230

Анонимен

преди 4 години

До аз-ътНашите са дали на едни виетнамци $20 да им купят кристален сервиз от Кореком, защото тях ще ги питат от къде имат долари.Родителите ми поне са от тези, които помнят и не се правят, че тогава е било много хубаво.

229

Анонимен

преди 4 години

До Георгиев...Аз не си купувам нищо турско..****************Те не го правят за тебе безтуй защото ти не можеш да решаваш нямаш пари. Много бързо забравяш.

228

аз-ът

преди 4 години

Интересно как една държава сред 30-те най-развито индустриално не може да предостави най-елементарни продукти от първа необходимост на заключените в нея лагеристи,---хората, на които се опитваш се обясняваш не разбират от дума а от сопа. Много бързо забравиха как ходеха до Видин за гуми. Как причакваха черните студенти и ги пращаха с купени на черно валута, да идат до Кореком да купят Уиски да почерпят колегите заради новороденото си котило. Че иначе не можеха да обяснят откъде е валутата.

227

До аз-ът

преди 4 години

Често задаваш един и същи въпрос, А отговора - И ДВЕТЕ!!!!!

226

До аз-ът

преди 4 години

А мaйка ти и баща ти са имали мечти, недежди........

225

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 235Преди България сама си строеше заводите и беше сред 30те индустриално най-развити страни в Света.Интересно как една държава сред 30-те най-развито индустриално не може да предостави най-елементарни продукти от първа необходимост на заключените в нея лагеристи?Много си развит индустриално, ама трябва да излезеш от работа, че пуснали карантия в месарницата.ХахахахаИли си толкова индустриално развит, че обикаляш целия концлагер да си купиш пералня.

224

аз-ът

преди 4 години

Вчера твърдеше друго, явно си болно както те нарича оня дето те прави за смях-----виж сега ... колкото и различни самоличности да приема болната ти кратунка - малкото останли тука те разпознаваме. Споко... обикновено кризите при теб траят 1-2 седмици и се кротваш. Или свършвате парите за нета и чакате следващата инвалидна пенсия. Не ме притесняваш наистина.

223

аз-ът

преди 4 години

Боинг е на БСП и се контролира от Решетников!----Браво ! Гении !с мат*рял като ВАС - не VW - Харвард ще си измести всичките кампуси тука. Такива гении, такъв потенциал не е за изпускане.

222

До аз-ът

преди 4 години

Имате нужда от специализирана помощ!

221

Средногорец

преди 4 години

До Анонимен 226Е много бе, американците с подставената канадска фирма Дънди прешъс изнасят злато за 1 милиард, плащат на работниците по 650 лева заплати и трябва да им се кланяме, че плащали цели 5%, а останалите 95% си слагат в джоба, много добре сделка за България.1.Американците нямат нищо общо с Дънди2.Дънди не могат да добият злато за 1 милиард3.В община Челопеч безработицата е почти нулева и средната заплата е най-високата в България - 2180лв4.Дънди печели не повече от 20%.

220

аз-ът

преди 4 години

УМЕНС матрЕал като аз - ът няма как да направят завод тук!!!!----------оуууу аз-ът е виновен, че сте държавата с най-ниските заплати и пак не идват инвеститори да ви дават работни места. Че университетите ви не присъстват в никоя листа, щото са места извън нея. Че разбирате от всичко-коли, здраве, секс, физика и глобално затопляне. Че наричахте проф. Хокинс ур*д. Тук в този форум. Като се махна скоро - ще цъфнете. Завод до завода ще има. Мила моя майно льо.

219

ИСТИНАТА

преди 4 години

Боинг е на БСП и се контролира от Решетников!

218

Анонимен

преди 4 години

Като чета коментарите на хеътърите, не е учудващо че не искат немците тук. С такова простолюдиее и аз няма да искам. Дървени фисолофи, без никакви качества.

217

Средногорец

преди 4 години

До Пирински чукарТо и Аурубис се контролира от германци, но завода при нас се отчита с известна сума на БСП.

216

Доростолец

преди 4 години

В района на Доростол все по усилетно се говори, че Локхийд Мартин които искат да продадат осемте 50 годишни самолета на България за 4 милиарда са собсвеност на партийна фирма на БСП от кръга на Корнелия Нинова, в която участват с капитали руски олигарси от обкръжението на Путин.

215

dodger

преди 4 години

горкият завод..

214

аз-ът

преди 4 години

До аз-ътпреди 1 минутаЧуваш ли гласове???--------Не. Абсолютно съм спокоен и уверен в себе си. И като цяло доста се харесвам и нямам вътрешно конфликти. Не всички сме като теб !

213

Пирински чукар

преди 4 години

До Средногорец"В региона все по-усилено се говори, че Дънди и други минни компании в района на Средногорието и Панагюрище са част от офшорна група собственост на родни олигарси(разбирай БСП)."Откъде ги излисляте тези родни олигарси. Дънди се контролира от семейство Гудман. Те също не са за жалене - финансово, де.

212

аз-ът

преди 4 години

искам онези 20% от вас, които могат да мислят - да се опитат...знам, че резултата ще е 5% мислещи, но нека да пробваме. Една малка викторинка. КАКВО МОЖЕТЕ ДА ПРЕДЛОЖИТЕ НА НЕМЦИТЕ.Освен площадка:1. качествена работна ръка -ами тя е в чужбина. 5000 работника-от къде?2. трудова дисциплина и фирмена лоялност?3. истинска правна среда защитаваща частната материална и интелектуална собственост?4. манталитет на спазването на "мъжката дума"?Вие бихте ли го направили този завод тук? Честно?!

211

Анонимен

преди 4 години

Преди България сама си строеше заводите и беше сред 30те индустриално най-развити страни в Света.