47

Yudeo= fahist

преди 4 години

Elton ...solunski gevrek halka zaden dvor ! ...Evala na PUTIN....hraneshe s tezi urodi prasetata! Samo kol v halkata ne stiga...Debel prut po bolnite im glavi...NE NA PEDERASTIYATA....V BUL!

46

Мда

преди 4 години

Когато залязващи звезди започнат да застават зад съмнителни каузи,възниква въпроса дали зад това не стоят и съмнителни мотиви...

45

Анонимен

преди 4 години

Дедо Елтън май взе да ревнува Путин от Тръмп....-:)Ама Тръмп е пич каква хубавица си е взел за жена само...

44

Анонимен

преди 4 години

До 42Предпочитам да сме изоставаща държава отколкото децата ми да са гейове в развита такава...

43

Антиджендар

преди 4 години

ЕлтенГейДжон бил възмутен защото не се пропагандирала хомосексуалността сред малолетните в Русия ! А стига бетоя дъртгей иска юалолетните да стснат хомосехсуалисти като него !

42

реално

преди 4 години

Не съм фен на ***, но кой е Елтън Джон, че да дава политически оценки?Защо не плюе по Бозавия?Да си пее и да прави това което му е кеф, а не да се бърка в държавни работи!

41

Митко

преди 4 години

Колкото и да е добър певец /а той е/, това не означава, че може да да парадира с ориентацията си. Камо ли да се хвали какви хубави деца / с каква ориентация?/ има. ***..гите да си натискат парцалите. Никой няма да ги закача и ще си живеят спокойно.

40

12345

преди 4 години

Изказванията на пи-далллл са ли-дал-ски и никой не го взема на сериозно. Отде се появиха п. толкоз много не знам. Да си правят каквото искат вечерите, да не ни занмават нас, нормалните, моля! Дори не искам да знам какво е казвал п-ла. Да се отцепват там на някой остров ли, на друга планета ли. Няма да ни липсвате.

39

не син

преди 4 години

Хората не са само добри или само лоши ! Това, че Елтън Джон е написал прекрасти песни не означава, че не е гнусен извратен ***.де.ра.ст !

38

не може да бъде!

преди 4 години

Първо,защо Елтън Джон ще се разстройва от думите на Путин ,ако не са верни!?Второ ,по отношение на лицемерието ,Елтън Джон трябва да си отвори очите за лицемерите в неговата страна,а защо не и в ЕС!?Малко е да се каже,че лицемерието им е отвратително!А казаното от Путин предизвиква и някои други реакции - в английските вестници Телеграф и Гардиан журналисти пишат,че трябва да бъде оценена смелостта на Путин да каже открито за реалността неща,за които западните лидери не смеят да гъкнат!

37

Анальчик-гей

преди 4 години

Елтън Джон е напълно прав. За съжаление в това отношение, такава ограничена и силно изоставаща държава си остава и България.

36

защо?

преди 4 години

Путин предупреди запада че ако не се спре ще стане лошо още през 2002 г. на Мюнхен- ската конференция но те него послушаха и всичко се сбъдна....

35

бг

преди 4 години

Европейските ценности са ценности на Антихриста.

34

факт

преди 4 години

Всичко което Путин каза е истина....не го признават публично но и те знаят че е казал истината.

33

Анонимен

преди 4 години

За толкова години как не се намери един българин русофил,който да живее в Русия и да пише колко е прекрасен живота в Нурилск или Архангелск.Всички русофили живеят или тук или на запад и ползват само западни продукти и услуги.Иначе бил велик Путин

32

ггг

преди 4 години

лицемерие да се пишеш в паспорта от мъжки пол а да си гей и още нещо -- музиката за прикритие

31

Анонимен

преди 4 години

представете си дядо Елтън наведен и пъшка от удоволствие,, а пък в 3-ка как ли би изглеждал

30

Анонимен

преди 4 години

Голям музикант и малък човек. Не само на ръст. Искал да популяризира хомосек уалността сред малолетните?! Има ли нещо по отвратително от това да промиваш мозъка на деца?

29

Анонимен

преди 4 години

Даа, др.Ленин също е бил от отбора на сър Е.Джон!Червените шушомиги малко да прочетат писмата на Ленин до Зиновиев, които Сталин така грижливо е пазил ида се ограмотят, как Зиновиев е плющял техният кумир...и кок с нетърпение е очаквал твоето марксистко дупе / в писмото му до Ленин/

28

антизападопоклонник

преди 4 години

До анонимен 25, Ще признае Путин за атентатите тогава, когато Джордж Буш признае, че сами са си взривили небостъргачите на 11септември 2001. Колкото до жертвите и разрушенията в Украйна- повечето от тях са следствие от безумните действия на властите в Киев след "Майдана"!