46

Анонимен

преди 4 години

Тези нули за нищо ги нямате ей! Я по внимателно с цифрите,че обърквате малките ученици така!

45

Анонимен

преди 4 години

Преди се правеха пари и от ,,магарешки трън'',ама от както пуснаха Виаграта,никой не го търси вече.

44

Анонимен

преди 4 години

какво са 4000 за селяните берачи на билки? за по малко от 10к да си ги бере правителството

43

Наркоманче

преди 4 години

Аз нямам нужда от други билки,като една единствена ми оправя всичките проблеми.Това е единственото нещо,необходимо в живота ми и го прави значително по-добър.Само трябва да видя кой да преджобя че ми трябват кинти,а субстанцията почва да привършва.Преди беше добре,като баба ми ги отглеждаше в двора ни на Катунци,ама.......

42

Milovrab4e

преди 4 години

Днес-а, да не сте турили погрешка една нула повече на заплатата!Не е същото, да знаете!Една нула си е една нула и хич не ми се вярва да дават такава заплата за събиране на билки.Па ако ще и "шейховете", както твърдите, да ги изкупуват.

41

Анонимен

преди 4 години

4000лв на месец, за да береш билки през пролета, лятото и средата на есента?Че, то ако започнем от средата на април до средата на октомври (6 месеца) по 4000лв са 24 000 лв.!Добре, аз съм съгласен и на 20 000лв., а зимата - от ноември до края на март (6 месаца по 3000лв на месец) ще си лежа на топло у дома и ще я карам на - ядене, пиене и е...не на млади булки!Че, това си е живот мечта за 50 годишен инженер!Ей, големи "майтапчии" сте, ей!Карате ме да мечтая като тинейджър! ))))

40

Анонимен

преди 4 години

СТАТИЯТА Е ПОКАЗАТЕЛНА КОЛКО ТРЯБВА ДА ВИ ВЯРВАМЕ ЗА ВСИЧКО!!!БИХТЕ ЛИ СЛОЖИЛИ СНИМКА НА ТАКЪВ БЕРАЧ С ИМЕТО МУ, ДЕТО ИЗКАРВА 4 000 НА МЕСЕЦ?

39

Анонимен

преди 4 години

Чакайте сега, абе нещо сте объркали билките в днес.бг май? Те от едни други билки се изкарват много повече от 4 000 на месец...

38

Анонимен

преди 4 години

До 35 аз-ът,За да си продавачка в мола не трябва акъл, а дълги крака за пред шефа !Което важи за 100 % от позициите, където работят момиченца с визия на манекенка !.....

37

Бръшляна

преди 4 години

7 грама суха маса бръшлян /расте къде ли не/ се раздробяват на прах и се разтварят в литър вода. Пие се НЕ ПОВЕЧЕ от 60 милитра в три приема на ден. Вярно, не е вкусно като сиропа, който си купувате от аптеката. И който впрочем е произведен в Германия. И впрочем с български бръшлян. Само дето ефекта при отхрачване при кашлица е същия! Моля, не повече от 60 милилитра дневно! Става отровен!

36

берачите на билки са

преди 4 години

ромове, и с всяка изминала година все повече и повече от тях стават евро-граждани на Германистан, Францистан, Белгистан и околните зап. европейски емигрантски кочини, затова е така на ромовете не им се бере билки, по лесно е да станат германци и да смучат на воля от германистанския социал

35

диворастящ

преди 4 години

Берачите основно са от евроинтегриращата се общност. Плащат им стотинки! И заради високите норми, които им поставя чорбаджията берат наред - със се корените. Така догодина част от билките няма да ги има на познатите места. Да не говорим за боклучарника, който остава след тях.Берат всички и големите и дечурлигата, но не им се плаща на кило, а надник - само за големите.И така, някой си печели от чая за арабски шейхове, без да е сял и копал. Далаверата е пълна.

34

аз-ът

преди 4 години

абе не им се връзвайте знам им номерата бе... работил съм като хлапе по комплексите... блъскаш като луд, тежка работа е това. Значи барман, севритьорка, камериерка - това е за хора до 30 г. И пак трудно се издържа. Тия 2,3,4 хиляди по туризма са единствено по обявите. Дават ти 1500 бруто. Вземеш 1000 - то ако не излезат липси при реяизията. А като сте 10 човека винаги излизат. Осигуряват те на 800. И блъскаш като луд в пека.А момиче продавачка в мола взема 1200 напарфюмирана под климатика.

33

Млад меринджей

преди 4 години

Уау а язе съм баш меринджей на фирма за чистене на молове "Маликка 82" и ми дават 1300 лв.- отивам да берем лайка брат.

32

Ач

преди 4 години

4 000 на месеца ко се берат с комбайна...

31

Анонимен

преди 4 години

А, в Монитор пише 4000 за 2,3 месеца, та на кое да вярваме.

30

Анонимен

преди 4 години

То излиза 4 тона билки а 1 месец, ако бяха ябълки ясно, *** билки, те са леки, как 4 тона ще набереш и то се търсят, няма ги ей така навсякъде.

29

хаха

преди 4 години

тва ми заприлича кат парите по морето 1500 лв. за камериерка а взима 510 и другите ги чака

28

Анонимен

преди 4 години

70 лв. - 8 чувала. Смешни кл*ошари! За два хляба и кило "сирене". А изтрийте го пак, пак ще го напиша!

27

Анонимен

преди 4 години

Щом няма кандидати, значи не се вадят 4000 на месец. Очевадно е. Или ако се вадят 4000 на месец, то трябва да обикаляш баирите по 16 часа на ден 7 дена седмично. Явно на прекупвачите няма кой да им се върже и днеса се опитва да намери будали да вършат тежка и нископлатена работа, за която накрая ще останат измамени от мутренските фирми.