87

Анонимен

преди 4 години

практики,западни,не искаме

86

анонимен

преди 4 години

До Анонимен 82 КАКВО ТИ ДА НЕ СИ МУ ЛИЧЕН ОХРАНИТЕЛ ТА ДА ЗНАЕШ КАКВИ ГИ ВЪРШИ. СПЕЦИАЛНО ЗА ТЕБ ЩЕ РАЗКРИЕ ПОДРОБНОСТИ ОТ ЛИЧНИЯ СИ ЖИВОТ. ЕДИН УМЕН МЪЖ НЕ БИ АФИШИРАЛ ПРЕД ЦЯЛ СВЯТ С ВРЪЗКИТЕ СИ ОСОБЕНО АКО Е НА ТАКЪВ ПОСТ. МНОГО СИ ***.

85

Възмутен

преди 4 години

До Анонимен 86A аз ако извадя меча и се разходя така по Витошка, а жена ми до мен маха цици, и носим плакати колко много ни е кеф какви сме, как мислиш дали ще се приеме добре от обществото и дали полицията няма да ни спре? Ако тази ситуация няма да се приеме, значи има дискриминация на нормалните хора. Тази агресивно налагана идио-т-щина идва от Запада. Само в хора като Путин е надеждата на християните - гейове мюсюлм. и араби няма - смъртно наказание. Помислете след век кои ще са повече

84

БКП

преди 4 години

Няма ли Путин да падне от власт . Да го свалят и да изберат друг.Питам само. Че като се освободи да го вземем ние . Да поразрита малко нашите олигарси и джендъроппклонници.

83

Анонимен

преди 4 години

Всички *** обичаме Путин, нашият президент.А Елтън да го дьуха.

82

Анонимен

преди 4 години

Вчера и Северна Македония проведе първия си гей парад. Малката балканска страна трябва да покаже напредък в зачитането на правата и свободите на малцинствените групи преди приемането ѝ в ЕС.

81

Анонимен

преди 4 години

До ГражданитеЕ точно тази биологична и научна НОРМА Западът се опитва да я промени с гейска и джендърска пропаганда. Научно има само два пола, които се определят от природата малко след зачеването - ХХ и ХУ - нищо друго! Обаче децата в училище в Англия например сега ги учат, че има "спектър от полове" и че полът не е природно определен, а е въпрос на личен избор. Гейската пропаганда е навсякъде! И Б-ия ще трябва полека да въведе тази абсурдна политика, вървейки по светлия път на Европа... :(

80

Авраам

преди 4 години

Начи ако мога така да са изкажа и да го кажа, ама тва гейството е едно лошо предсказание на което на гей може да му са разпори газо или нещо така иначе да му са случи, и затова аз гейските мурафети не ги препоръчвам

79

Вела Кавали

преди 4 години

Долу ПУТИН

78

Анонимен

преди 4 години

Пед,ерастията на путин е най-ревностно пазената тайна, не може една жена да задържи, при всичките му пари.ПР-ът и ловенето на риба гол до кръста е само за пред нас.

77

Шок

преди 4 години

Елтън да си живее както си е избрал без да ни го натяква през медиите.Никои не се интересува от джендърство и ориентация. Нека не ни се натяква ежедневно.И сдомлиите и геронтофилите имат чувства, но медиите не ги отразяват.Да позволим на нудистите да се разхождат голи в центъра на градовете, защо им се ограничават правата?

76

гл. шеф

преди 4 години

до. цял. свят. от гл. шеф на тайно разузнаване. г. меркел. виесте по добре. нашето съкретно тайно разузнаване щеви помогне чрес. уредите. и нашите екипи професори. няма за нищо дасе притеснявате.

75

Анонимен

преди 4 години

обратното.. богат е щот е ***

74

Неолибераст

преди 4 години

Може да е гей ама е стабилен.И е активен с позиция. Пред Путин .

73

Водач

преди 4 години

Пляс, пляс ***, водно колело...

72

Анонимен

преди 4 години

Сър Джон е гей щото има пари .А пък вий сте си прости......рази.

71

Ха-ха

преди 4 години

Тоя да се забавлява с педерастките си работи ,а не с междудържавни....зел-дал е вече отсекъде

70

?????

преди 4 години

Елтън Джон може да изригва единствено в тоалетната, но да прави политически и обществени изказвания!?!? Айде няма нужда! Всички го знаем КАКЪВ Е!

69

Гражданите

преди 4 години

Всеки лекар ще ви каже, че гейството е ментално и физическо отклонение от природната НОРМА!!! Простичко казано - сексуално психически разстройства.

68

Анонимен

преди 4 години

Правилно, Елтън, трябва да се защитават либералните свободи, ако трябва и с гол з...к.Затова днес в Париж, в парк Венсен, се организира ежегодният пикник на нудистите. Очаква се присъствието на 1000 дибидюс голи защитници.