98

Един българин

преди 4 години

А на север особено към кк Дружба и Златните можете да ме закарате само с насочено оръжие. Колкото пъти през лятото съм бил там, толкова пъти ме е сполетявала диария и странни грипове. И прехвалената Варна - пренаселен град без инфраструктура и нормални булеварди, то сигурно и в Африка градоустройството е по-добре.

97

Ангелкова

преди 4 години

Долни лъжи, само малко дюни разораха кво толкоз...

96

кака Кармен

преди 4 години

Отпадните води заливат черноморската ивица...Това заглавие ми е достатъчно за да не стъпя там в следващите 15г.

95

Един българин

преди 4 години

Шест години вече ходя в Китен на Конския залив (Атлиман) и всяка година е все по-зле и морето и изобщо. Напоследък има и все повече ци..га..ни. Май тази година ще ми е за последно. И без това го правя основно заради малкия. Иначе бих отишъл някъде на балкан - Трявна, Триград и подобни места.

94

ОТ СИДНИ

преди 4 години

Как сте драги ми смехурковци? Добре ли я карате, отпочивате ли активно по фекаломорието?! Хахахаха, внимавайте да не хванете или лапнете някое ла*но хахахах Селските тарикати и разни ромеи обират ли ви пари4ките, оскубват ли ви на плажчето като гащати петли? Не се и съмнявам хаххаахха Със сигурност има и много от вас които са отишли на моренце с кредитче я от банка я от познати и роднини...няма страшно, на есен ще го изплащате с песен и пак ще люпите семки и плюете световната политикономия!!!!!!

93

Анонимен

преди 4 години

умрел им е някой за смотаните хотели и селски тарикатлъците и миекане-мммиииеееее!!всичките по морето сте едни бизнесмени-да паднеш.

92

Анонимен

преди 4 години

кажи му гларус и не го обиждай повече!

91

Анонимен

преди 4 години

Вие сега кво - стабилността ли клатите?

90

До 85

преди 4 години

Хващам се на бас за една каса бира ,че ти никога не си бил в Бургас ,камо ли на плажа там. Далеч и скъпо за отънелия ти джоб .Същото важи и за повечето които плюят тук .Само защото не могат да си позволят .Жалки хорица .

89

Нарушени закони

преди 4 години

и корумпирани контролни органи е причината да се случва всичко това. Когато се изготвя ПУП и издава виза за строеж участват отговорните за ел. захранване, В и К за питейни и отпадни води, пожарна, РИОСВ и други. Дават становища по техните процедури и изсквания, слагат подписи и печати и най-накрая Разрешителното за строеж от общината. Е, виновни в случая са В и К, които знаят капацитета на пречиствателните станции, контрола върху съоръженията им, в плановете за хотели има брой потребители.

88

Анонимен

преди 4 години

Вие, човеченца дребни с дребни морски бизнесчета, и да наричате истината и справедлоивите оплаквания на хората "плюене" и каквото там ви дойде на плитките мозъчета, това няма да върне хората тук, нито нови ще ви докара.Съжалявам, но просташкото ви отношение дорипри очевидни факти, не ви оправдава, още по-малко пък ви помага.Трепете комплекс, обиждайте туристите. Те така или иначе на почивка ще идат. Само че не при вас.

87

Анонимен

преди 4 години

О, Радо, морето в Бургас! Моля те! Подиграваш ли се?Миналото лято ходихме на гости и малкия ми син влезе да пробва - излезе след броени минути. Една дамска превръзка видял. И още други работи... Горкият, видял само почивки в Хърватия, Гърция, Турция, сега решил, че и тук може да поплува. Ми оказа се, че ще си плува само когато ходим на почивка. Не в България, разбира се!

86

Анонимен

преди 4 години

Виждам, че някои споменават Русалка - забравете я, собственост на псевдо-бизнес-семейството Баневи, напълно унищожена и западнала. Плащаш за вход, навсякъде бариери и служители с манталитета на Баневица, няма добре организиран паркинг, няма тоалетна, буренясало, неприветливо, смотано малко плажче, до което дават достъп, никакви удобства, разруха и мръсотия.

85

Хахаха

преди 4 години

Такова оплюване на Родината си няма да прочетеш и в Африка.*** народ ,Слаба държава е велика мисъл ,и страшно ни пасва.....За съжаление .

84

Спасение няма!

преди 4 години

Признавам си. От Бургас съм и толкова години ходехме на плаж след Созопол-Каваците, Аркутино и др. места на юг. Каква красота, чисто море, малко хора, прекрасно беше! Естествено, плувам, но откакто преди няколко години на Каваците ми преплува край носа едно л...о, не искам и да помисля да ходя нататък. Хотел след хотел, човек до човек, семейства с пискливи деца и торби с ядене и бира. Понякога има място, но те дойдат и се тупнат точно до теб, ей така, за компания. Е, дотук бях!

83

хаха

преди 4 години

До Митьо хотелиерПалячо ... я си кажи хотелчето , та да ти спретнем една рекалмка, че никой да не ти стъпи в мизерното хотелче :)))) Вземи си стиснатите и пияни германци и англичани па у лево... хахаха. ПОсле като отидат в Турция да не вземете да се молите и да ревете че няма туристи...

82

Радо

преди 4 години

На юг от ,Бургас даже морето и в самия Бургас са чисти ,с прекрасни плажове Созопол, Дюни, Лозенец са Райски кътчета това е истината .А че са препълнени през юли и август ,говори че са оценени и търсени.Гърция повечето плажове ,са каменисти застарели хотели ,и двойно по скъпо.

81

хохо

преди 4 години

По принци българите сме мрънкачи и винаги друг ни е виновен , но в този случай .. има повод за мрънкане.. :)))

80

хохо

преди 4 години

До RobinzonДобре бре човек никой не иска да плюе ами кажи тогава, какво би направил ? Жертвах се и отидох на българското море в хотел до Елените даже вече не му помня името. РАзхождам се по плажа и ми мирише на какво мислиш....фекалии , да не ползвам другата дума. Питам на рецепция каква е тази миризма. А те ми отговарят ... ами отпадните води . Дори не са си направили труда да вкарат труба навътре...Други биха казали че съм луд че съм отишъл на БГ морето , дадох му шанс , но това беше..

79

Почиващ

преди 4 години

До До 82И кое е това спокойно и чисто място на юг от Бургас? Бил съм навсякъде от Созопол до Синеморец, и мога да кажа че и там вече не е стока. Презастроено, няма място да се разминеш от коли, персонала нацупен. Съжалявам но за мене това не е почивка. Искам почивка, където съседната кръчма няма да ми дъни чалга, по улицата да можеш да вървиш спокойно а не да бягаш от колите и прескачаш хората.