вика се охрана и я извеждат. Да се обяснява кой би я взел е просто абсурд.

66

До 67

преди 4 години

Онзи от Слънчев бряг можеше да помогне на жената с количката да премине по бързо ,а не да я плюе . Вие видяхте ли кадрите с празния Слънчев бряг ? Е ,така ще е ,докато не се научите на уважение !

65

Анонимен

преди 4 години

Има си комисия, която разглежда молбите. Щом не са я класирали, значи има и по-нуждаещи се от нея.

64

До 67

преди 4 години

Господине има етика все пак . Прочетете я и тогава коментирайте .

63

Сата Н.

преди 4 години

Каква публична личност бе!Някаква ромка по *** нахлува и проваля работата ти и ти ще се церемониш с нея... Друга гювен дия искала да се разхожда с количката между обядващите туристи в ресторанта - дай и на нея да не и скършим хатъра. Това държава ли е или азиатски сук?

62

До 63

преди 4 години

Щом жената е опряла до общинско жилище смятай в какво финансово положение е .... А този я кара да чака в " катуна " още 10 години . Ти сериозно ли ?

61

Гост

преди 4 години

А къде е записът от заседанието на Общинския съвет? Защо той не е споменат в статията? Има някакъв кадър - това от заседанието ли е, или е от някакво друго заседание? Май са опасни не фалшивите, ами полуфалшивите новини,наполовина казаните истини).

60

Избирател

преди 4 години

Щом пред камери на обществено място милите ни представители така презрително се обръщат към гражданка, представям си с какви думи ни коментират зад гърба ни, когато няма как да ги чуем.

59

Анонимен

преди 4 години

В общински жилища живеят само ***, които до вчера са живели на катун. Търпение му е майката, не може за 4-5 години да скочиш от каруцата на жълти павета.

58

Неа

преди 4 години

Не знам дали е знаел че жената има дете , коментира вида е ,което е под всякаква критика . Когато си публична личност трябва да забравиш за личното си мнение .

57

Хм

преди 4 години

Явно и е писнало на жената да подава молби и да чака и е решила че малко медийна известност само ще и помогнат срещу тази стена от дървени глави в общината .

56

Анонимен

преди 4 години

Тенденциозно написана статия, най-вероятно пълна с преувеличения и лъжи. Влязла Калинка на сесия на Общински съвет и веднага взела думата!? Много нахално и нагло поведение, да не говорим че никой не е длъжен да и осигурява безплатно жилище. Нормално е след такова просташко държание, някой да й направи забележка. А това че е майка на 2 деца от които едното било с увреждания, първо че не я прави по специална и втора никой няма как да знае този факт!

55

НЕА

преди 4 години

Ама този общинар има костюма и жилището си благодарение на нас . Ако беше опънат да ряботи цял ден за 600 лева дали и той нямаше да е в този вид и 10 години да не му обръщат внимание

54

Анонимен

преди 4 години

В друг сайт има една доста неясна снимка, на която се вижда не млада и не стройна, пълничка жена по къси панталони и плажна блуза с презрамки. На друга снимка ясно е показано лицето й, но не в анфас. Малко прилича на екзотичното малцинство.Не знам какъв е случаят и как се е държала самата жена, но общинарите не трябваше да си позволяват хулиганско поведение. Можеха просто да извикат охраната, за да я изведе.