77

ГЕРБ пенсионери

преди 4 години

Много ви обичаме другарю Борисов бееееее

76

Василев

преди 4 години

Бати Бойко не знае , колко ще бъдат парите за американските самолети, но аз знам кой е началника и отговорника на шуро-баджанашката селско-просташка държавна корумпирана администрация, която в комбина с престъпниците окраде еврофондовете и си направиха къщички за гости!Началника на държавната администрация не е Порожанов, а е Бати Бойко!И аз какво доверие да имам на администрацията, която ще се договаря за самолетите, след като от десет години крадат еврофондове и си правят къщички!Били!ЦРУ!!

75

бб форевер

преди 4 години

Ошлайфа се Борисов и вече не прилича на толко на проста мутр.а с кожен шлифер,зимна шапка адидас и 2(две) мозъчни клетки в главата. Вече прилича малко на истински политик и всички само му викат конгратюлейшнс. Само ако можеше и малко мозък наливен да му прелеят щеше да е без грешка!

74

Чиновник

преди 4 години

Вие от простолюдието не можете да оцените колко е *** Бойко Борисов и затова го мразите, а той всеки ден открива по два германски завода пълни с работещи роми. Освен това Той е бил и барета и може да набие всичките си братовчеди.

73

Анонимен

преди 4 години

Тези самолети ще са остарарели технологично с 5 години, когато ги получим би следвало да ги платим тогава и да са по-евтини, защото са с 5 години остарели. Нещо като да плати 2 хиляди зза айфон 10, но да го вземеш след 5 години. :-)

72

Анонимен

преди 4 години

Ще се тегли нов заем за тези бракми, токът и парното ще поскъпнат реципрочно и всичко останало. От вас офчици се иска да блеете и да гласувате за бандата от ГЕРБ. А гаврата със Българите продължава, американците си ползват безплатно базите, но не ни дават визи. Така е в страната на мутрите, мафията и корупция. ГЕРБ УБИВА БЪЛГАРИЯ И ЗАТРИВА НАД 1300 ГОДИШНА ИСТОРИЯ.

71

Анонимен

преди 4 години

Толкова много пари за американски кошник, който останалите армии по света вече пенсионират...

70

Анонимен

преди 4 години

Кога започва войната и срещу кого?

69

Въпрос

преди 4 години

Да си представим чисто хипотетично, че не ГЕРБ а някоя от другите налични партии управляваше. Въпрос: как щяха да постъпят, нямаше ли да се подчинят на господарите? Кой нямаше да се подчини?

68

Анонимен

преди 4 години

Цена на Ф 16 единична бройка колко е? 275 милиона лева за един изтребител е доста?

67

Мичето

преди 4 години

Най-подходящ за председател на ЕК е господин Бойко Борисов.

66

Нека ви разкажа...

преди 4 години

През 1986 г. април м. бяхме на военно обучение в Тетевенската планина. За тези, които не знаят - военното обучение беше задължително - провеждаше се в 10-ти клас. Казарма! Тръба свири сутрин рано, козируваш, маршируваш, сглобяваш и разглобяваш калашник, хвърляш гранати, стреляш с въздушна пушка по мишена и куп други глупости. Във въпросния ден имахме занятие именно по измерване на радиоактивния фон. Облякохме гумените костюми, сложихме противогазите, включихме уреда и стрелката му полетя.

65

Анонимен

преди 4 години

От години се чудя колко по ниско и низко могат да паднат управляващите!Е, оказва се, че винаги може и още!Срам и позор! България и по време на войните не е била поставяна под такъв диктаторски ботуш! Изгонихте младите и работоспособните! От къде ще смучете бе, изедници народни!

64

Анонимен

преди 4 години

За първи път чувам за конкурс, при който кандидатите отговарящи на изискванията отпадат и печели кандидатът, чиято оферта е извън заложените параметри. След което държавата решава да тегли заем за да покрие огромната цена.

63

Анонимен

преди 4 години

До Аз Що?

62

Чиновник

преди 4 години

Как да не Ви обичам господин Борисов беееееееее!

61

Анонимен

преди 4 години

Гроб напомнят на управляващите през 40те на миналия век в Германия

60

баба Гюргя

преди 4 години

американците требе да свалат визите за америка още побръже оти и аз сакам да имигрирам у калифорниа и да се излежавам на плажо е около мене да търчат убави маже и затова требе да ни намалат цената на истребитилите

59

Анонимен

преди 4 години

За АЕЦ Белене дето е 1 милиард имаше референдум, а за 8 барутника от каменната ера за 2,2 милиарда, населението е изключено от мнение.

58

Лошо Седларов, лошо!

преди 4 години

За съжаление САЩ ни одраха три кожи от гърба... това е всичко друго но не и приятел!!! Приятелите,особено тези които имат пари и мощ не се държат така със слабият си приятел,в случая България. Жалко!!! Срам ме е от тези наши продажници, които не мога да нарека с нищо друго освен престъпници облечени във власт. За много по малко пари щяхме да получим чисто нови самолети от Швеция..която явно ни е по приятел от САЩ