66

Гоце.

преди 11 месеца

***,, ***.. Луди ли сте??? При изкупна цена 60 Ст./кг, това значи да набереш около 7000 кг. Ха- ха...ха......не сте добре!

65

Анонимен

преди 4 години

Каква е цената на шипката тази година?

64

Георги Георгиев

преди 4 години

Яснооооо барабите не им се бачка вече за хммм "4000" кинти на месец .... то и билки няма щото онез индиянците ги берат наред ..... всеки е виждал как берат липа например.... дърво няма след тях. И сега маститите износвачи им падат паричките

63

Анонимен

преди 4 години

Левче на килограм чиста билка. Хайде сега съберете 4000 кила лайка за един месец.

62

men

преди 4 години

лист от капини имах предвид. коприва ще готвя тази вечер :-)

61

men

преди 4 години

в тикволандия никой не го интересува че индианците където берат билки и гъби, последните не растат повече защото се унищожават корени и се бере до голо. германците пък купуват на безценица и после продават чайчета инфузии по 20 евро и дори не се споменава отде са билките. глупав народ, слаба държава а кралят е от гол по гол. а 4000 лева на месец ако се изкарваха ей така... миналта година точно бяхте писали че тея дето берат листа от коприва им стигат парите да ядат по една супа вечер и две кебапчета и на друия ден суха храничка на обед, а сега ги пратихте в бевърли хилс. да ви вервам ли....?

60

Анонимен

преди 4 години

Аз пък изкарвам 2 бона седмично, живея в къща с басейн и пия скъпо вино всяка вечер. Хич ми не е за билки и чували. Акъл и упоритост му е майката.

59

seira

преди 4 години

АБЕ ВИЕ ЖУРНАЛИСТИТЕ, КАТО ЛЪЖЕТЕ, ПОНЕ "ВЕРВАТЕ" ЛИ СИ ?!

58

Do 58

преди 4 години

Под приятел не минаваш, но и с гости деля. Като си изкараш д то от цивилизацията, може и ти да опиташ.Идвали са всякви. Германци, Паляци, Днепровци, Укри, Американци, Холанци. Един даже Дойче марк изкара да плаща. ***. Ходи да цепи дърва и после яде и пи като за световно.*** най ме е яд на ентелигентите, дето от тези наши билки, вместо да произведат Българско лекарство, станаха прекупвачи. Ей го на Докторчето. Баба му бе от бога билкарка. Що знам от нея е. А то, по чанта лекарства пише.

57

Анонимен

преди 4 години

В момента има само една билка от която реално може да се изкарват 4000++ лева на месец но тя е незаконна в държавата на Бойко.Все пак това не спира мераклиите. Имаме много опитни и изобретателни и предприемчиви агрономи.

56

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 4 години

Ако се вадеха 4000 лева месечно, Борката немаше да е Премиер..............щеше да е пръв берач на билки.

55

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен57Береш дръжки.и на тебе Сорос, космоса и космите ти виновни.

54

Анонимен

преди 4 години

Бера и билки и гъби, дренки и глогинки бера. Ама си ги ям сам и с приятели и гости. И бизнес не ща да правя, щото все има някой тарикат, дето на моя труд, опит и внимание, да прави пари.А билките и гъбите, са ни всред най качествените на световния пазар.И когато си набра нещо качествено, сам решавам с кой да го споделя. Да си правят бизнес с химията, и да си отглеждат холандски промишлени гъби. Наведеш ли се веднъж, само в поза ще ходиш.

53

fake news

преди 4 години

4000 са абсолютно възможни и точни........ ако набереш 4 тона на ден де. късмет на мераклиите!

52

Бизнеса

преди 4 години

Египет разби пазара там берачите са милиони и се радват на долар на ден....

51

Дарвин философ

преди 4 години

Ами затова Европа пуска тоя програмен период пари за преработка-стриваш къпсолираш опаковаш и хоп 20 грама струват колкото 5 килограма.....

50

Dreamer

преди 4 години

Мечтата на ББ е 6-7 милиона животновъди и берачи по горите. Така ще си подсигури власт и за правнуците !

49

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

КАНАБИСА МУ Е МАЙКАТА АМА КАТО ГО ЛЕГАЛИЗИРАТ И НА НЕГО ЩЕ МУ ПАДНЕ ЦЕНАТА

48

Анонимен

преди 4 години

По най-проста сметка при 1 лев цена за износ, наличие на прекупвачи и т.н. излиза, че берачите изкарват под 1 лев на кг. 4000 лева означава поне 5 тона. Някой би ли ми обяснил как се събират 5 тона при планински преход с чували?!? Това май е продължение на препоръката на ББ да ставаме овчари вместо висшисти!

47

Анонимен

преди 4 години

4000 лв е стандартният доход на семейство берачи- мъж, жена, дядо, баба и 14 чавета.