44

Анонимен

преди 4 години

Който иска да почива в нужник получава цокало.

43

ШМАТКА

преди 4 години

Е, имали, дали нали са от богатите крадльовци в света ,та колко колонии имаха дето ги цедяха векове, че сега ще се цицосват за 1500 лева!

42

Анонимен

преди 4 години

Хубаво, де, ама кажете кой е тоя туроператор, та да го знаем и ние?Ааа, викаш фирмата е английска ли ?! Ми, що тогава ни занимавате с това?Аха, ясно.... нищо, че фирмата е английска, ние, аборигените от колонията сме виновни по презумция. Разбрах всичко.Заповядвам:1)Да се разреши на студентите да наритат по 4-5 камериерки и да наръгат по един българин за компенсация!2)Да се заплюят по 20-30 руски туристи за кеф на пияните ***.3)Трoловете да се включат СЕГА!

41

Nona

преди 4 години

До Анонимен 38То,поколението ще си замине,обаче това,което остава и идва след него.... добре,че няма да съм жива след 20 години.Едва ли схващаш какво имам предвид,щом пишеш подобни глупости?!?Между другото,не очаквам отговор,не се хаби! Хубав ден

40

пецата

преди 4 години

хитрото англе прецакал някви малки англета които искали някъде да се напиват и друсат с парите на родителите си, ко ще проверявате , това си е работа на англичаните , само ще ви звънат един телефон и ще сте строени с наведени глави цялото министерство пред някоя английска секретарка , англичаните могат да си правят каквото искат в колонията , помните майкъл шийлдс , който си го взеха в англия и го пуснаха от пангото на 3та седмица след опит за убийство на българин

39

Анонимен

преди 4 години

Подали ли са жалба до ереванският архиерей Кирливор Мандръсян?

38

истинско заглавие

преди 4 години

Британци измамени от британец на територията на България.

37

xak im e

преди 4 години

Neka im kolko e to 700 paunda pienci niedni

36

Бай Тошо

преди 4 години

Колегата отдолу бърка понятието "богати туристи" с пияни британски ***. Простено му е защото е деформиран от комунизЪма.

35

Анонимен

преди 4 години

Надявах се, че българите са се променили малко поне, но не! Да се радваш, че богати туристи поискали да похарчат парите си в България са измамени, е меко казано комплексарско изпълнение. А ако туристите бяха първобитните руснаци, какви ли щяха да са коментарите? Поколението родено през мрачния период на комунизма трябва да си отиде, за да тръгне България нагоре.

34

kestena

преди 4 години

Англичанин кога и да го преметнеш,все си закъснял....

33

Бау

преди 4 години

Българи юнаци! Спокойно, политици или роми са виновни!

32

1

преди 4 години

Държавниците на "ниски" заплати не си вършат работата. Масово, като през социализма - един дърпа десет. Отделно имат роднини и "приятели" по джоб, които не се закачат. "Бачка" се само, когато някой е "много отворен" или е "някаква шматка", на която трябва да и се вземат парите. Така е във всички държавни служби. И овцете в държавата са им съучастници - знаят им кирливите ризи и си мълчат. А стадото е 90% - интересува го само едини, пити и е***!

31

Анонимен

преди 4 години

Малко им е. Трябваше и един бой да им дръпнат в полицията, за да знаят че нямат място в Свещените Български Зем. Аре къш обратно в мъгливия албион.

30

Гледна точка

преди 4 години

Трябва да бъдем коректни към всички. И към българи и към чужденци. Но това възпитание не се култивира за един ден. Някои хора идват от жунглата и се обръщат веднага срещу своите родственици.

29

Бай Тошо

преди 4 години

Като не им изнася що не си седят на прокисналия остров и да си берат ягодите? Къде сте тръгнали да обикаляте света като нямате пари? Ти нямаш право да решаваш щом нямаш пари.

28

Анонимен

преди 4 години

Не ги жалете !&Докато не се научим да бъдем коректни в действията и изказванията си, никой няма да ни бръсне за.... После що ни взимали за хора втора ръка!

27

Анонимен

преди 4 години

Голям рев 2 дена за неволите на наглосаксонските пиянки.За неволите на обиконвените бг, не пишете никога.

26

Скрипалчик молодой

преди 4 години

Очакваме изявление на Тереза Змей за това как Путин е виновен.

25

Найс, а!

преди 4 години

Тази новина ме зарадва. Давайте по-често такива. Всеки страдащ англичанин предизвиква положителни вибрации и прятна духовна енергия в духовния свят и Божествения Етер.