210

аз-ът

преди 4 години

значи ...1. най-авторитетното немско издание казва, че завода е вече в Турция. 2. всички турски бизнес издания съвсем спокойно вече коментират завода там. обаче...понеже видиш ли , немското "За Рулем" казало било, че не е решено ... ти да видиш... народеца почна да бълбука и да вълнува. КОЙ ЩЕ ВИ НАПРАВИ ЗАВОД НА ВАС БЕ ?!

209

Георгиев

преди 4 години

Аз не си купувам нищо турско

208

Циник

преди 4 години

Никоя ... повтарям никоя държава от бившия източен блок - не остана с толкова много русофилски човекоскрап - като България.Влиянието на СеСиСЕРЕ у нас - не свършва само с грабежа на златния ни резерв .. мaйната им на парите - вмирисаха на мъpша половината народ ... и днес внуците и правнуците на същите марионетки са зейнали против VW - не им е важно - те да са добре - за тях е важно - и другите да са зле.Кажи му рycoфил - и не го обиждай повече

207

До Анонимен 226

преди 4 години

Защо копираш само това което ти изнася? По семинарите на кутев, така ли ви учат?

206

Анонимен

преди 4 години

Петоколонниците, усилено повтарят, че българите в чужбина мият улици, чинии и кeнефи, милинките, никой не ви вярва, всеки има поне по 1 приятел/познат в чужбина, знаето много добре какво работят, опорките ви не минават.

205

Анонимен

преди 4 години

А ако вееш знамето на ЕС и на САЩ и се молиш да дойдат да открият завод да им работиш евтино или ходиш там да им миеш улиците, тогава за коя категория минаваш :)Русофил :) Те са по моленето.

204

Средногорец

преди 4 години

Между другото Дънди Прешъс Металс дори с новото находище в Крумовград няма да е в състояние да добие злато на стойност 1 милиард.

203

Средногорец

преди 4 години

До Анонимен 217А Дънди Прешъс които изнасят злато за 1 милиард от България годишно а плащат само 1% комисионна и те ли са руснаци или на БСП?Комисионната е вече 5% и Дънди Прешъс не е в състояние да добие злато на стойност 1 милиард.В региона все по-усилено се говори, че Дънди и други минни компании в района на Средногорието и Панагюрище са част от офшорна група собственост на родни олигарси(разбирай БСП).Току виж един ден информацията се потвърди.

202

Waffen SS

преди 4 години

България не е интересна на ЕС като население. Българите не интересуват ЕС. България е центърът на Балканите и само и единствено като такъв, привлича вниманието. ЕС не го интересува ще има ли хора тук, ще има ли култура, ще има ли българи. Той би бил съгласен територията да е дори безлюдна. Но да е под негов контрол. Това е типично примитивно стратегическо мислене. Но цената му е съдбата на вашия народ завършва Путин, или поне частта, която е предварително обявена.

201

Анонимен

преди 4 години

До Waffen SSПрез комунизма българите са били по-свободни да избират управниците си от сега казва Путин.Абсолютно бяхме по-свободни да избираме по-равните.Гласуваше се задължително за едната партия БКП.Народа свободно избираше БКП с 99,9%

200

Анонимен

преди 4 години

Много просто - вееш ли руското знаме, хвалиш ли Путин, пък им се молиш на колене за виза на Козяк... Е, минаваш втора категория :)И това е добре. Хубаво е да се знае, че още ви плюят в лицето.

199

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 208А останалите които се разпродадоха на безценица чии са. ТЕЦ Марица чии е?Останалите, които се разпродадоха на безценица ги купиха другарете от БСП като другаря Банев.ТЕЦ Марица ти казах, че директор му е Евгения Юриевна Радионова.Сети се ти чий е.

198

Waffen SS

преди 4 години

В момента не само водачът, цялото правителство, депутати, та дори заместник-министри и кметове, се назначават директно от ЕС и САЩ. През комунизма българите са били по-свободни да избират управниците си от сега казва Путин.Ако ЕС стане толкова жесток към България, колкото беше СССР, това би означавало просто да поискат от вас да имате демокрация и пазарна икономика. Мда-а-а-а

197

Анонимен

преди 4 години

За това ли българската министърка ходи на крака в Мосва да се моли за риски туристиЯвно ни излиза по-евтино да ги караме тук и да им даваме каквото е останало, отколкото да го депонираме бе, пич.

196

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 206Турция очаква 9 милиарда ерво оборот от руски туристи за 2019г.Буахаха, да очаква!Хахахаха!Докато Турция очаква милиарди от русия, ти очаквай Су57 да стане готов.Хахахаха хахахаха хахахаха

195

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 202САЩ налагат и трябва да налагат докато България не се изчисти от такива като теб.А САЩ защо налагат визи, нали имат договор с ЕС за безвизов режим, и България го спазва и пуска американците да влизат в България като че ли им е бащиния, но те не го спазват, явно за тях българите са нещо втора категория полу-хора, с които не е нужно да се спазват договорите.Докато има полу-хора като теб САЩ трябва да налагат визи на България

194

Анонимен

преди 4 години

До Waffen SSНакрая няма да има такъв, а държавата ще стане обикновена провинция на ГерманияЕеее, ми а дано бе!Обикновената германска провинция е едно чудесно място.Най-накрая няма да сме руска ***.Дай Боже!

193

Анонимен

преди 4 години

Путин бил казал...Човек довел петролна държава до 300 лева МРЗ, аз не бих му поверил да управлява и будка за вестници.

192

Средногорец

преди 4 години

До Анонимен 184Под инвестиция в България западняците разбират да изкупят на безценица телекомуникационна компания, ТЕЦ, да разработват златото срещу 1% комисионна или да изпозлват евтино български работници за 100% западни заводиВиваком е руски, ТЕЦ Варна е на Доган т.е. руски, Мариците са с директор Евгения Юриевна Радионова т.е. руски само са регистрирани в САЩ, комисионната от златото е 5% вече.Щеше да се добива у нас с 40% държавно учасите, но Чавдар и Челопеч протестираха и не стана.

191

Анонимен

преди 4 години

Те и Полша имат визи, които са крайно русофобии поради ясни причини от ВСВ. Какво остава за вас, дето сте закърмени ткзс-ри с промит мозък. Като измретее агентите, ще им кажат и визите ще ги махнат.