27

Анонимен

преди 4 години

само като прочетеш коментарите на тролейбусите от депото в Петербург и ти става ясно, колко е паднала руската държава, щом плаща на подобни индивиди за тролене, поне да бяха по избрали малко тез тролейбуси

26

антизападопоклонник

преди 4 години

Е той този англогей откри Америка! Има ли изобщо някой политик не лицемер? Всъщност май се сещам за едни такъв- Виктор Орбан!

25

2%

преди 4 години

Сексуалността идва от гръбначния мозък. При 94% от хората и животните и хетеросексуална независимо от раса, религия и политически възгледи. При 4% е хомосексуална, а при 2% е междинна / неориентирана.Именно тези 2% създават проблемите и неистово крещят че са еди какви си. Те го правят защото се страхуват за своята ориентираност. В случая се наслагва подозрението че Путин е от тези 2%.

24

Българин

преди 4 години

До ПатриотРуските патриоти с българско гражданство са най-отвратителното явление в с временния свят.

23

Патриот

преди 4 години

Путин може само с един два лафа да им причини аневризми на всички западни либерални изкопаеми ,какво остава за война :)Слава на Путин и Русия коак мога ,като нормален човек да не съм му фен ,каже те ми ,прави ги сами да си говорят ахахахахах!

22

Анонимен

преди 4 години

Путин има защо да се страхува от ЛГБТ.Това ще разложи фундамента на империята на Злото - армията !

21

Анонимен

преди 4 години

До ivailoТо и в РФ спокойно може да си ляга с когото и с каквото си иска, само да не пропагандира содомията си. Въпреки че иванчо Урагант се изхитрява замаскирано да рекламира содомитите по един от централните канали и все още не са спряли.

20

Поручик Ржевски

преди 4 години

Тоя също ли взе руски паспорт като другите по-известни артисти та се възмущава? Да си следи острова и брекзита и да мисли за кравите на С. Ирландия след брекзита. Руския президент е за руснаците.

19

Анонимен

преди 4 години

До опийвероятно става дума за отзад! нали скоро се омъжи, явно му е изпуснала семерингата!

18

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 25"Всяко престъпление трябва да бъде наказвано" ами когато сащ бъде наказан заради всички военни интервенции, които предизвикаха по света! заради милионите мигранти, които заради тях останаха без дом и поминък, и всичко това , заради алчността и желанието на сащ да ограбят ресурсите на тези държави, да станат най силните и да завладеят света икономически и вероятно физически! искат всички да работят за тях и да подкрепят тяхната икономика!

17

Анонимен

преди 4 години

"Елтън Джон изригна срещу Путин, разстроен от негови думи"===И Путин го премести в другия крачол.

16

Анонимен

преди 4 години

елтън да си пее песничките и да не се занимава с политика, която не му е ясна!!

15

Анонимен

преди 4 години

"Всяко престъпление трябва да бъде наказвано" - казва в интервюто Владимир Путин.А кога ще бъде наказан Путин за многобройните си престъпления? Кога ще бъде наказан за терористините атаки срещу собствения си народ от 1999 година? Кога ще бъде наказан за ядрения и химическия терор във Великобритания? Кога ще бъде наказан за жертвите и разрушенията по негова заповед в Украйна, Грузия и Сирия? Кога ще бъде наказан за многобройните политически убийства в Русия? Долен лицемер.

14

западняк европеец

преди 4 години

Не ни занимавайте с Путин и пропадналото племе на руснаците, ами им наложете още санкции да изпукат от глад

13

Анонимен

преди 4 години

Елтън Гном

12

Анонимен

преди 4 години

Либералната идея се износи. Тя влезе в конфликт с интересите на преобладаващото мнозинство от населението, каза Путин. Ние сме абсолютно съгласни с него, а не с този активист на гей движението.

11

Мнението

преди 4 години

На един гей не е интересно на никого

10

ivailo

преди 4 години

Тлъстия гей се обидил, че в Русия е наказуемо да се пропагандира содомията... Ми нали живее в Англия , там спокойно може да си ляга с когото , и с каквото иска .

9

Анонимен

преди 4 години

Разликата между гейпарад и воененпарад на червения площад е в това, че вторите са с каски !

8

Поручик Ржевски

преди 4 години

Елтъне, лепя ти 20 лири на челото и продължавай да пееш, имаш дарба. Не се бъркай в стратегиите на многовековните империи.