24

Анонимен

преди 4 години

Все пак са получили нещо. Можеше да платят 700 паунда и да не получат нищо.

23

Анонимен

преди 4 години

ДАНС да намери виновните и да ги съдят за антидържавна дейност. Спрете с това безхаберие, което руши името на България заради 100 селякаа.

22

БългАрия

преди 4 години

Английските непознаващи думата хигиена варвари трябва да бъдат цакани до откат и щавени до кокал. Нищо друго не заслужават гейсмърделските поданици Бети Рептилката главна пиявица на пародията на държава ВеликоПияния.

21

ФАКТ

преди 4 години

Не се набутвайте с Booking !Слагат надценка на всяка нощувка и дори не проверяват дали обектът изобщо съществува. Далеч по-добре е да осъществите директен контакт със собствениците, отколкото да ползвате подобни посреднически платформи.

20

кръчмар

преди 4 години

Млади са, в добра форма, ще повървят 8 километъра, нищо няма да им стане.

19

Карагьозов

преди 4 години

Едни британци преметнали други британци ,кво ни занимавате ?

18

Стария спасител

преди 4 години

Ами то дори да беше ок вилата след тях щеше да е погром,явно са недоволни ,че на са успели да се насладят на погрома....

17

Анонимен

преди 4 години

И британците разбраха какво представляваме

16

Поручик Жревски

преди 4 години

Проблема е че са дошли трезви. Никой не е очаквал това, малшанс...

15

Питам

преди 4 години

До Анонимен 4 А в страната на БСП по добре ли беше ?Я си спомни за Виденов , ака си бил роден тогава . Възможно е да си от наследствените комунисти.

14

Анонимен

преди 4 години

Тия не са ли в Брекзит имат ли визи ? Британското лицемерие край няма. На кого са платили. Явно не са платили на туроператор, за каквото плащат такова и получават.

13

привет от Германия

преди 4 години

Само преди няколко години отиваха на Карибите , а сега след Брексита икономиката им се срина , търсят евтини почивки в България и Турция !

12

Анонимен

преди 4 години

Масова практика при ингилизите е да намират поводи да се оплакват , за да им върнат парите и така почивката им да излезе безплатно. Даже има специализирани фирми в Англия, които предлагат услуги в тая област-как да офорвят документи и да пускат оплаквания-лоша храна, лоши условия, хванали вирус...всичко им пречи. В конкретния случай вилата е била на англичанин, тъй че прецакват сънародника си.

11

Анонимен

преди 4 години

Не мога да повярвам, че още има толкова глупави хора на този свят да дойдат в България за каквото и да е особено пък на почивка...

10

Анонимен

преди 4 години

Който ходи на говноморието е така, другия път да знаят. Дано все по-малко хора ходят в тая клоака докато накрая всичко не замре там завинаги, амин.

9

Анонимен

преди 4 години

Как са стигнaли до въпросната вила щом такава не същесвува и от какъв зор се забиват в къща на 8 км надалеч. Или е фейк нюз или тия студенти са мошеници.

8

Анонимен

преди 4 години

И какво излезе накрая? Че е собственост на британци, или?Както винаги статиите ви нямат нищо общо с клюки, дочути някъде из социалните мрежи. Добре, че маршала от свръхсекретните новинарски сили не е пил отлежала гроздова там, че нито той, нито ракията ще може да се кръстят "Новичок".

7

Men

преди 4 години

Сега като ги хване и разтройство представям ди как ще се зарадват и от таксата на местния лекар, добре дошли в клоакоморието

6

Анонимен

преди 4 години

Адреса не съществува ама те платили 700 паунда и дори намерили там изоставена къща на 8 км от от адреса ? Колкото и да е изоставена къщата тя е частна собственост и щом не е на адреса, те са са нахлули в частна соственост без разрешение.

5

привет от Германия

преди 4 години

Британците всеки лесно може да ги излъже ! Не случайно ги излъгаха да гласуват за излизане от ЕС ! Наивни хора са британците !