57

Анонимен

преди 4 години

Гробарите управляват като комунистите

56

Чиновник

преди 4 години

Простолюдието не искате да чуете за руски коли и си купувате, а само западни. Недейте да давате акъл на държавата, какви изтребители да си купува, така като държавата не ви се бърка в това, какви коли си купувате.

55

Нека ви разкажа

преди 4 години

На 26 април 1986 през мракобесните времена на социализма вуйчо ми и вуйна ми сутринта си стават нали най-нормално и си пият кафето и си рупат марулите, и по едно време вуйчо ми вика, бе дай вика, да пусна гайгеровия брояч, да видя радиацията, пуска го и той започва да пищи подскача като луд, вуйна ми като видяла и тя извадила нейния гайер и го включила - и какво да види, гайгера на вуйна ми и той започнал да пищи и направо счупил стрелката! А казват, че нямало радиация, а?

54

грозд

преди 4 години

ей това е ... обяваваш търг, и го печели някой, котйто НЕ ТИ КАЗВА колко пари иска... посмешище за цяла европа. затова ще ни имат за страна от третия свят... да вземат да ни прекръстят Република Банания, и без това ни правят всички на такава

53

Анонимен

преди 4 години

За такива харчове е необходим референдум! Не може едно авторитарно престъпно правителство, което утре ще изчезне да определя съдбите на цял народ

52

Боко Тиквата

преди 4 години

Не знам каква е цената, ама ще ги платя от парите, дето ги нямам като ми ги поискате.

51

Анонимен

преди 4 години

Че за какво му е точната цифра? Те без друго изобщо не ни трябват! Купуват се азданата комисионна. Важно е тя колко е, а не колко излишни неща ще купи държавата?

50

Аз

преди 4 години

До АнонименЗа Вас, господине (ли сте, госпожо ли сте?!) САЩ никога няма да свалят визите! Всъщност - вероятно никога няма да Ви пуснат да влезете законно в САЩ! Така, че - или трябва да минете нелегално, или се откажете от мерака да ходите там!

49

ОПА

преди 4 години

Тук Борисов сгафи Ужасно - ЧЕЗ е закупена от Автокъща в Борисовата Градина за 335 милиона лева - ще търсят Финансиране от Банки в разнер на 200 милиона лева . Борисов обяви че ще се изтегли Кредит за сделката с Ф-16 от 200 милиона лева ?????????????Баси мамата - Борисов ще изтегли кредит през БНБ за да купи ЧЕЗ , а май обратнотр ?*** .

48

Анонимен

преди 4 години

Ученик пита баща си: - Тате, какво е димокрация? - Демокрация е когато САЩ правят каквото и където си поискат, а ние ги подкрепяме като в замяна получаваме потупваен по рамото и "изгодни" сделки понякога. - Е това н едразни ли потърпефшите държави? - Дразни ги, но това вече, ама това вече е тероризъм.

47

Анонимен

преди 4 години

Човек и добре да живее, може да срещне американец с непотребни хвърчила

46

БАБА КУНА

преди 4 години

ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ СИ ЗАДЕЛИХА КОМИСИОННИ ЦВЪКИ, БОКО, ТУМБАК ВОЙВОДА И НЯКОИ ДРУГИ КОРУПЦИОНЕРИ Е НОРМАЛНО МАФИОТИТЕ ДА НЕ ЗНАЯТ КРАЙНАТА ЦЕНА ЗА САМОЛЕТИТЕ !!!

45

Анонимен

преди 4 години

Тоя явно "не знае", че и заем ще тегли!?Парите от резерва били...

44

Анонимен

преди 4 години

Каква е цената може ли да не знаеш на кого и за какво подаряваш държавни пари ?

43

Анонимен

преди 4 години

Дружбата със САЩ е като слънцето и въздуха за всяко живо същество. Дружба от векове, за векове.

42

Анонимен

преди 4 години

Кво са 200 милиона за Бойко? Много важно, народна пара е

41

Анонимен

преди 4 години

бойкот на сделката със САЩ докато не паднат визите за българи, къде е интереса на държавата? цакат ни скъпо за старо желязо! спрете сделката!

40

Десо Поетесо

преди 4 години

Знаеш я,знаеш ...

39

Активист на БКП

преди 4 години

Дойдем ли на власт -престъпниците в Белене !!!

38

деса поетеса дулово

преди 4 години

Предателю любезни,как само се хилиш ти и фамилията ни разгони