58

Анонимен

преди 4 години

А другите Държави в Черно море дали смазват Законите?някой проверява ли ги? КОЙ

57

51,

преди 4 години

Не са високи цените на Албена и съответстват на услугата, която се предлага. Просто ние предпочитаме да разнообразяваме на различни места, а там сме били доста пъти вече.Но ако трябва да почиваме у нас, пак там ще сме. Защото е чисто, има ред, зеленина и хубав плаж. За Русалка и аз се чудя какво става. Хубаво беше и там, но не сме ходили от повече от 8 години.

56

Анонимен

преди 4 години

Европейския съюз да забрани на България за един сезон да бъде затворено цялото черномиорие , глей тогава как милионерчетата ще се бръкнат в банковите си сметки на Сейшелските острови

55

Саше, Саше

преди 4 години

ми те са им хубави курортите, какво да ги плюят.А човек е добре да отразява обективното и истината. У нас по морето тя е нелицеприятна. Мръсотия, грозотия, бетония, ***.отия и т.н.Ти като искаш си лъжи и замазвай. Ние, останалите, нямаме подобни нужди. Всеки ще си почива където си иска.Аз на нашето южно море не бих и това е мой и на семейството ми избор от 20 и повече години.Съжалявам, но една отпуска имам.Искам да я прекарам на тихо,спокойно и чисто място.У нас такива по морето почти няма.

54

Анонимен

преди 4 години

Че то тва си е световен Скандал , туристите се гмуркат в фекалните води Няма ли Медия да го разпространи тва нещо извън България?

53

Анонимен

преди 4 години

Някои са изградили водоплътни изгребни ями, които периодично се изпомпват от фекалките и се заустват в близките пречиствателни станции. Този вид ями са с бетонирано дъно и стени и няма никакъв шанс фекалиите да се просмучат в почвата и оттам в морето...====Нещата не винаги са това, което изглеждат. Само аз ли се сещам за нашенското изобретение със слагането на обърнати кофички от кисело мляко в плочата преди бетониране на дъното и 1-2 дни след патардията да поудрям с нещо тежко върху им...

52

В. Магриотов

преди 4 години

Ама драскайте си, аз се подготвям да лея плоча на есен, втори хотел вдигам! Да са живи и здрави клиентите от Острова пък вие си почивайте и в Занзибар ако щете, мишоци.

51

Св.Влас

преди 4 години

До АнонименЗаселяно е с пенсионирани бившихотелиери,ресторантьори,готвачи работещи в слънчака

50

Слънчака

преди 4 години

До АлбенаМного е отдалечен 1 час от Бургас и много са чести катастрофите до там!Дърветата са присадени от бургаските улици и при бурен вятър падат по алеите!

49

Анонимен

преди 4 години

Повече от 10 почиваме на Св.Влас ,но откакто заустиха канализацията на Елените към Влас не се търпи страшен смрад при все,че къщао е на върха.

48

Албена

преди 4 години

До ...Там е плитка лагуна -удобно за деца на курортисти!Първите години с камиони пренасяха пясък за плажа и засаждаха дръвчета.Какво стана с Русалка? - предоговорираха ли го французите? Малко се говори за нея.Златни пясъци е съчетание на планина, гори и морето! Близко е Варна-с градски рейс!

47

туземците

преди 4 години

До богат програмистСамите местни жители на морета са неврастеници като ги напаче слънцето.Всичко живо строи на някалка ката къщи за квартири на курортисти!През сезона спят в палатки по дворовете си давайки под наем домовете дето живеят.Зимата през неактивния курортен сезон всичко е пияно в очакване на лятото!

46

Мен

преди 4 години

До ...Да ама албена е на цени, на които мога да ида в цяла европа на места дооооста по добри. Не знам с какъв акъл хората си дават парите там като по цялото средиземноморие има хотели на същите цени, а морето и обслужването нямат нищо общо с нашето...

45

Мен

преди 4 години

Я кажете новопостроените хотели къде са свързани, и как ще бъдат свързани към новата пречиствателна ако изобщо бъде построена такава?

44

Софийска баница

преди 4 години

Мен най- ме е страх, черноморските батки да не ни сложат визи, както ни плашат от години. Щот' ние, нали, много ходим баш на Черно море, понеже не знаем, че има други, много по-добри места, които са ни на много по-кратко разстояние.

43

Анонимен

преди 4 години

Цени на Бетономорието с почивка на море в чужбина не могат да се сравняват, защото качеството е съвсем различно. Как да сравнявам цени на Бетономорието за почивка десето качество, с цени в чужбина за почивка първо качество? Тук сме били плащали по-евтино за десето качество, е и какво от това?

42

Анонимен

преди 4 години

след време няма да има бълъци да им стъпят на мръсния гьол и селски номера!

41

...

преди 4 години

От нашите курорти стават само Албена и Ривиера до Златните. И Златните по-биват. Но на юг е трагедия пълна!Албена не е презастроена, има подредба, чисто е, има зеленина и хубав чист широк плаж. Ако почиваме у нас, то това е само там. И не е много по-скъпо от южната гадория. Напротив - има си свестни хотели на прилични цени с включен също плаж - чадър и шезлонг за всеки - както до морето, така и до басейните. Има си аквапарк, за някои хотели входът е към платената вече цена.

40

Анонимен

преди 4 години

АнонимеН, че какво ме касае мен това? На Слънчака и да ми плащат няма да ида да почивам. Все ми е едно колко ми искат за смърдясани чаршафи и окъкан плаж. Това е последното място на света, в което бих дала пари дори за семки.В Анталия има хотели-бижута. Големи, с чисти големи басейни и плаж до хотела с чадъри и шезлонги към цената, с пълен инклузив, ама наистина пълен - включващ храна, консумация от минибар и лобибар и всичко останало, чисто, с приветлив персонал. На цени съвсем конкурентни.

39

до 11

преди 4 години

Не ги качват на Олимп а си имат закони. Всичко което неможе да се върже към пречиствателна станция отива в септична яма и си плащаш да ти я чистят от съответната община. Дори каравана да поставиш няма да ти пуснат ток докато не си направиш яма. И не ходя само септември а ходя целогодишно в собствения си имот и не мисля да ви стъпя в мизерните хотели.