57

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 54Явно не си слушал внимателно. Каролев говори за предложението само част от "основните" храни и лекарства да се махне ДДС и той ги изреди: хляб, мляко, яйца. Убеден съм, че у вас не изяждате по 500 лв хляб и яйца на месец всеки един човек.

56

ДДС НЕЗАКОНЕН

преди 4 години

Данъка ДДС е НЕЗАКОНЕН.Експерти да прегледат заседанията на парламента когато се твърди чее гласуван.НЯМА ЗАКОНЕН КВОРУМ.От април 1994 година досега НАГЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ НА ВЛАСТ ОГРАБВАТ десетки милиарди живи лева от народа чрез НЕЗАКОНЕН ДДС>В България ограбвана през терористи на власт в София над 2 900 000 нямаме доходи за живот. /данни на ООН

55

Анонимен

преди 4 години

Само вижте експерта с каква ризка е, разкопчан все едно е тръгнал на гости при братчед му а не да обяснява на народа са ДДС-то.Този е точно толкова експерт колкото аз съм космонавт.

54

Анонимен

преди 4 години

Каролев или не знае колко са разходите на човек на месец, или ни мисли за много наивни.Ако тричленно семейство дава само 500 лв. на месец за храна, което е минимума предвид надутите цени на храните в Бг, без ДДС това са 100 лв. спестени. За година е 1200 лв.За к'ви 13 лв. говори Каролев?!

53

Анонимен

преди 4 години

В България, каквото и да се въведе, винаги стоките поскъпват и приходите в хазната намаляват.

52

закъснял пуберетет

преди 4 години

До Мърляч и повлеканблядо копие на Венцеслав Димитров с конските зъби и ехидната усмивка!

51

Мърляч и повлекан

преди 4 години

Тая ризка не я е сменял от 2013 г.

50

граф Дракула

преди 4 години

ДДС е грабителски финансов трик. ..Поинтересувайте се за историята му - кога е въведен, за какво и кога е бил отменен? Чисто джебчийство от страна на "управляващата" класа...

49

ья

преди 4 години

Ти колко си зле...

48

Анонимен

преди 4 години

Ако се намали ставката на ДДС, ще намалеят приходите в хазната. Тъй като държавата има определени разходи, тя трябва или да ги намали, като уволни няколко хиляди чиновници и ги замени с електронни услуги (което е добре)...или намали пенсиийките, защото в момента половината от сумата за тях идва директно от бюджета. Може да намали и заплатите на шапкарите и учителите и тогава те ще ревнат на умряло.И да, намаляването на ДДС за някои стоки, определено няма да им свали цената в дългосрочен план.

47

Съвет

преди 4 години

Надежда всяка оставете.

46

СТАМАТ

преди 4 години

Две неща стават ясни от статията- цените нема начин да паднат и за това спор нема, и че Владо Каролев не знае как да извади ДДС от кайната цена, което ни дава възможност да го оценим като "експерт"!

45

Smurf

преди 4 години

Толкова е симпатично когато агенти на ДС ми обясняват за пазарна икономика

44

Анонимен

преди 4 години

Набеден експерт *** шарлатанин.

43

Анонимен

преди 4 години

Тоя КАрол е като *** при хронично болен.Ти го мориш,то пак си изпълзява някак.

42

Анонимен

преди 4 години

Тоя Королев не е никакъв експерт, ами е нещастен мошеник. По неговите сметки излиза, че за 10-те основни стоки сега даваме само 78 лева на месец на човек. Нагъл мошеник. Сметката е проста, тоя или е откачен, или нас взема за откачени. Щом ще пестим само 13лв излиза следното 65лв+20%ДДС от 65лв =78лв. 78-13=65

41

Охобохо

преди 4 години

Да за да се намали ДДС трябва да се вземе от друго място за да се събере пак толкова в бюджета.Администрацията ни е огромна на фона на намаляващите хора.Емигрират,умират а чиновниците и службите се увеличават.Там има по три служби,които отговарят за една работа и трите не работят,а чакат отгоре заповеди.За какво ни е толкова много чиновник?Отделно може да се помисли за облекчаване на инвеститори и нови работодатели,за да стане привлекателна България за тях да откриват работни места.

40

Анонимен

преди 4 години

Каролчо-сополчо бесния експерт. Да му серааа фостичката на тоя ***.

39

Анонимен

преди 4 години

Като слушам разни ояли се "ескперти", стигам до следния извод: Всяко намаление на данъци, ДДС, такси и всякакви подобни ще влоши катастрофално живота на хората! Направо са пагубни за България! Докато увеличението им ще увеличи благосъстоянието ни! Направо е перверзно.

38

а

преди 4 години

до свободен: загуби ме когато почна сравнението "В социализма всички са", това е безумно, много е дълга темата, но като цяло това е все едно да кажеш - при един жесток диктаторски режим, биха били по-различни нещата. Да знаем, и затова не го искаме :), надявам се разбираш защо съм против.