117

Анонимен

преди 4 години

Купуването на самолети е работа на експерти в областта.Това е сложна процедура и няма как да бъде обяснявана на "народа".Коментарите на полуграмотни човечета не са важни.

116

ПроСоТо

преди 4 години

не бил знаял колко ще струват,но колкото и да струват,тоя ще ги купи..?!?!?!?!?!?!?!Има ли в историята на света подобна "сделка"?кретеноидите от гроб НЕ разглеждат няколко оферти,а козируват на Фашингтон ..За тях няма опция "ДРУГИ"..какво ви говори това?!

115

Василев

преди 4 години

Бойко Борисов, е опасен за НАТО и ЕС, защото никой от партньорите и съюзниците, не искат в страните членки народа , да няма доверие на правителствата, когато става въпроси , за важни геополитичски въпроси , сделки и договори!Защото , се поставя под съмнение прозрачността в сделката с американските самолети, които ще поправят път за нови военни геостратегически договори!Агент Норман Касиди!ЦРУ!!!

114

Анонимен

преди 4 години

Не знаех, че до сега съм спестявал за Ф16 :)Всичката ми наред, парното още не съм платил, маслото на колата не съм сменил иначе Ф16Събиране на данъци, повишаване на застраховки, налагане на глоби, повишаване на събираемостта и притискане на всеки длъжник за да имаме излишък, който да дадем за самолети!

113

1

преди 4 години

слънцето пак лъже,вчера каза,ще вземе заем,днес от резерва,а онзи ден,каза,че ще ги платим кеш,пари имаме.

112

Анонимен

преди 4 години

Това млрд вече го нямат за нищо.Мафия!

111

Василев

преди 4 години

Бойко Борисов се провали в управлението на държавната администрация, защото тя излезе от контрол и краде от еврофондовете, краде от народа!Хубаво е, че се строят пътища ,магистрали и инфраструктура, но мен ме интересува държавната администрация , да не краде еврофондовете и да работи за бизнеса и народа, а не за собствен интерес!За това гласувах за ГЕРБ, за това и не гласувах на последните избори за ГЕРБ, защото е станало нещо непоправимо и не мога да дам прошка!Бойко, *** си с мир!Бънди!ЦРУ

110

Анонимен

преди 4 години

И аз така, шефа като ми плати комисионната, кво ме интересува колко точно плаща за консумативи и други подобни, аз моето съм си го взел

109

Анонимен

преди 4 години

Ако плащат в щатски долари половин милиард е и загубата от комисиони и курсова разлика заради покупката на долари с евро. Борда е в евра а самолетите са в долари и вече загубихме 1 милиарда както при далаверите на царя и Милен Велчев с външния дълг..

108

Анонимен

преди 4 години

между 2-2,2 млрд-----------------ТИКВА И АЗ НЕ ЗНАМ ТОЧНО КОЛКО ХОРА ТЕ ИЗБРАХА....1 ЛИ ГЛАСУВА , 2-*** ЛИ....

107

Анонимен

преди 4 години

Платете си ги вие американските нетагачи тези самолети. Ние не искаме американски самолети на завишени олониални цени. Това е поредното престълление за съд. 10 живота няма да ви стигнат ако имахме бг прокуратура,да излежите присъдите си за престъпления към народа и БГ.

106

Василев

преди 4 години

Борисов няма компетентност да се справи с корупцията в неговите подопечни министерства и комисии!!!Борисов е редно да поеме отговорност и да подаде оставка, и да излезе на изборите, без купуване на гласове и без мъртви души!!!Мястото на Борисов е до това на Костов и Царя , които имат 0,1% доверие на българския народ, защото неговата администрация краде от народа, така както костовата и царската администрация крадяха от народа !Борисов, *** си с мир!!!Агент Брайън Фланиган!ЦРУ!!!

105

йевропълламента

преди 4 години

Вие се джафкайте,а Станишева и Йончев ви гледат сеира и се подхилкват.Освен милионите и осигуриха и добни-по 3 бона пенция.Тамън.

104

Анонимен

преди 4 години

От кой резерв на здравната каса или пенсионния. Има и ДДС и мита за още 2 милиарда които ГЕРБ и ОП дължат на бюджета.

103

до Ха-ха

преди 4 години

Колега, не забелязваш ли че Нека ви разкажа ... е тотално облъчен, та чак свети на светло.

102

Анонимен

преди 4 години

Смърт за тиранина Борисов и на баба му хвърчилата!

101

Мда

преди 4 години

Едно си Баце знае,едно си Баце бае-ако иска да папка,трябва да слушка!Щото досието му в ЦРУ сигурно е цял шкаф....

100

Нека ви разкажа...

преди 4 години

Когато бях още на 4 години го заобичах Бойко Борисов и израснах с мечтите за времето когато ТОЙ трябваше да стане наш ВОЖД и Учител и ето това време вече е факт и аз съм щастлифт до небето.

99

Анонимен

преди 4 години

Малко са по-простите нации от нас. Поне за това Боцко е прав

98

Василев

преди 4 години

Има нещо извратено и шизофренично в българската политическа система!АТАКА и Волен Сидеров подкрепят правителството и искат да си изкара мандата, те са за признаване на Крим и за отпадане на санкциите срещу Русия, но и подкрепят сделката за американските самолети и папкат от разпределението на еврофондовете, които идват от икономиките на бившите колониални загниващи капиталистически системи!!!Агент Стивън Зандалей!ЦРУ!!!