290

Още по-елементарно

преди 4 години

По-скоро търсят още отстъпки в Турция и за това размахват българската карта. Иначе на всеки в бизнеса с автомобилостроенето му е ясно, че в България няма нито инфраструктура (калпави пътища, липса на летища, нисък капацитет на пристанищата, окаян ж.п.транспорт), нито подготвени кадри, нито традиции, нито дори достатъчно работна ръка. Даже ромите няма да дойдат да работят за заплати от 800-850 лв., както си правят тънката сметчица от VW.

289

Елементарно!

преди 4 години

С информациите в Handelsblatt WV целят да си вдигнат цената си в България ........

288

Няма да е Турция!

преди 4 години

По това,че изтича такава информация показва, че завода няма да е в Турция !

287

Анонимен

преди 4 години

До petarziz Те предателите ако са големи специалисти , нема да чистят кендзефи на запад.

286

petarziz

преди 4 години

освен глинени окарини и донякъде каба гаиди нямаме повече потенциал поради некачествен живот почти всички специалисти от всякакви области отдавна напуснаха БГ останаха един двама специалисти по направа на налъми така че съм по склонен да вярва че комшиите ще спечелят

285

егати цоциалиста

преди 4 години

Кои сме предатели? Щото ти си бил на топло при тати и ние сме си потърсили хляба? Или защото заминавайки освободихме работно място за такива като теб които ги мързи да си мръднат ***? Или защото пращаме пари на роднините и сме на първо място като чуждестранна инвестиция в България?

284

Анонимен

преди 4 години

За да се почувства някаква разлика в България и тя да се приближи към европейските доходи, трябват поне 50-100 завода като този на Фолксваген. Една птичка пролет не прави, пък и рибата е все още в морето.

283

Анонимен

преди 4 години

Нашата е лесна и да дойде и да не дойде . Ако пък дойде и дава добри заплати..Тогава какво ще правят предателите емигранти , с какво ще се оправдават за предателството. Затова тука най-плюещите са все предателите , или емигранти или такива на които децата са предатели ..

282

Елате в Софето

преди 4 години

Перничани ще си плащат даже само и само да работят в завода.

281

Социопат

преди 4 години

Боли ме фара де ще им е цеха за зглобяване на коли и без това съм фен на италианките.

280

До 311

преди 4 години

И заради това ли са на първо място , като туристи у нас.

279

Незнам...

преди 4 години

...кое вече е истина, но чувствам, че VW няма да произвеждат в София. По принцип България не е популярна дестинация за германците в нито един аспект.

278

Отговор

преди 4 години

До аз-ът 309 И двете.

277

аз-ът

преди 4 години

А според вас аз шизoфpeник ли съм или ***?

276

Анонимен

преди 4 години

Не съм сигурен дали този завод ни трябва въобще. Поредното ишлеме - това не е типа инвестиция която е добра за бг и не трябва да правим чупка повече от обичайното - просто в този завод добавена стойност няма - затова го местят от германия и чехия - щото и на тях вече не им се работи за жълти стотинки...

275

баста

преди 4 години

Стой те си в германия *** , една немска кифла така *** издразни в дъблин че просто няма накъде смотани шваби ...да си го наврете изпърдяния завод в ***....

274

Ибач

преди 4 години

Аз клатя жената на един, дето води преговорите, и ми е обещано най-малкото зам.директор в новия завод. От сега ви казвам че която иска да работи там ще плаща в натура, апък мъжете ще плащат със жените си.

273

Анонимен

преди 4 години

Ще призная,че Германия ни прави някакво добро ако напарвизавода в най-изостаналия северозападен район.

272

Ludoto Lenche

преди 4 години

ako tova vse pak se sluchi ...to zadaljitelno shte e sreshtu mnogo uslovia ,koito sa v ushtarb za Balgaria I balgarite !!! Turtsite znaiat da si gledat interesa I da se pazariat !!! Nashite gi interesuva samo komisionnata !!!Vijte vsichkite kontsesii otdadeni na chujdi firmi ,vijte vsichki sdelki skliucheni !!! Ta ako vse pak se sluchi,koeto e mnogo malko veroiatno ..kato preochetete dogovorite I kosite shte vi nastrahnat !!!Taka ,che ne se radvaite mnogo !V dogovorite vsichko shte e " Ies sar"!

271

Анонимен

преди 4 години

А аз ще сменя вратата на банята, че нещо заяжда и ще опрява колата с първат заплата, ама, само да дойдат и да дават по 3 хил чисти, еееей голям кеф а после ще си купя нови айфони за мен за жената и за дъщерата, еййй голям кеф, само да дойдат...