118

Смях

преди 4 години

Според автора на статията причината за кафявия цвят на морето не е презастрояването и неспазването на правила и закони,а Пречиствателните станции,които не смогват.Пречиствателните станции са виновни!

117

ДААА

преди 4 години

ЕЛЕМЕННТАРРЕН ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ РЕКЕТ!ЗА КЦМ ПЛОВДИВ ЗНАМ, ЧЕ ТАКА Е ИЗНУДВАНО ДА ПЛАЩА ВНОСКИ НА ПЛОВДИВСКИТЕ ЖУРНАЛИСТИ. АКО СПРЕ ВНОСКИТЕ -ПОЧВАТ ЕДНИ МАТЕРИАЛИ ЗА ЕКО ПРОБЛЕМИТЕ НА ПЛОВДИВ...

116

:D

преди 4 години

Който яде, трябва след това да ***! В ол-инклузив е проблемът!

115

Охобохо

преди 4 години

За да не седите на тоалетната чиния пийте ''Глупедиум''!За да се сетите къде не трябва да ходите пийте ''Глупедиум''!На почивка ли отивате или да се борите със стомашно разстройство?На почивка ли отивате или да ви ползват мутрите за ходеща касичка за всичко от паркирането до некачествената храна?Пийте ''Глупедиум'' за да ви дойде акъла!

114

Анонимен

преди 4 години

За толкоз много гов на, пречиствателна станция още няма измислена....

113

Анонимен

преди 4 години

Ами като се врете като копърки в навалицата по "вървежните" курорти - къпете се в акитата си. Аз като ида в Мичурин ми е бистро и чистичко.

112

Анонимен

преди 4 години

Подзаглавието трябва да е по-директно: "Ла**ата по Черноморието са повече от туристите", например.

111

а

преди 4 години

Отпадни води заливат бреговата ивица по ЧерномориетоТази новина имам чувството, че я чета всяка година по това време от едно 10 години насам.

110

Патил

преди 4 години

Всяка вечер мръснa пяна изплува на плаж Хармани в Созопол. Къде го видяха това чисто море?

109

WTF

преди 4 години

БГ Черноморието е за мазохисти - простаци, чалга, мизерия и болести. Не знам как човек с IQ над 90 ще отиде на Кафяво море да се къпе в лаYна, да яде *** и да хване поне 3 вида болести от гнусната мизерия.

108

Анонимен

преди 4 години

До богат програмистТова шоу,което е в Сл. бряг,нито в Гърция,нито в Турция го има,там човек никога не скучае, факт!Само да спират шума след 23 часа,че не може да спи човек,останалото е ОК.

107

Анонимен

преди 4 години

Като изключим Бургас,заради Нефтохима,как пък един път не видях мръсотия на българското Черноморие,нито в Несебър,нито в Слънчев брях,нито в Созопол?!Как?Вярно е ,че е презстроено на някои места,но морето не е мръсно,оставам с впечатление,че умишлено се прави тази антиреклама на Черноморието,за да привлекат повече туристи на други места като Турция и Гърция.Неотдавна гледах филм за Ропотамо и вливането и в Черноморието,божествена природа!

106

богат програмист

преди 4 години

До Анонимен 112Българското черноморие е само за беднягите от Люлин и Обеля.По гръцките плажове даже рускините са по-хубави.

105

!

преди 4 години

Когато не можеи да планираш като хората и си страшно корумпиран, това са резултатите. Добре, е има AIRBNB и Гърция!

104

Анонимен

преди 4 години

Тук постоянно оплюват българското Черноморие,но когато погледнах анкетата на хората,на първо място е българското Черноморие по посещаемост,на второ място е Гърция и на трето място с 5% е Турция.

103

Бобчо

преди 4 години

Всички пишете за южното черноморие. На 36 години съм и детството ми е минало там, а после бях студент във Варна. Почти не се сещам за място от Бургас до Резово където не съм ходил. И сега ми се плаче като видя в какво го превърнаха мyтрите с техния бетон. И навсякъде батки ти искат пари за въздуха дето дишаш. С едни водни очила и торбичка колко миди съм извадил, с парче корда и кукичка колко попчета съм уловил от варненските буни само аз си знам. Сега там има само лайййнааа!!!!!!

102

Анонимен

преди 4 години

10 години ГЕРБ

101

Ала-Бала

преди 4 години

Мутрите собственици на хотелите, дали си почиват по техните хотели?

100

Анонимен

преди 4 години

Който е луд да ходи на това блато, заразено с кой знае какви отпадъчни води. Истината е Турция за страхотна почивка - красиво, чисто, хората културни, добра храна и много по евтино от БГ бетономорието.

99

Анонимен

преди 4 години

А не знам дали в Гръцко е зле, но на връщане от почивка колите в поско Промахон бяха до разклона за Петрич има няма 8 километра колона в 3 ленти. Викате зле е у гръцко, затова и румънците перат 700,800 км в посока за да не почиват по ***.